Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niebawem moje woblery wystawiane będą na pewnym kiermaszu jako, ze od niedawna przynależę do SWAT (nie, nie "SŁOT" :P) Stowarzyszenie wspierania aktywności twórczej. Pewien Pan będzie wykonywał dla mnie baner na tą imprezę i mam dwie opcje do wyboru, jak myślicie która jest jest lepsza?

Potrzebuję też nazwy dla moich woblerów ze sterem, do tej pory były to Basuńskie sterowce ale jeżeli ktoś zapoda ciekawszą nazwę zostanie obdarowany dwoma takimi woblerami :)

1 czy 2?

0820292d-6f7c-40d0-aaaf-1c0e4683c737_zps

51a864b7-b931-4834-88c8-e6262e499ffc_zps

• Like 3

Fotki podesłane przez znajomego, sandał 96cm na jerka Drunk Bleak 9cm 18g w wersji ekonomicznej. Niestety innych fotek nie otrzymałem z powodu zbyt charakterystycznej miejscówki.

Z tego co się dowiedziałem sandokan chwycił gdy wobler w opadzie lusterkując doszedł do dna. Było jeszcze kilka mniejszych w przedziale 55-67cm.

35e18fab-b3e8-4019-bfc8-147aa4f2119e_zps

7f07cddb-62c8-469a-a985-d4d46e8a709d_zps

4446fd6d-6a46-4aa8-80ef-103b59639332_zps

• Like 11

wow  :o Tomek strugaj strugaj,widać nie tylko bolki lubią twoje wobki

Marcin Twoje już są wystrugane, oklejanie dopiero w poniedziałek bo o 24:00 grają "moi" Włosi z Anglią a potem WKS-Japonia o 3:00 rano więc pewnie będę odsypiał do południa a potem jakiegoś grilla trzeba będzie uskutecznić ze znajomymi przy niedzieli :) Bez obaw woby niebawem będą gotowe ;)