Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

widze luseczka to twoja dobra strona no o pracy wobkow nie wspomne ostatnio troche posprawdzalem i podobywuja mi sie ... w maju potestuje na rybie  ;) chyba trzeba bedzie sie machnac heheh jakbys mial cos lzejszego ze sterkiem to dawaj cynk 

Kamil na początku maja powinienem coś mieć luźnego to zrobimy machniom, bandziory u mnie zdają egzamin to pewnie łyknę coś z tego modelu ;)

Fajnie, że praca moich boleniówek Ci podpasowała, jeszcze tylko boleniom niech się spodoba i będzie wszystko w tym temacie :)

Miałem tą przyjemność widzieć te 8 "   i powiem tylko że fajne takie smukłe i dopieszczone 

Starałem się Tomku :) Będziesz u mnie w maju to sprawdzisz je w boju ;)

Edytowane przez Tomek1988

Fajnie jakbys cos lzejszego zrobil tak do 10gr (bezsterowiec, jerk, sterowiec) bo nie u wszystkich rzeki szerokie :)

A wobki ladne oby jeszcze łapne sie okazaly :)

Zrobić coś lżejszego to nie problem, robiłem już wobki o mniejszych gramaturach właśnie na mniejsze rzeki ale to raczej pod indywidualne zamówienie :)

BB7 połowiły już w poprzednim sezonie, reszta pozostaje zagadką albo będą łowić albo nie ;) no ale kto nie ryzykuje nie pije szampana hehe

Tomek jak chcesz to się podziele z Tobą wobkami kilka twoich mam ;)

Robo jak masz kilka to chętnie odkupię hehe dzisiaj nad wodą spotkałem kilku "Jerkbaitowców" którzy splądrowali moje pudełko mówiąc eee tam zrobisz se jeszcze przed pierwszym Maja hehe. Jeden nawet wziął rzucił w przelew bo nie wierzył, że się nie kręcą czy wykładają i w pierwszym rzucie łup nie chcący bolesław się zameldował, oczywiście szybkie odhaczenie w wodzie i wyrzuty sumienia, że przed pierwszym Maja, no tak wyszło niestety.

• Like 2

Ciesz się ze w Płocku nie mieszkasz bo tu byś miał plądrowane pudełka co wyjście nad wodę :)

Do Płocka mam na szczęście jakieś 300km więc ja i moje pudełka czujemy się bezpiecznie hehe, chyba, że z Krystkiem zrobicie inwazję na moją "wiochę" ;)

Za namową Łukasza @Siksa narodził się nowy model Basuńskiego bezsterowca mianowicie BB6 6cm 12g, nie każdy łowi na dużej rzece dlatego powstała wersja lżejsza, praca jak w 7-demkach na dolnym oczku lusterkowanie z małymi mykami , na górnym oczku drobniutkie lusterko po "sznureczku" ;)

c9edef78-0e73-489b-8eaa-3ad1995f228e_zps

a537730d-9a0d-4c80-8b38-5f76ef2c11fc_zps

Oraz nowy kształt DB8 :)

a38a651c-e379-4d98-a55f-48717bd88c78_zps

576eb46c-55e9-4634-b0da-374c406ad809_zps

• Like 1

Już mi się podoba ten nowy DB .Super wygląda.

Robert a BB6 Ci się nie podoba? :P Maj/Czerwiec stawiam praktycznie tylko na Basuńskie bezsterowce, wiem, że będą dobrze kosić rapy w tym okresie no i później też, już się maja nie mogę doczekać ;)

Tak Krystian wszystkie tak pracują, Twoje też będą błyskać i migać ;)

A ja, mam takie co tak nie pracują :) :wub: :ph34r: wymieniasz Młody :lol: :lol: :lol:

W życiu ich nie wymienię ;) :o B) No chyba że będą jeszcze bardziej wariowały niż ;) :P :D te co mam :rolleyes:

Edytowane przez Krystekwolf
  • Like 1

Krystek każdy woli coś innego, dlatego łowiący ma do wyboru dwa różne rodzaje pracy, można ją dopasować do potrzeb np. silny nurt prowadzenie przy powierzchni-dolne oczko, łowienie z prądem,głębsze partie wody,wolne ściąganie górne oczko.

No to żeś na pokazywał  ;)  :P  :lol:  :lol:  :lol: 

Panowie te wobki chodzą o niebo lepiej :rolleyes: niż widać na tych filmach :ph34r:

Tylko troszku trzeba inaczej ,z  polotem , fantazją ;) :P :D popróbować .

Mówisz mają dwa rodzaje pracy hmmm ,ja tam bym przynajmniej kilka znalazł :P .

Przecież nie będę uczył mistrza łowić jego wobkami :P :lol: :lol:

Super woby Tomek.

• Like 1

No to weź coś nagraj aparatem benq za jakieś śmieszne pieniądze, jak kupisz ode mnie jeszcze z 50 woblerów to zakupię lepszy sprzęt haha ojj coś tam widać na filmikach.

Krystian jest kilka sposobów prezentacji szczególnie w jerkach jest ich mnóstwo a na filmiku kolega nie podbijał szczytówką bo gubił rytm hehe

• Like 1