rybson Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Miałem tą przyjemność widzieć te 8 " i powiem tylko że fajne takie smukłe i dopieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) widze luseczka to twoja dobra strona no o pracy wobkow nie wspomne ostatnio troche posprawdzalem i podobywuja mi sie ... w maju potestuje na rybie chyba trzeba bedzie sie machnac heheh jakbys mial cos lzejszego ze sterkiem to dawaj cynk Kamil na początku maja powinienem coś mieć luźnego to zrobimy machniom, bandziory u mnie zdają egzamin to pewnie łyknę coś z tego modelu Fajnie, że praca moich boleniówek Ci podpasowała, jeszcze tylko boleniom niech się spodoba i będzie wszystko w tym temacie Miałem tą przyjemność widzieć te 8 " i powiem tylko że fajne takie smukłe i dopieszczone Starałem się Tomku Będziesz u mnie w maju to sprawdzisz je w boju Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Fajnie jakbys cos lzejszego zrobil tak do 10gr (bezsterowiec, jerk, sterowiec) bo nie u wszystkich rzeki szerokie A wobki ladne oby jeszcze łapne sie okazaly Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez romeo7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Fajnie jakbys cos lzejszego zrobil tak do 10gr (bezsterowiec, jerk, sterowiec) bo nie u wszystkich rzeki szerokie A wobki ladne oby jeszcze łapne sie okazaly Zrobić coś lżejszego to nie problem, robiłem już wobki o mniejszych gramaturach właśnie na mniejsze rzeki ale to raczej pod indywidualne zamówienie BB7 połowiły już w poprzednim sezonie, reszta pozostaje zagadką albo będą łowić albo nie no ale kto nie ryzykuje nie pije szampana hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Cudenka kiedy beda dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Cudenka kiedy beda dostepneMyślę, że na początku Maja może pod koniec kwietnia, teraz robię partyjkę do mojego pudełka bo w końcu wyjdzie na to, ze nie będę miał czym łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ciąg dalszy boleniówek ze sterem. 7cm 11-12g, 8cm 13-14g 9cm 18g. Cała partia poszła w świat, nawet jednego grabieżcy nie zostawili Na co ja będę łowił? 9cm 8cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tomek jak chcesz to się podziele z Tobą wobkami kilka twoich mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomek jak chcesz to się podziele z Tobą wobkami kilka twoich mam Robo jak masz kilka to chętnie odkupię hehe dzisiaj nad wodą spotkałem kilku "Jerkbaitowców" którzy splądrowali moje pudełko mówiąc eee tam zrobisz se jeszcze przed pierwszym Maja hehe. Jeden nawet wziął rzucił w przelew bo nie wierzył, że się nie kręcą czy wykładają i w pierwszym rzucie łup nie chcący bolesław się zameldował, oczywiście szybkie odhaczenie w wodzie i wyrzuty sumienia, że przed pierwszym Maja, no tak wyszło niestety. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ciesz się ze w Płocku nie mieszkasz bo tu byś miał plądrowane pudełka co wyjście nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciesz się ze w Płocku nie mieszkasz bo tu byś miał plądrowane pudełka co wyjście nad wodę Do Płocka mam na szczęście jakieś 300km więc ja i moje pudełka czujemy się bezpiecznie hehe, chyba, że z Krystkiem zrobicie inwazję na moją "wiochę" Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Za namową Łukasza @Siksa narodził się nowy model Basuńskiego bezsterowca mianowicie BB6 6cm 12g, nie każdy łowi na dużej rzece dlatego powstała wersja lżejsza, praca jak w 7-demkach na dolnym oczku lusterkowanie z małymi mykami , na górnym oczku drobniutkie lusterko po "sznureczku" Oraz nowy kształt DB8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Już mi się podoba ten nowy DB .Super wygląda.Progres niezły coraz piękniejsze te Twoje wobki. Chcę właśnie takiego tylko wiesz jaka gramatura Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Już mi się podoba ten nowy DB .Super wygląda. Robert a BB6 Ci się nie podoba? Maj/Czerwiec stawiam praktycznie tylko na Basuńskie bezsterowce, wiem, że będą dobrze kosić rapy w tym okresie no i później też, już się maja nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Fajniej z oczu patrzy temu DB jak dla mnie .Basuńskie bezsterowce mam bodajże 5,5cm też czekam żeby nimi pomieszać wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nagraliśmy z kolegą filmik z pracą BB7 na górnym oczku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tomek,będę miał takiego..? Ładnie migocze boczkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak Krystian wszystkie tak pracują, Twoje też będą błyskać i migać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 U mnie nie ma takich bunkrów w wodzie ale też jest za... Ja wolę ich pracę na przednim ,są bardziej nieobliczalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak Krystian wszystkie tak pracują, Twoje też będą błyskać i migać Tomku wiem,że wszystkie tak pracują Chodziło mi bardziej o konkretny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak Krystian wszystkie tak pracują, Twoje też będą błyskać i migać A ja, mam takie co tak nie pracują wymieniasz Młody :lol: W życiu ich nie wymienię No chyba że będą jeszcze bardziej wariowały niż te co mam Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Krystekwolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Krystek każdy woli coś innego, dlatego łowiący ma do wyboru dwa różne rodzaje pracy, można ją dopasować do potrzeb np. silny nurt prowadzenie przy powierzchni-dolne oczko, łowienie z prądem,głębsze partie wody,wolne ściąganie górne oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No to jeszcze praca jerków 9cm 18g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No to żeś na pokazywał Panowie te wobki chodzą o niebo lepiej niż widać na tych filmach Tylko troszku trzeba inaczej ,z polotem , fantazją popróbować .Mówisz mają dwa rodzaje pracy hmmm ,ja tam bym przynajmniej kilka znalazł .Przecież nie będę uczył mistrza łowić jego wobkami :lol:Super woby Tomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No to weź coś nagraj aparatem benq za jakieś śmieszne pieniądze, jak kupisz ode mnie jeszcze z 50 woblerów to zakupię lepszy sprzęt haha ojj coś tam widać na filmikach. Krystian jest kilka sposobów prezentacji szczególnie w jerkach jest ich mnóstwo a na filmiku kolega nie podbijał szczytówką bo gubił rytm hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi