Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku ślicznie dziekuję za wobki, konkretne pociski :) oj będą latać :) na dniach spodziewaj się listonosza :)

Fajnie, czekam więc na listonosza ;)

Jako, że zima dotarła także i do mnie musiałem naszykować trochę drewna, przynajmniej w palce było ciepło przy tej seryjce :rolleyes:

v37o.jpg

• Like 1

Tomek jak wiesz byliśmy po testować nowe zabaweczki od ciebie. Powiem tak wachlarz możliwości spory w tych woblerach jest. Praca na górnym oczku super na przednim też .Dla mnie najfajniejsze  te 5cm są po prostu nie obliczalne .Myślę że efekty będą i to niezłe :). Oj będą często wisiały u mnie na agrafce :) .Ps na Płock wykupujemy sobie u Ciebie wyłączność na te wobki ;) .

Edytowane przez siwek219
  • Like 2

Tomek jak wiesz byliśmy po testować nowe zabaweczki od ciebie. Powiem tak wachlarz możliwości spory w tych woblerach jest. Praca na górnym oczku super na przednim też .Dla mnie najfajniejsze  te 5cm są po prostu nie obliczalne .Myślę że efekty będą i to niezłe :). Oj będą często wisiały u mnie na agrafce :) .Ps na Płock wykupujemy sobie u ciebie wyłączność na te wobki ;) .

No i gitara ;) Robert na razie z tego co kojarzę moje wobki są u trzech osób w tym u Ciebie i Krystiana tak więc będą nowością dla "waszych" boleni ;)

Wszystkie są fajnie pracujące ale jedna 5,5cm jest wybitna.Rzuca nią w wodzie jak ...i to przy jednostajnym prowadzeniu, na przednim oczku w stabilnym nurcie,a jak trafia na odmęt to jest szaleństwo.

Te małe zabawki Ci się udały ,praca na górnym oczku -coś jak wobek ze sterem mocno pracujący,jak po sznureczku,tyr,tyr,tyr.

Te 7,5 cm bardzo stabilne w nurcie ,a na przednim oczku tak jak to Tomy nazwał padaka .Ja szukam takich odstępstw od normy .

Dobra robota,nam się podoba :wub:

• Like 1

No i gitara ;) Robert na razie z tego co kojarzę moje wobki są u trzech osób w tym u Ciebie i Krystiana tak więc będą nowością dla "waszych" boleni ;)

Trzecią osobą tak przypuszczam jest Marek w porządku facet i co najważniejsze wypuszcza złowione bolki.Od maja będziemy działać B) .

Trzecią osobą tak przypuszczam jest Marek w porządku facet i co najważniejsze wypuszcza złowione bolki.Od maja będziemy działać B) .

Bano Marek,tylko on mial bez stery Tomka przed nami.

U niego wlasnie zobaczylem prace pierwszego wobka Tomka,od razu wiedzialem ze bedzie lowny.

Marek nie chwali sie na forach za bardzo,jak znajde fotke ktora mu robilem jak byl ze mna to wstawie ,oczywiscie jak pozwoli,zeby nie bylo.

To jest jeden z szesciu ludzi ktorych znam ktorzy wypuszczaja wszystkie ryby nie tylko bolki...

Dlatego takiemu gosciowi warto sprzedac wobka...

Edytowane przez Krystekwolf

Tomek Ty to nie myśl że się skończyło tylko na tym zamówieniu. :) .Dostałem od Krystiana jedną taką sztukę jak na foto . Chodzi mi właśnie o taką opalizację bo jest super jak będziesz mógł to na wiosnę z parę wobków byś jeszcze właśnie w takich barwach dorobił . Braciak pewnie też coś jeszcze wymyśli nowego :D .

k4uw.jpg

5kwd.jpg

Edytowane przez siwek219
  • Like 1

Ja nic nowego nie wymysle,a Tomek owszem.

Chetnie tym polowie...

Mlody foto nie oddaje wdziekow wobka,dlatego mysle nad tym filmikiem,co by bylo lepiej widac.

Na zywca ta perla duzo lepiej wyszla,o pracy nawet nie wspominam.

Drugie foto lepsze,moze dlatego ze barwy bardziej kontrastujace,czy jak...

Edytowane przez Krystekwolf

Ja nic nowego nie wymysle,a Tomek owszem.

Chetnie tym polowie...

Mlody foto nie oddaje wdziekow wobka,dlatego mysle nad tym filmikiem,co by bylo lepiej widac.

Na zywca ta perla duzo lepiej wyszla,o pracy nawet nie wspominam.

Foto na szybko w ciemnym pokoju jak na te światło co dziś jest to i tak nie zle widać . Faktycznie w realu lepiej no ,ale warunki kiepskie dziś do zdjęć. :mellow:

Edytowane przez siwek219

Trochę czasu zajęło mi ogarnięcie pracowni i rozszerzenie jej o starą nie używaną kanciapkę która służyła jako hydrofornia ale od kiedy dotarła i do nas cywilizacja a z nią wodociągi kanciapka zamieniła się w małą graciarnię więc dałem jej nowe "życie" wysprzątałem ją a brat zrobił blat i zabudowę rur :) Kanciapka posłuży jako frezarnio-wyrzynarnia ^_^ i ogólne rzeczy związane z obróbką drewna oprócz strugania.

oov6.jpg

Strugarnia i zarazem główne centrum dowodzenia jest tutaj:

u1y9.jpg

Nowa maszynka na zimowe wieczory :)

g67z.jpg

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 2

Widzę że jesteś konkretny chłopak,jak rozmawialiśmy tak zrobiłeś.

Czysto i schludnie w pracowni ,milej pracować .Szybko ogarnąłeś ,teraz możesz pracować nad tym o czym rozmawialiśmy :ph34r: ,no i Basończykami oczywiście.

Wrócę  na stałe do domu to postaramy się nakręcić filmik z pracy przynęty.

Do zobaczyska .

Widzę że jesteś konkretny chłopak,jak rozmawialiśmy tak zrobiłeś.

Czysto i schludnie w pracowni ,milej pracować .Szybko ogarnąłeś ,teraz możesz pracować nad tym o czym rozmawialiśmy :ph34r: ,no i Basończykami oczywiście.

Wrócę  na stałe do domu to postaramy się nakręcić filmik z pracy przynęty.

Do zobaczyska .

Było roboty bo "burdel" w kanciapce był nie wspominając o 300 litrowym bojlerze ale ogarnąłem temat z pomocą brata bo to on wykonał lwią część tej roboty.

To o czym rozmawialiśmy rozpocznę może jeszcze w tym tygodniu bo na razie musze trochę basuńskich bezsterów dorobić w rozmiarze 5cm :) Co do filmu to już jestem ciekaw jak Wam się uda go nagrać :)