Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Tomku,

Przetestowałem zakupione od Ciebie Drunki i woblery Bieżuńskie z tymi noskami wciętymi. Pozwolili mi na basenie o 6 rano po testować.

Powiem jednym słowem....Szacun Brachu. 

Chodzą wyśmienicie, tak jak wyglądają. Założyłem do nich kotwice Ovnera i jest miodzio.

Polecam się na przyszłość . A może już dzisiaj ustawię się  w kolejce ..... :P

• Like 1

Cześć Tomku,

Przetestowałem zakupione od Ciebie Drunki i woblery Bieżuńskie z tymi noskami wciętymi. Pozwolili mi na basenie o 6 rano po testować.

Powiem jednym słowem....Szacun Brachu. 

Chodzą wyśmienicie, tak jak wyglądają. Założyłem do nich kotwice Ovnera i jest miodzio.

Polecam się na przyszłość . A może już dzisiaj ustawię się  w kolejce ..... :P

Siemasz Zyga.

Gdzieś Ty je testował hehe mam nadzieję, ze nikt nie pływał w basenie i za gacie nikogo nie złowiłeś :P

Fajnie, że wszystko się podoba, wygląd wygladem jednak zawsze na pierwszym miejscu stawiam na pracę przynęty.

Mam nadzieję, że będziesz łowił na te woby piękne bolenie.

Dzięki Panowie, jak na nie cały rok strugania to jestem w miarę zadowolony ze swoich woblerów tzn jeśli chodzi o wygląd, jeżeli chodzi o pracę to jestem bardziej niż zadowolony ze swoich woblerów, zresztą Ci co mieli okazje je przetestować ( w szczególności bezsterowce bo ich robię najwięcej) są zadowoleni z ich pracy. Szkoda tylko, ze tak późno zacząłem je robić i w zeszłym sezonie miało je kilka osób, z niecierpliwością czekam na nowy sezon bo to on wszystko zweryfikuje a jestem dobrej myśli, w zeszłym sezonie trochę moje bezsterki połowiły choć były niezbyt piękne i robione tylko z jednym dolnym oczkiem.

Edytowane przez Tomek1988

No zobaczymy Tomek ,ja będę miał teraz pełen asortyment bez sterów.

Praca w Twoich wobkach jest luks .Klasyczne, jeżeli można tak powiedzieć jerki to powtarzalność pracy prawie 100% ,konkret robota,jak zauważył @Wujek .

Za to w basuńczykach prócz dobrej powtarzalnej pracy trafiają się też perełki ,wiesz o czym mówię ? Mam dwie takie 5 -tki ,dzięki za tą drugą,jedną musiałem oddać niechcący Młodemu.W tym roku tylko miesiąc może półtora rezerwuję na wobki ze sterem ,reszta to tylko jerki i inne bez sterowce,zobaczymy.

Pozdrawiam Tomek.

Znalazłem dzisiaj kawałek płynącej Wisełki koło domu więc boleniówki ze sterem przeszły testy-pomyślne testy ;) Będą dwie wersje na mocne uciągi typu przelewy i na wolniejsze odcinki rzeki wersje mocniej pracujące.

Wiosno przybywaj :P

cdzn.jpg

4u4s.jpg

t2o0.jpg

01i1.jpg

zs5w.jpg

zjr5.jpg

Prototyp jerka 7cm

nx5l.jpg

• Like 3

(...)Wiosno przybywaj :P

Przybyła.

Rozsiadła się z lekka w mojej okolicy :)  Dziś około 13.00 w pełnym słońcu termometr wskazał 24 stopnie :D  :D  :D​ Teraz jest już zimno, tylko 7 na plusie ;) Lubię taką zimę...

Ciepło pozdrawiam.

Tomek jak będę zamawiał bez sterowce to machniesz mi takie malowanko jak na 2 foto ,fajnie wyszło a co najważniejsze już sprawdzone przeze mnie kolorki :)

Nie ma problemu Robert ;)

Przybyła.

Rozsiadła się z lekka w mojej okolicy :)  Dziś około 13.00 w pełnym słońcu termometr wskazał 24 stopnie :D  :D  :D​ Teraz jest już zimno, tylko 7 na plusie ;) Lubię taką zimę...

Ciepło pozdrawiam.

W mojej okolicy jakoś nie chce się rozsiąść, wczoraj w nocy było -10, w dzień 5+ choć w słońcu już fajnie grzało :) Oby robiło się już tylko cieplej.

(...)W mojej okolicy jakoś nie chce się rozsiąść, wczoraj w nocy było -10, w dzień 5+ choć w słońcu już fajnie grzało :) Oby robiło się już tylko cieplej.

Tomku, mam złe wieści :)

To dopiero początek lutego, jeszcze czeka nas "w marcu jak w garncu" i "kwiecień plecień". Zima zrobiła sobie przejściową przerwę...

Ten prototyp jeszcze nie był testowany, nie mam teraz na to czasu, jerków raczej już w lutym nie będzie (robie tylko te co są zamówione) skupiam się aktualnie na pewnym projekcie który ujrzy światło dzienne za jakieś 2,5 tygodnia i nie chodzi tu o nowy model :) Mogę tylko napisać...paluchy mnie bolą haha

Ten prototyp jeszcze nie był testowany, nie mam teraz na to czasu, jerków raczej już w lutym nie będzie (robie tylko te co są zamówione) skupiam się aktualnie na pewnym projekcie który ujrzy światło dzienne za jakieś 2,5 tygodnia i nie chodzi tu o nowy model :) Mogę tylko napisać...paluchy mnie bolą haha

No to działaj zobaczymy co wystrugasz. ;) byle przynęta pod bolenia była :P

Robert oczywiście, że będą to boleniówki ;)

Mam nadzieję Krystian, że Twoje słowo droższe pieniędzy :P

Za godzinkę wpada do mnie forumowy kolega D@wido z odsieczą i bierzemy się za struganie... mam nadzieję, że nie głupa hehe

Z jerkami i wobkami ze sterem wystartuję może pod koniec lutego jak się wyrobię :)