Tomek1988 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) Temat spadł daleko, poprzedni cały tydzień nic nie strugałem ponieważ zająłem się inną robotą która może zaprocentuje w przyszłości Troszkę strugania będzie Dzisiaj od rana zabrałem się za stworzenie kilku prototypowych boleniówek ze sterem, kilka minut temu wróciłem z nad Wisły i oto mamy zwycięzcę: Prototyp oklejany na szybko i pryśnięty czarnym "szprajem" w celu bardziej widocznej pracy. Praca bardzo mi się podoba, jest ciut agresywniejsza,pracuje nawet przy wolniejszym ściąganiu, przy ekspresie mocne lusterko z minimalnymi odskokami na boki cały czas lusterkując,lusterkuje też pieknie w opadzie. Za chwilę biorę się za struganie seryjki Edytowane 17 Marca 2014 przez Tomek1988 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 sprzedajesz lipe (juz sucha) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Lipy nie sprzedaję, mam ją tylko na własny użytek, jeszcze chyba nie wyschła bo w czwartek ją przecierałem na deski na tartaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie ma lipy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wobki świetne! Widać, że dopracowane do perfekcji! Oglądałem Twój temat od początku i fajnie widać ewolucje Twoich Basuńskich bezsterowców! Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Między wierszami boleniowej twórczości wystrugałem kilka kleniówek. Praca drobny x z mocnym lusterkowaniem. Przykładowe modele: 3,5cm 3g 2,5cm 2,5g0 3cm 2.7g Edytowane 24 Marca 2014 przez Tomek1988 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Boleniówki ze sterem 7cm 11-12g, praca dość mocno lusterkująca. Kilka jerków DB9. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 050 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 talent boleniówek jerkbaita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 talent boleniówek jerkbaita To Ty chyba Łukaszu oglądałeś na jerku tylko mój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam, dzisiaj mija rok od założenia mojego wątku autorskiego tutaj na jerkbait.pl oraz początki mojej przygody z lurebuildingiem. Przez ten czas wiele się tutaj nauczyłem od Was koledzy za co bardzo dziękuję.Jerk to jest prawdziwa kopalnia wiedzy, trzeba tylko trochę czasu poświęcić i przewertować wszystkie jego zasoby. Szczególne podziękowania dla kolegi Tomka @Rybson który bardzo wiele mi pomógł na początku mojego tworzenia. Dzięki Tomek. Na tą chwilę robota u mnie stoi niestety nie dość, że dopadło mnie przeziębienie to jeszcze przyplątała się grypa żołądkowa Powoli coś robię ale jest to dość ślimacze tempo Kolegów którzy u mnie coś zamówili proszę o cierpliwość, na pewno do maja się wyrobię PozdrawiamTomek Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Widząc woblery to jest zaledwie rok !!!!!!!! i fakt że masz swoje, prawdziwe o zamierzonej pracy woblery jest tylko i wyłącznie Twoje - słowa uznania pozdrawiam Tomek Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jerki DB w nowej łusce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dopracowane ...Jeżeli praca się nie zmieniła ,to luks.Zobaczymy co połowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Krystian praca bez zmian, mam ja ci piękną wodę pod te woby, będą niebawem mocno testowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To łapaj ,byle w sezonie ...Sporo ludzi się ustawiło na jerki łowić bolenie ,no ciekawe .Trzymam kciuki ,sam też coś spróbuję może się uda jakiegoś przechytrzyć Postaramy się z moim chorym bratem coś dobrego nakręcić ,filmik z łowienia na jerka - boleniowego jeżeli takowy jest Chodzi oczywiście o ujęcie brania ,może chapnięcia nie będzie widać (a może będzie ,jak wobek będzie blisko powierzchni)Taka skromna produkcja dla znajomych . Gadać to se można ,a jak się pokaże to co innego.Jak się uda coś sklecić ,podeślę na pocztę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Świetna ta nowa łuska , zresztą Twoje woblery są świetne a jeśli można wiedzieć to czym ją odbijałeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Dzięki, odbiłem łuskę od siateczki jak wiadomo rozmiaru oczka nie znam ponieważ siatkę podarował mi znajomy ale jest dość gęsta. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Między wierszami boleniowej twórczości wystrugałem kilka kleniówek. Praca drobny x z mocnym lusterkowaniem. Przykładowe modele: 3,5cm 3g 2,5cm 2,5g0 3cm 2.7gKup sobie najmniejszy rozmiar Mustad Easy Snap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Irku wstyd się przyznać ale w tym czasie co robione było foto miałem tylko agrafki do większych przynęt, już zakupiłem spinwale i wziąłem paczuszkę pod małe wabie, starczy pewnie na 2-3 lata przy moim łowieniu kleni Jednak za radę dzięki, kiedyś pewnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Partyjka boleniówek która będzie eksportowana do USA, nie wiem tylko do czego tam się mogą przydać? Kolejna partia w trakcie prac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ładniusie Tomek te Twoje wobki... ps.Pamiętaj o mnie przed pierwszym maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Partyjka boleniówek która będzie eksportowana do USA, nie wiem tylko do czego tam się mogą przydać? (...)Do noszenia w pudełkach. Kto bogatemu (Amerykaninowi) zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Do noszenia w pudełkach. Kto bogatemu (Amerykaninowi) zabroni? Ano pewnie bo moje woblery to światowy TOP, normalnie majstersztyk hehe to ja wiem, moje woby to tylko oligarchowie kupują, bo tylko ich stać, to coś jak złote jaja od Faberge ot taki żarcik na dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nowy model ze sterem 8cm 13-14g praca drobniutkie lusterko z błyskaniem bokami, ster dość mały to i opór mniejszy, piękne lusterkowanie w opadzie, lotność bardzo zadowalająca, środek ciężkości przesunięty ku "dupce" co znacząco poprawia lotność woblerów. Nowa łuseczka, ponad 10 warstw lakieru. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 widze luseczka to twoja dobra strona no o pracy wobkow nie wspomne ostatnio troche posprawdzalem i podobywuja mi sie ... w maju potestuje na rybie chyba trzeba bedzie sie machnac heheh jakbys mial cos lzejszego ze sterkiem to dawaj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi