Tomek1988 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jutro zapowiada się pracowita Niedziela, dyspensę już dostałem od O.Tadeusza Tak więc zero jakichkolwiek masturbacji co by palce przed jutrem odpoczęły hehe Zapowiedź seryjki "sterowców" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Czapka z głowy dla Ciebie Tomku Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć Tomku, Przetestowałem zakupione od Ciebie Drunki i woblery Bieżuńskie z tymi noskami wciętymi. Pozwolili mi na basenie o 6 rano po testować.Powiem jednym słowem....Szacun Brachu. Chodzą wyśmienicie, tak jak wyglądają. Założyłem do nich kotwice Ovnera i jest miodzio.Polecam się na przyszłość . A może już dzisiaj ustawię się w kolejce ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć Tomku, Przetestowałem zakupione od Ciebie Drunki i woblery Bieżuńskie z tymi noskami wciętymi. Pozwolili mi na basenie o 6 rano po testować.Powiem jednym słowem....Szacun Brachu. Chodzą wyśmienicie, tak jak wyglądają. Założyłem do nich kotwice Ovnera i jest miodzio.Polecam się na przyszłość . A może już dzisiaj ustawię się w kolejce ..... Siemasz Zyga.Gdzieś Ty je testował hehe mam nadzieję, ze nikt nie pływał w basenie i za gacie nikogo nie złowiłeś Fajnie, że wszystko się podoba, wygląd wygladem jednak zawsze na pierwszym miejscu stawiam na pracę przynęty.Mam nadzieję, że będziesz łowił na te woby piękne bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Specjalna edycja DB9 na bałtyckie trocie, waga od 21 do 24g. DB 7,8cm w standardzie Takie intro woblerów ze sterem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jaka długość tej ze sterem ? Sądząc po obliczeniu płatków śniegu to z 8 cm :D Edytowane 29 Stycznia 2014 przez szyspinek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 U nas na wschodzie płatki śniegu są innego wymiaru hehe 7-7,5cm waga 11-12,5g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riki1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 tomek woblery doszły pierwsza liga teraz czekam na sezon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Duży progres wizualny, dobra robota.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki Panowie, jak na nie cały rok strugania to jestem w miarę zadowolony ze swoich woblerów tzn jeśli chodzi o wygląd, jeżeli chodzi o pracę to jestem bardziej niż zadowolony ze swoich woblerów, zresztą Ci co mieli okazje je przetestować ( w szczególności bezsterowce bo ich robię najwięcej) są zadowoleni z ich pracy. Szkoda tylko, ze tak późno zacząłem je robić i w zeszłym sezonie miało je kilka osób, z niecierpliwością czekam na nowy sezon bo to on wszystko zweryfikuje a jestem dobrej myśli, w zeszłym sezonie trochę moje bezsterki połowiły choć były niezbyt piękne i robione tylko z jednym dolnym oczkiem. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 No zobaczymy Tomek ,ja będę miał teraz pełen asortyment bez sterów.Praca w Twoich wobkach jest luks .Klasyczne, jeżeli można tak powiedzieć jerki to powtarzalność pracy prawie 100% ,konkret robota,jak zauważył @Wujek .Za to w basuńczykach prócz dobrej powtarzalnej pracy trafiają się też perełki ,wiesz o czym mówię ? Mam dwie takie 5 -tki ,dzięki za tą drugą,jedną musiałem oddać niechcący Młodemu.W tym roku tylko miesiąc może półtora rezerwuję na wobki ze sterem ,reszta to tylko jerki i inne bez sterowce,zobaczymy.Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tomek,Ta wersja ze sterem to taka z lekkim brzuszkiem.Masz ją już przetestowaną??Jakie wymiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak Mariusz przetestowałem kilka sztuk (reszta czeka na odwilż, Wisła zamarzła i nie mam gdzie ustawiać/testować) Pracują drobno lusterkując oraz błyskając na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Znalazłem dzisiaj kawałek płynącej Wisełki koło domu więc boleniówki ze sterem przeszły testy-pomyślne testy Będą dwie wersje na mocne uciągi typu przelewy i na wolniejsze odcinki rzeki wersje mocniej pracujące. Wiosno przybywaj Prototyp jerka 7cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tomek jak będę zamawiał bez sterowce to machniesz mi takie malowanko jak na 2 foto ,fajnie wyszło a co najważniejsze już sprawdzone przeze mnie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (...)Wiosno przybywaj Przybyła.Rozsiadła się z lekka w mojej okolicy Dziś około 13.00 w pełnym słońcu termometr wskazał 24 stopnie Teraz jest już zimno, tylko 7 na plusie Lubię taką zimę...Ciepło pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Tomek jak będę zamawiał bez sterowce to machniesz mi takie malowanko jak na 2 foto ,fajnie wyszło a co najważniejsze już sprawdzone przeze mnie kolorki Nie ma problemu Robert Przybyła.Rozsiadła się z lekka w mojej okolicy Dziś około 13.00 w pełnym słońcu termometr wskazał 24 stopnie Teraz jest już zimno, tylko 7 na plusie Lubię taką zimę...Ciepło pozdrawiam. W mojej okolicy jakoś nie chce się rozsiąść, wczoraj w nocy było -10, w dzień 5+ choć w słońcu już fajnie grzało Oby robiło się już tylko cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (...)W mojej okolicy jakoś nie chce się rozsiąść, wczoraj w nocy było -10, w dzień 5+ choć w słońcu już fajnie grzało Oby robiło się już tylko cieplej.Tomku, mam złe wieści To dopiero początek lutego, jeszcze czeka nas "w marcu jak w garncu" i "kwiecień plecień". Zima zrobiła sobie przejściową przerwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Tomek a z tym nowym prototypem jerka 7cm co wykombinowałeś? Czy chodzi tylko o to malowanie? Oby do wiosny ogarnę sprzęt to zgłoszę się jeszcze po 7cm jerki, a w lato trochę z braciakiem pofocimy Edytowane 7 Lutego 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Dobre pytanie Młody :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ten prototyp jeszcze nie był testowany, nie mam teraz na to czasu, jerków raczej już w lutym nie będzie (robie tylko te co są zamówione) skupiam się aktualnie na pewnym projekcie który ujrzy światło dzienne za jakieś 2,5 tygodnia i nie chodzi tu o nowy model Mogę tylko napisać...paluchy mnie bolą haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ten prototyp jeszcze nie był testowany, nie mam teraz na to czasu, jerków raczej już w lutym nie będzie (robie tylko te co są zamówione) skupiam się aktualnie na pewnym projekcie który ujrzy światło dzienne za jakieś 2,5 tygodnia i nie chodzi tu o nowy model Mogę tylko napisać...paluchy mnie bolą hahaNo to działaj zobaczymy co wystrugasz. byle przynęta pod bolenia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Jaki tajemniczy zobaczymy w sezonie :lol: :lol: Ja zawsze dotrzymuję słowa ... Edytowane 7 Lutego 2014 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Robert oczywiście, że będą to boleniówki Mam nadzieję Krystian, że Twoje słowo droższe pieniędzy Za godzinkę wpada do mnie forumowy kolega D@wido z odsieczą i bierzemy się za struganie... mam nadzieję, że nie głupa hehe Z jerkami i wobkami ze sterem wystartuję może pod koniec lutego jak się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Nie zrozumieliśmy się chyba ,ale przyjdzie czas zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi