Tomek1988 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Krystian wertykały będą w paczce, bez obaw Monotonii ciąg dalszy 7cm 16-18g. Nadwyżka powędruje dzisiaj na giełdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 O której wystawiasz na giełdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 E tam... tyle tylko ...W mojej paczusi będzie więcej ,he heMłody weż nie żartuj i tak nie zdążysz .Dobrze że zamówiłem więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 O której wystawiasz na giełdę? Już są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wczoraj otrzymałem przesyłkę. Woblerek świetnie wykonany. Tomek kawał dobrej roboty. Chyba nie wytrzymam do maja i przy testowaniu swojej nowej produkcji sprawdzę jak chodzi boleniówka z pod Twojej ręki Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Moje też doszły i spokojnie mogę napisać, że malowanie na równi z najlepszymi. Wodowanie jak tylko będzie czas za dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wobki Tomku już u mnie. Już doczekać się nie mogę dnia gdy wobki w wodzie wylądują, będę łowił,łowił,łowił............, a czy bolenie? Nie wiem! :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Cieszę się "chłopacy", że wobki już są u Was. Marcin łów, łów, może nie tylko bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tomku ślicznie dziekuję za wobki, konkretne pociski oj będą latać na dniach spodziewaj się listonosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wobki za...aszcze do casta ,latają naprawdę daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Tomku ślicznie dziekuję za wobki, konkretne pociski oj będą latać na dniach spodziewaj się listonosza Fajnie, czekam więc na listonosza Jako, że zima dotarła także i do mnie musiałem naszykować trochę drewna, przynajmniej w palce było ciepło przy tej seryjce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek jak wiesz byliśmy po testować nowe zabaweczki od ciebie. Powiem tak wachlarz możliwości spory w tych woblerach jest. Praca na górnym oczku super na przednim też .Dla mnie najfajniejsze te 5cm są po prostu nie obliczalne .Myślę że efekty będą i to niezłe . Oj będą często wisiały u mnie na agrafce .Ps na Płock wykupujemy sobie u Ciebie wyłączność na te wobki . Edytowane 8 Grudnia 2013 przez siwek219 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Tomek jak wiesz byliśmy po testować nowe zabaweczki od ciebie. Powiem tak wachlarz możliwości spory w tych woblerach jest. Praca na górnym oczku super na przednim też .Dla mnie najfajniejsze te 5cm są po prostu nie obliczalne .Myślę że efekty będą i to niezłe . Oj będą często wisiały u mnie na agrafce .Ps na Płock wykupujemy sobie u ciebie wyłączność na te wobki . No i gitara Robert na razie z tego co kojarzę moje wobki są u trzech osób w tym u Ciebie i Krystiana tak więc będą nowością dla "waszych" boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Wszystkie są fajnie pracujące ale jedna 5,5cm jest wybitna.Rzuca nią w wodzie jak ...i to przy jednostajnym prowadzeniu, na przednim oczku w stabilnym nurcie,a jak trafia na odmęt to jest szaleństwo.Te małe zabawki Ci się udały ,praca na górnym oczku -coś jak wobek ze sterem mocno pracujący,jak po sznureczku,tyr,tyr,tyr.Te 7,5 cm bardzo stabilne w nurcie ,a na przednim oczku tak jak to Tomy nazwał padaka .Ja szukam takich odstępstw od normy .Dobra robota,nam się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 No i gitara Robert na razie z tego co kojarzę moje wobki są u trzech osób w tym u Ciebie i Krystiana tak więc będą nowością dla "waszych" boleni Trzecią osobą tak przypuszczam jest Marek w porządku facet i co najważniejsze wypuszcza złowione bolki.Od maja będziemy działać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Trzecią osobą tak przypuszczam jest Marek w porządku facet i co najważniejsze wypuszcza złowione bolki.Od maja będziemy działać .Bano Marek,tylko on mial bez stery Tomka przed nami.U niego wlasnie zobaczylem prace pierwszego wobka Tomka,od razu wiedzialem ze bedzie lowny.Marek nie chwali sie na forach za bardzo,jak znajde fotke ktora mu robilem jak byl ze mna to wstawie ,oczywiscie jak pozwoli,zeby nie bylo.To jest jeden z szesciu ludzi ktorych znam ktorzy wypuszczaja wszystkie ryby nie tylko bolki... Dlatego takiemu gosciowi warto sprzedac wobka... Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Tomek Ty to nie myśl że się skończyło tylko na tym zamówieniu. .Dostałem od Krystiana jedną taką sztukę jak na foto . Chodzi mi właśnie o taką opalizację bo jest super jak będziesz mógł to na wiosnę z parę wobków byś jeszcze właśnie w takich barwach dorobił . Braciak pewnie też coś jeszcze wymyśli nowego . Edytowane 9 Grudnia 2013 przez siwek219 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Ja nic nowego nie wymysle,a Tomek owszem.Chetnie tym polowie...Mlody foto nie oddaje wdziekow wobka,dlatego mysle nad tym filmikiem,co by bylo lepiej widac.Na zywca ta perla duzo lepiej wyszla,o pracy nawet nie wspominam.Drugie foto lepsze,moze dlatego ze barwy bardziej kontrastujace,czy jak... Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Ja nic nowego nie wymysle,a Tomek owszem.Chetnie tym polowie...Mlody foto nie oddaje wdziekow wobka,dlatego mysle nad tym filmikiem,co by bylo lepiej widac.Na zywca ta perla duzo lepiej wyszla,o pracy nawet nie wspominam.Foto na szybko w ciemnym pokoju jak na te światło co dziś jest to i tak nie zle widać . Faktycznie w realu lepiej no ,ale warunki kiepskie dziś do zdjęć. Edytowane 9 Grudnia 2013 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dzięki Robert za fotki, wyszły super, ja robiąc zdjęcia moim kompaktem nie mogę uchwycić tak pięknie opalizacji Jak nagracie filmik z pracą będę baaaardzo wdzięczny i będę o tym pamiętał przy następnym zamówieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Nie ma problemu w miarę możliwości pomogę. Krystek przyjedzie to się coś pomyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Trochę czasu zajęło mi ogarnięcie pracowni i rozszerzenie jej o starą nie używaną kanciapkę która służyła jako hydrofornia ale od kiedy dotarła i do nas cywilizacja a z nią wodociągi kanciapka zamieniła się w małą graciarnię więc dałem jej nowe "życie" wysprzątałem ją a brat zrobił blat i zabudowę rur Kanciapka posłuży jako frezarnio-wyrzynarnia i ogólne rzeczy związane z obróbką drewna oprócz strugania. Strugarnia i zarazem główne centrum dowodzenia jest tutaj: Nowa maszynka na zimowe wieczory Edytowane 11 Grudnia 2013 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Widzę że jesteś konkretny chłopak,jak rozmawialiśmy tak zrobiłeś.Czysto i schludnie w pracowni ,milej pracować .Szybko ogarnąłeś ,teraz możesz pracować nad tym o czym rozmawialiśmy ,no i Basończykami oczywiście.Wrócę na stałe do domu to postaramy się nakręcić filmik z pracy przynęty.Do zobaczyska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Widzę że jesteś konkretny chłopak,jak rozmawialiśmy tak zrobiłeś.Czysto i schludnie w pracowni ,milej pracować .Szybko ogarnąłeś ,teraz możesz pracować nad tym o czym rozmawialiśmy ,no i Basończykami oczywiście.Wrócę na stałe do domu to postaramy się nakręcić filmik z pracy przynęty.Do zobaczyska . Było roboty bo "burdel" w kanciapce był nie wspominając o 300 litrowym bojlerze ale ogarnąłem temat z pomocą brata bo to on wykonał lwią część tej roboty.To o czym rozmawialiśmy rozpocznę może jeszcze w tym tygodniu bo na razie musze trochę basuńskich bezsterów dorobić w rozmiarze 5cm Co do filmu to już jestem ciekaw jak Wam się uda go nagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Boleni nie lowie ale wobki wygladaja super .Desig mi sie bardzo podoba .pozdrTermos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi