KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No to weź coś nagraj aparatem benq za jakieś śmieszne pieniądze, jak kupisz ode mnie jeszcze z 50 woblerów to zakupię lepszy sprzęt haha ojj coś tam widać na filmikach. Krystian jest kilka sposobów prezentacji szczególnie w jerkach jest ich mnóstwo a na filmiku kolega nie podbijał szczytówką bo gubił rytm heheNie ważny sprzęt ważne chęci,a kolega niech coś wypije ,lepiej będzie złapać rytm .Dobra koniec spamu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tak jest koniec spamu, następne posty mam nadzieję będą już z woblerami w paszczach boleni Aby do czwartku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Sezon otwarty, w prawdzie dzisiaj woda martwa a płynące badziewie na szybko przybierającej wodzie nie ułatwiały łowienia ale coś się trafiło Bolesław 67cm zassał Basuńskiego bezsterowca prowadzonego woleniej na górnym oczku Doszły mnie też słuchy, że moje woby skusiły dzisiaj jeszcze kilka rap w tym grubszą 70siątkę Fotki z tel niestety 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Tomek ja również dziś otworzyłem sezon bardzo fajnie bo 3 rybami wszystkie na woblery bez sterowe twojego dzieła.Powiem , że byłem bardzo miło zaskoczony efektem, gdyż woda raczej nie napawała optymizmem.Zdjęcie zrobione tylko jednemu, ale za to największemu.Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2014 przez Norek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Gratuluję rybek panowie :D :D :D .Wobki dla Ciebie Tomku się tworzą, myślę że na koniec tygodnia będą gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Gratulacje Norbert, fajny rapiszon, widzę, że starego woba z zeszłego roku zagryzł, można powiedzieć już historycznego hehe Marcin luzik i tak na razie woda pewnie nie da potestować Twoich cudeniek bo przybiera bardzo szybko i niesie wszelkiego rodzaju badziew Mimo wszystko dzięki za pamięć i nie ukrywam, że już się nie mogę ich doczekać PozdrawiamTomek Edytowane 1 Maja 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tomek może to i historia ale jak dla mnie bardzo łowna .Dwie pozostałe mniejsze rapy padły już na najnowsze Twoje wyroby. Mam nadzieję, że następnym razem będą już tylko coraz większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memlacz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) http://zapodaj.net/dff0afd3d2e14.jpg.html, http://zapodaj.net/233322ed2c654.jpg.html. Pierwszomajowy boleń (70cm) sezonu 2014r. złowiony oczywiscie na "basuńskiego bezsterowca" 7cm w pierwszym rzucie. Woblerek prowadzony wolniej na dolnym oczku w poprzek rozmytej głowki. Woblerki "kozak", na żyłce 0.23mm latają jak pociski! Niech wiślane "bolki" mają się na baczności bo nadchodzą "basuńskie bezsterowce". Do zobaczenia, pozdrawiam! Edytowane 2 Maja 2014 przez Memlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kamil piękna rapa, pozwolę sobie wkleić Twoje fotki tak aby je wyświetlało Jak widać dobrze spisują się BB na dolnym jak i górnym oczku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memlacz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Fajnie Tomek, że ogarnąłeś te foty, dzięki! Jutro kolejny wypad na wiślane spinnigowanie. Jak będę miał jakieś bolenie na Twoje woblery to podeślę foty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 fajne wobki i co najważniejsze łowne, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Fotka nadesłana przez @D@wido,gratulacje Dawid. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wido Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dzięki Tomek za wystawienie i dzięki jeszcze raz za woblery , obym tylko więcej czasu miał na łowienie i wystawianie zdjęć. Do zobaczenia nad wodą Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Krzysiek & Kamil dzięki za filmik chłopaki, grunt to C&R http://www.youtube.com/watch?v=Ao0_K9r-cww&feature=youtu.be Edytowane 3 Maja 2014 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Podsyłam filmiki które ukazują rzeczywisty wygląd moich woblerów https://www.youtube.com/watch?v=j7fo6wFCPu4 https://www.youtube.com/watch?v=c-3z1Bdvang&feature=youtu.be Edytowane 4 Maja 2014 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Fajne komentarze i urokliwe dźwięki inwentarzu w tle dodatkowo relaksuja przy oglądaniu. Wobki pięknie sie mienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No ja ze wsi chłopak jestem to co ma być w tle jak nie inwentarz? Chyba to nie problem? hehe Proszę głownie skupić się na woblerach nie komentarzach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jak dla mnie walory dźwiękowe i wizualne sa rewelacyjne. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Filmiki kręcone na spontanie i nie kiepskim kacu haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Kolejne pudełeczko po testach gotowe do wysyłki Drunk Bleak 9 blue Po Lubelsku Krystiano Twoje wobki BB6 oraz BB7 w wersji lżejszej 15g 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cos dla mnie tez tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cos dla mnie tez tam jest ? Z tego co pamiętam to zamówiłeś woblery w ekonomicznym dizajnie a takowych na powyższych zdjęciach nie ma Twoje będą pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 TomekWoblerki w realu dużo ładniejsze,dla mnie rewelacja!Jeszcze boleniom nie pokazywałem tego drunk-a,ale myślę-przyznają mi rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzisiaj wieczorkiem z kolegą zrobiliśmy krótki rekonesans na nowych miejscówkach, niestety krótki bo po kilkunastu rzutach zaczęło lać jak z cebra i musielismy uciekać, kolega w kilku rzutach wyjął jednego na BB7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi