Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

No to weź coś nagraj aparatem benq za jakieś śmieszne pieniądze, jak kupisz ode mnie jeszcze z 50 woblerów to zakupię lepszy sprzęt haha ojj coś tam widać na filmikach.

Krystian jest kilka sposobów prezentacji szczególnie w jerkach jest ich mnóstwo a na filmiku kolega nie podbijał szczytówką bo gubił rytm hehe

Nie ważny sprzęt ważne chęci,a kolega niech coś ;) wypije ,lepiej będzie złapać rytm .

Dobra koniec spamu ;) .

Sezon otwarty, w prawdzie dzisiaj woda martwa a płynące badziewie na szybko przybierającej wodzie nie ułatwiały łowienia ale coś się trafiło ;) Bolesław 67cm zassał Basuńskiego bezsterowca prowadzonego woleniej na górnym oczku :) Doszły mnie też słuchy, że moje woby skusiły dzisiaj jeszcze kilka rap w tym grubszą 70siątkę :)

DSC_0069_zps803602fc.jpg

DSC_0071_zps036fd012.jpg

Fotki z tel niestety :(

• Like 3

post-53092-0-00494600-1398975596_thumb.jpgTomek ja również dziś otworzyłem sezon bardzo fajnie bo 3 rybami wszystkie na woblery bez sterowe twojego dzieła.

Powiem , że byłem bardzo miło zaskoczony efektem, gdyż woda raczej nie napawała optymizmem.

Zdjęcie zrobione tylko jednemu, ale za to największemu.

Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam

Edytowane przez Norek
  • Like 3

Gratulacje Norbert, fajny rapiszon, widzę, że starego woba z zeszłego roku zagryzł, można powiedzieć już historycznego hehe

Marcin luzik i tak na razie woda pewnie nie da potestować Twoich cudeniek bo przybiera bardzo szybko i niesie wszelkiego rodzaju badziew :( Mimo wszystko dzięki za pamięć i nie ukrywam, że już się nie mogę ich doczekać :)

Pozdrawiam

Tomek

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 1

http://zapodaj.net/dff0afd3d2e14.jpg.html, http://zapodaj.net/233322ed2c654.jpg.html. Pierwszomajowy boleń (70cm) sezonu 2014r. złowiony oczywiscie na "basuńskiego bezsterowca" 7cm w pierwszym rzucie. Woblerek prowadzony wolniej na dolnym oczku w poprzek rozmytej głowki. Woblerki "kozak", na żyłce 0.23mm latają jak pociski! Niech wiślane "bolki" mają się na baczności bo nadchodzą "basuńskie bezsterowce". Do zobaczenia, pozdrawiam!

Edytowane przez Memlacz