Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek  gratuluję III miejsca ;) - jak się chce to można!!! 

Dzięki wielkie Grzesiu ;)

Bardzo podoba mi się wychodzenie na przeciw z takimi lokalnymi inicjatywami. Świetnie, że tam się pokazałeś i jeszcze wysoka lokata do tego. Gratulacje zasłużone, bo produkt jaki przedstawiłeś był raczej czymś nowym na takiej imprezie.

Dzieki, masz rację Robert moje woblery były pierwszym tego typu produktem na tej imprezie. Za rok wystartuję ponownie lecz tym razem bardziej przyłożę i zrobię wersję bardziej dla oka niż dla ryb z różnymi detalami (jak sie uda :P )

Tomku,

Fajne te bezsterowce jerki 9 cm. Mam jednak wrażenie, ze już takie ładne nie wrócą, szczupce się o to postarają chociaż wole jeziorowe pstrągi :)

Pozdrawiam,

Bujo

Bujo jeżeli szczupce będą je "gryźli" to te 11 warstw lakieru może faktycznie nie wystarczyć ;) Daj znać z frontu czy faktycznie jerki im smakują :)

• Like 1

Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe 

IMG_1665_zps19c15897.jpg

Po imprezie pozostał mi fajny baner ;)

IMG_1666_zpsed915952.jpg

IMG_1671_zpseec01903.jpg

Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać :P

No gratuuuulaaaacje!!! :)  Bardzo fajny baner ;)  Pozdrawiam.

• Like 2

Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe 

IMG_1665_zps19c15897.jpg

Po imprezie pozostał mi fajny baner ;)

IMG_1666_zpsed915952.jpg

IMG_1671_zpseec01903.jpg

Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać :P

siatka na bolenie  ;)  a nad siatką to pewnie suszą sie woblery boleniowe w różnych kolorach ?!  ;)  :D

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam, jakoś ostatnio mam mało czasu na wstawianie tutaj zdjęć z wobami ale powoli ogarniam już pewne tematy i będę tutaj przynudzał bardziej systematycznie ;)

Nowa rozmiarówka Basuńskiego bezsterowca 9cm 20g będzie on występował tylko w wersji ekonomicznej ponieważ większa ilość lakieru zabiła by pracę a ta jak dla mnie jest bombowa, nie chcę tu porównywać ale pracują jak stare dobre siudaki, kolebią się delikatnie błyskając pięknie bokami, na górnym oczku drobiutkie lustereczko :) Niebawem będzie spory nacisk na ten model, wersja testowa już była sprawdzana na rybach i nie tylko boleniach bo uczepił się pan z wąsem jak i mętnooki psiak a wobek był tylko kilka godzin nad wodą tak więc nadzieje bardzo duże.

Wobki jutro jadą do grodu Kraka aby tamtejsze rybki mogły w nich zasmakować :D

BB9 jak widać dolna część pyszczka trochę się zaokrągliła. Malowanie najprostsze i takie moim zdaniem wystarczy wszak liczy się praca. B) W niedalekiej przyszłości dojdzie pewnie opalizacja i takie tam.

IMG_1718_zps9c558efd.jpg

IMG_1719_zps088b951f.jpg

Jerki DB9 przed czyszczeniem oczek z lakieru, dwie wersje 18g oraz 24g tymi kamieniami 24 gramowymi bałem się, że 150m żyłki będzie za mało :lol:

IMG_1721_zps5ee3ee11.jpg

• Like 7

Które Robercie testowałeś? Jerki boleniowe czy Basuńskie bezsterowce? Mam nadzieję, że rozwój dopiero przede mną bo aktualnie nie mam czasu na kombinowanie z dizajnem, niestety jak to na wsi latem zrób to zrób tamto hehe a o rybach to już zapomniałem całkowicie choć i tak woda tzn to nie woda to jakieś szambo i na dodatek jeszcze trochę wysokie.

Mnie bardziej się podoba pojazd który wystaje z garażu .... ALFA :D jedno z tych aut które sprawia że serce szybciej bije u mnie

Tomku niestety Alfa nie moja, fotka robiona u pewnego Niemca na podwórku u którego był zakupiony quad :) No ale bryka fajna (mowa o Alfie :P)

Marku zapraszam, na razie woda jeszcze syfiasta i lekko podniesiona a po dzisiejszych burzach na południu znowu może coś skoczyć :(

A tym czasem nowy model "Sandokan 9" na tapecie ;) Oczywiście woby dostaną stery, na razie wersja pływająca oraz lekko tonąca według zaleceń znajomego :)

IMG_1743_zpsf2443516.jpg

IMG_1725_zps9a25f25d.jpg

IMG_1727_zps09de59c6.jpg

• Like 9

Idealne Tomku. Też poproszę o takie :P ;) .

Dziękuję Marcinie :) Masz je u mnie jak banku a kolorki dobiorę odpowiednie jak paczuszka przyjdzie od Ciebie ;) Te z górnych fotek lecą do @Krzysztof Jeżyna który już interweniował abym komuś nie oddał tych sandaczówek, Krzysiu bez obaw, wobki czekają na Twój powrót z wakacji :)

Edytowane przez Tomek1988