Bujo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Tomku, Fajne te bezsterowce jerki 9 cm. Mam jednak wrażenie, ze już takie ładne nie wrócą, szczupce się o to postarają chociaż wole jeziorowe pstrągi Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Tomek gratuluję III miejsca - jak się chce to można!!! Dzięki wielkie Grzesiu Bardzo podoba mi się wychodzenie na przeciw z takimi lokalnymi inicjatywami. Świetnie, że tam się pokazałeś i jeszcze wysoka lokata do tego. Gratulacje zasłużone, bo produkt jaki przedstawiłeś był raczej czymś nowym na takiej imprezie.Dzieki, masz rację Robert moje woblery były pierwszym tego typu produktem na tej imprezie. Za rok wystartuję ponownie lecz tym razem bardziej przyłożę i zrobię wersję bardziej dla oka niż dla ryb z różnymi detalami (jak sie uda ) Tomku, Fajne te bezsterowce jerki 9 cm. Mam jednak wrażenie, ze już takie ładne nie wrócą, szczupce się o to postarają chociaż wole jeziorowe pstrągi Pozdrawiam, Bujo Bujo jeżeli szczupce będą je "gryźli" to te 11 warstw lakieru może faktycznie nie wystarczyć Daj znać z frontu czy faktycznie jerki im smakują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe Po imprezie pozostał mi fajny baner Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać No gratuuuulaaaacje!!! Bardzo fajny baner Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Na BB7 pierwszy rzut w przelewie w bocznym korycie ,oprócz tego jeszcze 4 sztuki, wszystko w dwie godziny, relaks po ciężkiej orce sumowej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dostało się dyplomik za zajęcie 3 miejsca na 30 różnego rodzaju rękodzielników, spokojnie, byłem jedynym lurebuilderem hehe Po imprezie pozostał mi fajny baner Siatka pod balkonem jest oczywiście na bolenie... nie ma to jak świeży boleń dlatego trzeba go w siatce trzymać siatka na bolenie a nad siatką to pewnie suszą sie woblery boleniowe w różnych kolorach ?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam DB9 wersja specjalna na bałtyckie trotki 22g mega lotne pociski również na bolki Od jutra urlop od strugania i wyjazd na wiejskie wakacje... do sadu wiśniowego mojego znajomego hehe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, jakoś ostatnio mam mało czasu na wstawianie tutaj zdjęć z wobami ale powoli ogarniam już pewne tematy i będę tutaj przynudzał bardziej systematycznie Nowa rozmiarówka Basuńskiego bezsterowca 9cm 20g będzie on występował tylko w wersji ekonomicznej ponieważ większa ilość lakieru zabiła by pracę a ta jak dla mnie jest bombowa, nie chcę tu porównywać ale pracują jak stare dobre siudaki, kolebią się delikatnie błyskając pięknie bokami, na górnym oczku drobiutkie lustereczko Niebawem będzie spory nacisk na ten model, wersja testowa już była sprawdzana na rybach i nie tylko boleniach bo uczepił się pan z wąsem jak i mętnooki psiak a wobek był tylko kilka godzin nad wodą tak więc nadzieje bardzo duże. Wobki jutro jadą do grodu Kraka aby tamtejsze rybki mogły w nich zasmakować BB9 jak widać dolna część pyszczka trochę się zaokrągliła. Malowanie najprostsze i takie moim zdaniem wystarczy wszak liczy się praca. W niedalekiej przyszłości dojdzie pewnie opalizacja i takie tam. Jerki DB9 przed czyszczeniem oczek z lakieru, dwie wersje 18g oraz 24g tymi kamieniami 24 gramowymi bałem się, że 150m żyłki będzie za mało 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Właśnie te widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Powrót w pięknym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 To nie powrót, to prawidłowy rozwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Które Robercie testowałeś? Jerki boleniowe czy Basuńskie bezsterowce? Mam nadzieję, że rozwój dopiero przede mną bo aktualnie nie mam czasu na kombinowanie z dizajnem, niestety jak to na wsi latem zrób to zrób tamto hehe a o rybach to już zapomniałem całkowicie choć i tak woda tzn to nie woda to jakieś szambo i na dodatek jeszcze trochę wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Rybka z Wieprza nadesłana przez kolegę Krzyśka Tym razem Basuński sterowiec w akcji. A taki pojazd sobie sprawiłem na rybki, w końcu nie będę musiał śmigać pięta-palec 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Pięknie Tomek.Nowe pomysły.Przemyśłane i nie nachalnie prezentowane.Czekam na wiecej i chyba odezwe się na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Mnie bardziej się podoba pojazd który wystaje z garażu .... ALFA jedno z tych aut które sprawia że serce szybciej bije u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Mnie bardziej się podoba pojazd który wystaje z garażu .... ALFA jedno z tych aut które sprawia że serce szybciej bije u mnieTomku niestety Alfa nie moja, fotka robiona u pewnego Niemca na podwórku u którego był zakupiony quad No ale bryka fajna (mowa o Alfie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Quad tez fajny... ale wolał bym ALFE ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Siemanko Tomek Fajny pojazd na rybki Tylko nie podjeżdżaj zbyt blisko wody,bo Basuńskie bolenie płochliwe Jeszcze na temat dizajnu Moim zdaniem ten-niby ekonomiczny jest THE BEST !! psNiedługo Cie tam nawiedzimy Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Marku zapraszam, na razie woda jeszcze syfiasta i lekko podniesiona a po dzisiejszych burzach na południu znowu może coś skoczyć A tym czasem nowy model "Sandokan 9" na tapecie Oczywiście woby dostaną stery, na razie wersja pływająca oraz lekko tonąca według zaleceń znajomego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 o kur....czaki fajne te nowe sandokany .... teraz na klada i heja nad wiselke pozdro lux robotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sandokany skończone, wyszło 8g przy 9cm, wobki są tonące. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Idealne Tomku. Też poproszę o takie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Idealne Tomku. Też poproszę o takie .Dziękuję Marcinie Masz je u mnie jak banku a kolorki dobiorę odpowiednie jak paczuszka przyjdzie od Ciebie Te z górnych fotek lecą do @Krzysztof Jeżyna który już interweniował abym komuś nie oddał tych sandaczówek, Krzysiu bez obaw, wobki czekają na Twój powrót z wakacji Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dzięki,ps. BB jadą ze mna nad morze wiec może podeśle jakaś fajną fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Poranny na sterowca Tomek robisz dobrą robotę efekty mówia same za siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Piękny bolo Marcin, jeszcze raz gratulacje Dzisiaj dowiedziałem się o bolesławie 88cm na BB7, to musiała być rakieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi