Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

spoko Tomciu a dla aferzysty też zrobiłeś  :P wiesz chyba o kogo chodzi.A jak twoje połowy pytałem nic nie mówiłeś.

Marcinie ktoś musi strugać aby łowić mógł ktoś :P Ja teraz nie mam czasu, ostatnio tylko struganie- mundial 4h snu-struganie mundial itd. no w między czasie piwko przy meczu. Haha tak swoją drogą to Urugwaj dał...ciała :)

• Like 1

Gość DAWIDspinn

Robiliśmy dzisiaj rekonesans przed sezonem sumowym. Wywiad się udał wiemy już co zmieniła woda ;)

Przy okazji udało się kilka razy machnąć wędką, Padre jednego wyjął. Na sterowca, największy model :) A ziąb niesamowity :) 

7c28d9d60dc2d749med.jpg

Edytowane przez DAWIDspinn
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Nowe rozmiary "Basuńskiego sterowca" 

5cm 8g

6cm 10g przy tej wadze i tak małym korpusie będą to dalekosiężne wiślane pociski :) Już niebawem przydadzą się gdy bolki będą żerować na wylęgu.

P.S Dzisiaj przy ustawianiu woblerków pokazały się bolenie (w końcu) niestety nie miałem za dużo czasu i w kilkunastu rzutach jednego udało się wyholować, całe 60cm na BB7 ;)

IMG_1631_zps33183d9c.jpg

IMG_1633_zps70c11aea.jpg

IMG_1636_zps37c466b3.jpg

• Like 5

Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe 

IMG_1665_zps19c15897.jpg

Po imprezie pozostał mi fajny baner ;)

IMG_1666_zpsed915952.jpg

IMG_1671_zpseec01903.jpg

Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać :P 

• Like 17

Chyba trzeba będzie nazwę tematu zmienić ponieważ powstaje nowy model na Lipiec 2014 "Sandokan" 9cm. W zamyśle wersja pływająca oraz tonąca, myślę, że opaskowym sandaczom powinny się spodobać a i boleń nie pogardzić, na razie konstrukcja w fazie testów w lipcu będzie gotowa.

IMG_1675_zps7f074a87.jpg

IMG_1676_zpsf88c5655.jpg

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 7

Bardzo podoba mi się wychodzenie na przeciw z takimi lokalnymi inicjatywami. Świetnie, że tam się pokazałeś i jeszcze wysoka lokata do tego. Gratulacje zasłużone, bo produkt jaki przedstawiłeś był raczej czymś nowym na takiej imprezie.