Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

No, no Tomku, te dziewiątki ze sterem znajdą wielu zainteresowanych. Może nie będę musiał zaspokajać potrzeb w tej materii.:) Nie dlatego, że zrobiłbym taką przynętę o ciekawszej pracy, to leży w sferze marzeń i fantazji twórcy, lecz dlatego, że wolę szukać czasu na jerki, a nie konstrukcje ze sterem :)

• Like 2

Tomek  muszę odwiedzić Ciebie w końcu :) ale teraz dla odmiany już z wędką :)  Dam znać wcześniej bo jak zawsze chce do warsztatu zawitać w pierwszej kolejności -pozdrawiam Tomek

Tomku zapraszam, wiesz przecież, że drzwi mojego domu stoją dla Ciebie otworem :)

Dzisiaj brały tylko ukleje ;)

IMG_1770_zps4a99239d.jpg

IMG_1769_zps3e4d60ca.jpg

• Like 7

Nowa długość Drunk Bleak'a chociaż w tym przypadku jest to drunk chub bo ma to przypominać małego klenia na duuuużego bolenia ;) 11,5cm 23g, druga wersja 26g.

IMG_1773_zpscea4851b.jpg

IMG_1778_zpsbd2da83d.jpg

Sandokany 9 w nowych fajnych mieniących się kolorkach ;) Niestety kiepsko widać :(

IMG_1805_zpse1b616c0.jpg

IMG_1799_zpsa5fa4c53.jpg

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 6

e tam kalka duzo latwiej sie naklada jak odciskanie lusek na alu dlatego  :good: dobra robote robisz a ja z ciekawoscia obserwuje twoje dokonania jak zachce mi sie kiedys na sandaly jechac to zglosze sie po wobaski jakies testowe ;) wrzosowy grzbiecik na ostatnim fajnie sie prezentuje

• Like 1

e tam kalka duzo latwiej sie naklada jak odciskanie lusek na alu dlatego  :good: dobra robote robisz a ja z ciekawoscia obserwuje twoje dokonania jak zachce mi sie kiedys na sandaly jechac to zglosze sie po wobaski jakies testowe ;) wrzosowy grzbiecik na ostatnim fajnie sie prezentuje

Jak coś to wal śmiało, dla Ciebie zawsze coś się znajdzie :)

Widzę Tomku że moja jedenasteczka gotowa. Łuski żeczywiście bajka.

Tak jest Tomku Twoja 11stka gotowa, pytanie czy Twoje bolenie są gotowe na spotkanie z tym potworkiem ^_^

Nowa długość Drunk Bleak'a chociaż w tym przypadku jest to drunk chub bo ma to przypominać małego klenia na duuuużego bolenia ;) 11,5cm 23g, druga wersja 26g.

IMG_1773_zpscea4851b.jpg

IMG_1778_zpsbd2da83d.jpg

Sandokany 9 w nowych fajnych mieniących się kolorkach ;) Niestety kiepsko widać :(

IMG_1805_zpse1b616c0.jpg

IMG_1799_zpsa5fa4c53.jpg

Dla mnie? :P

Wobi jak zwykle pierwyj sort :D

Witam Tomku,

Po ostatnich połowach boleczków w Wiśle  na Twoją " biżuterię" , chciałbym zakupić również pływające sandokany a może i tonące przy okazji.

Twoje cudeńka wymiatają na łowiskach, świetna lotność i praca która zadziwia mnie non stop. Proszę nic nie popsuj w produkcji , bo robisz totalny "Majsteresztyk" czyli świetne wyroby , które i mi dech zapierają. Mam całe pudełko różnych a Twoje rządzą....ha,ha.

Witam Tomku,

Po ostatnich połowach boleczków w Wiśle  na Twoją " biżuterię" , chciałbym zakupić również pływające sandokany a może i tonące przy okazji.

Twoje cudeńka wymiatają na łowiskach, świetna lotność i praca która zadziwia mnie non stop. Proszę nic nie popsuj w produkcji , bo robisz totalny "Majsteresztyk" czyli świetne wyroby , które i mi dech zapierają. Mam całe pudełko różnych a Twoje rządzą....ha,ha.

Ciszę się Zygmunt, że woblerki przypadły do gustu nie tylko Tobie, fajnie, że rybki też je doceniły :) Cały czas staram się ulepszać produkcję tak więc bez obaw praca woblerów nie ucierpi na jakości. Co do sandokanów zapraszam na priv. Pozdrawiam.

Edytowane przez Tomek1988