rico1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 spoko Tomciu a dla aferzysty też zrobiłeś wiesz chyba o kogo chodzi.A jak twoje połowy pytałem nic nie mówiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wido Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Coś mi się obiło o uszy o tym sandaczu na Twojego jerka Tomek, gratuluję łowcy i Tobie Tomek woblerów . Piękny sandał ! Edytowane 14 Czerwca 2014 przez D@wido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 to krowa w paski, a nie sandacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 spoko Tomciu a dla aferzysty też zrobiłeś wiesz chyba o kogo chodzi.A jak twoje połowy pytałem nic nie mówiłeś.Marcinie ktoś musi strugać aby łowić mógł ktoś Ja teraz nie mam czasu, ostatnio tylko struganie- mundial 4h snu-struganie mundial itd. no w między czasie piwko przy meczu. Haha tak swoją drogą to Urugwaj dał...ciała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Niezły sandokan.Z tych mega złych widać Graty dla łowcy i twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Robiliśmy dzisiaj rekonesans przed sezonem sumowym. Wywiad się udał wiemy już co zmieniła woda Przy okazji udało się kilka razy machnąć wędką, Padre jednego wyjął. Na sterowca, największy model A ziąb niesamowity Edytowane 15 Czerwca 2014 przez DAWIDspinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Foty podesłane przez posiadacza BB7 Ryby złowione przez Pawła Jankowskiego.Gratulacje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Nowe rozmiary "Basuńskiego sterowca" 5cm 8g6cm 10g przy tej wadze i tak małym korpusie będą to dalekosiężne wiślane pociski Już niebawem przydadzą się gdy bolki będą żerować na wylęgu. P.S Dzisiaj przy ustawianiu woblerków pokazały się bolenie (w końcu) niestety nie miałem za dużo czasu i w kilkunastu rzutach jednego udało się wyholować, całe 60cm na BB7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 To kiedy beda zerowac na wylegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 To kiedy beda zerowac na wylegu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 To kiedy beda zerowac na wylegu ?No jak wylęg podrośnie trochę do 5 i 6cm tak żeby sie zgadzało z długością woblerów hehe więc chyba w lipcu już powinny sieczkę żreć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Dzisiaj ranek pracowity... ustawianie woblerów A w przerwie ustawiania udało się jednego przechytrzyć na BB7 ekonom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Super, tylko czemu mnie tam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Marcin miałem dzisiaj dryndnąć do Ciebie, woda już jest super na te "Twoje" rybki co gadaliśmy, możesz śmiało do mnie wbijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 SiemankoOj widzę swojego ,,tajniaka'' w ławicy ,tylko cicho bo to super tajne a jeszcze nie opatentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 No Tomek niezłe stadko na strugałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe Po imprezie pozostał mi fajny baner Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dziękuję Janusz Za rok będzie I miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Chyba trzeba będzie nazwę tematu zmienić ponieważ powstaje nowy model na Lipiec 2014 "Sandokan" 9cm. W zamyśle wersja pływająca oraz tonąca, myślę, że opaskowym sandaczom powinny się spodobać a i boleń nie pogardzić, na razie konstrukcja w fazie testów w lipcu będzie gotowa. Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Tomek1988 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Na sandaczówy to piszę się w ciemno Edytowane 28 Czerwca 2014 przez RUDI75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sandokany będą ze sterem czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Sandokany będą ze sterem czy bez ?Mateusz sandokany będą ze sterem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tomek gratuluję III miejsca - jak się chce to można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Bardzo podoba mi się wychodzenie na przeciw z takimi lokalnymi inicjatywami. Świetnie, że tam się pokazałeś i jeszcze wysoka lokata do tego. Gratulacje zasłużone, bo produkt jaki przedstawiłeś był raczej czymś nowym na takiej imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi