spy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Nabyłem kilka Jerki Drunk Bleak 9cm 18g , wykonanie pierwsza klasa, dalekosiężne i proste w prowadzeniu. Edytowane 1 Czerwca 2014 przez spy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Super woblerki a ta łuseczka na nich Jeśli można wiedzieć to czym ją wyciskasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Super woblerki a ta łuseczka na nich Jeśli można wiedzieć to czym ją wyciskasz? Rękoma odciskam, rękoma Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Rencyma he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Tomek kosy doszły bardzo ładne.Solidna firma przed ukończeniem cyna to mi się podoba. Pozdro dla twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Marcin dziękuję i polecam się na przyszłość Niechaj darzą Cię pięknymi rapami.Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam, niebawem moje woblery wystawiane będą na pewnym kiermaszu jako, ze od niedawna przynależę do SWAT (nie, nie "SŁOT" ) Stowarzyszenie wspierania aktywności twórczej. Pewien Pan będzie wykonywał dla mnie baner na tą imprezę i mam dwie opcje do wyboru, jak myślicie która jest jest lepsza? Potrzebuję też nazwy dla moich woblerów ze sterem, do tej pory były to Basuńskie sterowce ale jeżeli ktoś zapoda ciekawszą nazwę zostanie obdarowany dwoma takimi woblerami 1 czy 2? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Zdecydowanie jedynka A nazwa dla sterowców to Basior-y Edytowane 5 Czerwca 2014 przez joker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Też obstawiam jedynkę a nazwa hm...Janeczkowe kosy jak bez stery mają nazwe ''bb'' to sterowce ''bs'' basterTomek wobki działają dziś test meldują się cztery boleczki takie dyżurne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja bym je nazwał Janosiki :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 TomekŁadny sandacz Na tego jerka wziął? Dla mnie number 1 rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dla mnie 1 fotka. Zamiast tego sandacza powinien być bolesław 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jako że jestem na tym forum bardziej jako obserwator niżeli udzielający, to ja jednak bym wybrał jedyneczkę jakoś bardziej przemawia. A nazwę bym proponował " Basoneczek" albo "Basery". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Janosik mi się bardzo podoba, ale fajna nazwa bybyła Bastończyk "pogromca delfinUF" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 1 zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nr. 1 Mi odpowiadają Basuńskie i tyle.Prosto i indywidualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Zdecydowanie nr 1. Ja bym nazwy nie zmieniał, ale jeżeli już musisz, to może basonki Edytowane 7 Czerwca 2014 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Tomek widzę wizytówki już zrobione opcja nr.1 bardzo ładne dziś na zawodach je mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Tomek tylko 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nazwę proponuję ,, rapułapka ,, :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Fotki podesłane przez znajomego, sandał 96cm na jerka Drunk Bleak 9cm 18g w wersji ekonomicznej. Niestety innych fotek nie otrzymałem z powodu zbyt charakterystycznej miejscówki. Z tego co się dowiedziałem sandokan chwycił gdy wobler w opadzie lusterkując doszedł do dna. Było jeszcze kilka mniejszych w przedziale 55-67cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zastanawiałem się że coś za spokojnie u Ciebie w wątku najpiękniejsze wykończenie woblera !!!!!!! Tomek to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 wow Tomek strugaj strugaj,widać nie tylko bolki lubią twoje wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 wow Tomek strugaj strugaj,widać nie tylko bolki lubią twoje wobkiMarcin Twoje już są wystrugane, oklejanie dopiero w poniedziałek bo o 24:00 grają "moi" Włosi z Anglią a potem WKS-Japonia o 3:00 rano więc pewnie będę odsypiał do południa a potem jakiegoś grilla trzeba będzie uskutecznić ze znajomymi przy niedzieli Bez obaw woby niebawem będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi