Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Paczuszka właśnie dotarła i od razu humor poprawiony bo grypa dopadła.Dzięki Tomek jak zwykle woblery super. Jak wyzdrowieję to złapię się z Krystianem i coś pofocimy :) no i w końcu muszę zobaczyć pracę tych jerków bo jeszcze nie miałem okazji a słyszałem że jest kosa :) .

Edytowane przez siwek219

Zdrowiej Robercie i śmigaj nad wodę po testować woblery, jerki z pewnością miło Cię zaskoczą ;) Poczta czasami lubi miło zaskoczyć, 24h i paczka doręczona, nie wie może oni karetką wożą paczki na trasie Lublin-Płock pod pozorem, ze to niby organy do transplantacji, dlatego tak szybko :P 

Do mnie też doleciały ,pól godz. temu odebrałem cały zestaw :wub: Jest MOC !!!

Pakuję w plecak i walę nad Wachę ,a co nie wytrzymam za długo czekałem ... ;) Żartuję ,bo zostałem zrobiony jak king B)

Szacunek za załatwienie całego tematu Tomek ,wieczorem napiszę czy pracują jak pierwowzory :wub: czy :( :angry:

Ps. Jak ten z foty pierwszy od góry pracuje jak te co dostałem na początku i ma 6-8 cm-dołóż do tych ze sterem ,no chyba ze ktoś go sobie zaklepał...

Edytowane przez Krystekwolf

Daj znać po testach Krystian,jest moc ale musisz się przekonać bo Ty człowiek małej wiary jesteś i nie wierzysz na słowo, że woby pracują tak jak te co dostałeś wczesniej :P Jest wszystko od lustra w opadzie przez odbijanie na boki do zygzaku i byłskania boczkami podczas jednostajnego ściągania.

Tak więc podsumowując będzie Pan zadowolony ;)

Krystek te z powyższych fotek jadą w Twoją stronę ale obawiam się, że na Warszawie się zatrzymają :P

Kolejne serie BB będą w malowaniu "Tricolore" bardzo fajnie to wygląda w wodzie podczas lusterkowania, przejścia ze złotego w zieleń (lub niebieski/turkusowy) i w czarny grzbiecik. Podobają mi się te refleksy kolorystyczne i takie malowanie przewiduję w najbliższym czasie.

ecbfc77b1aa4e092med.jpg

26000d07041feae4med.jpg

Wygląda rewelacyjnie:) zapewne pracują tak jak wyglądają...

Lepiej ,dużo ...

Kolejne serie BB będą w malowaniu "Tricolore" bardzo fajnie to wygląda w wodzie podczas lusterkowania, przejścia ze złotego w zieleń (lub niebieski/turkusowy) i w czarny grzbiecik. Podobają mi się te refleksy kolorystyczne i takie malowanie przewiduję w najbliższym czasie.

ecbfc77b1aa4e092med.jpg

26000d07041feae4med.jpg

Fajnie ale jeszcze nie to .

Czarny grzbiet oki i tylko niżej oliwka ,a tu jeszcze tego nie widziałem ;) :P

Nie przejmuj się ,mi ciężko dogodzić ;) :lol:

To co Ty chcesz to ja wiem ale Ty już się nasyciłeś chyba "Basuńskimi bezsterowcami" hehe. Wczoraj kombinowałem troche z malowaniem (mieszanie kolorów itp.) i wyszło dla mnie zadowalająco, dojdzie na grzbiecie opalicacja zielona/niebieska i powinno byc git, po testach w wodzie byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jak pięknie mienią sie te kolorki. Niebieski pasek może zdawać egzamin na trąconej wodzie kiedy to ten kolor jest jednym z najlepiej widocznych.

No i o to chodzi...

Młody dziś testował te Twoje jerki,no chyba zadowolony ;) :D

Może niech sam napisze...

Co ja mogę napisać wobki klasa tylko czekać na maj i łowić. Ja liczę po cichu na bez stery 5cm jak bolenie przejdą na sieczkę.W sumie to już mam prawie wszystko skompletowane żeby się dopasować do nich w różnych miejscach i warunkach, a jak będzie to czas pokaże :)

7bo2.jpg[/img]

• Like 1

No tak ale o pracy jerków nic nie wpomniałeś, jesteście(Ty i Krystian) jednymi z pierwszych testujących DB czyt. Drunk bleaki

Co do 5cm BB one są przeznaczone na bolenie ale na górnym oczku jestem w 100% pewien, że będą łowić też klenie, z tą myślą robiłem tą przynętę aby była bardziej uniwersalna ;)

On jest wygodny ,lubi rzucić i kręcić ;) :P :lol: :lol: :lol:

Dobrze że te ryby już się czegoś nauczyły i przestają brać na proste prowadzenie ,czego by to nie było.

Powiem Ci co tu pisać,będzie widać co i jak, jak się zacznie jedzenie...od maja.

Ja wręcz przeciwnie ,cały wysiłek włożę w pracę jerkami,opłaca się.

Tomek ,a tak poważnie ;) :P Młody zajęty ostro... praca -narzeczona ,narzeczona -praca ,ni ma czasu nawet napisać .

Może będzie tak samo zajęty w sezonie :lol:  :lol:  :lol:  ,więcej miejsca na łajbie mi zostanie ;) i rybek.

Co będę klepał w kółko to samo zacznie się sezon to będzie widać na zdjęciach co i jak :P Woblery mogę polecić twoje tak jak i Tomyego bo je mam i wiem co są warte , zresztą od maja nie odpuszczam będę działał więc miejsce ma być dla mnie na pokładzie ;)

Edytowane przez siwek219

Co będę klepał w kółko to samo zacznie się sezon to będzie widać na zdjęciach co i jak :P Woblery mogę polecić twoje tak jak i Tomyego bo je mam i wiem co są warte , zresztą od maja nie odpuszczam będę działał więc miejsce ma być dla mnie na pokładzie ;)

PO PROSTU TOMKI już takie są. :D

• Like 2

No na pokład to tylko dwóch ludzi biorę- Ciebie i Marka(no i jeszcze jednego porządnego chłopaka z forum ,z Łodzi ;) ) ,reszta niech się uczy albo szpieguje i potem nadarza .Szkoda takim pokazywać cokolwiek.

Fotują się z zabitymi rybami ,na innych forach widać-stronach klubowych .Ci co tak robią wiedzą do kogo piję ,spotkam nad wodą to powiem w twarz.

Dobra bo piszę nie na temat , woby obydwu Tomków są miodzio.Koniec gadania ,reszta w sezonie.

• Like 1

PO PROSTU TOMKI już takie są. :D

No tak Tomki to fajne chłopaki są hehe nie tylko w dziedzinie lurebuildingu ;)

No na pokład to tylko dwóch ludzi biorę- Ciebie i Marka ,reszta niech się uczy albo szpieguje i potem nadarza .Szkoda takim pokazywać cokolwiek.

Fotują się z zabitymi rybami ,na innych forach widać-stronach klubowych .Ci co tak robią wiedzą do kogo piję ,spotkam nad wodą to powiem w twarz.

Dobra bo piszę nie na temat , woby obydwu Tomków są miodzio.Koniec gadania ,reszta w sezonie.

Sezon wszystko zweryfikuje, już niedługo do maja, jak taka zima będzie (przynajmniej u nas na południu) to szybko zleci :P