joker Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No, no Tomku, te dziewiątki ze sterem znajdą wielu zainteresowanych. Może nie będę musiał zaspokajać potrzeb w tej materii. Nie dlatego, że zrobiłbym taką przynętę o ciekawszej pracy, to leży w sferze marzeń i fantazji twórcy, lecz dlatego, że wolę szukać czasu na jerki, a nie konstrukcje ze sterem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) Tomek muszę odwiedzić Ciebie w końcu ale teraz dla odmiany już z wędką Dam znać wcześniej bo jak zawsze chce do warsztatu zawitać w pierwszej kolejności -pozdrawiam Tomek Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Tomek muszę odwiedzić Ciebie w końcu ale teraz dla odmiany już z wędką Dam znać wcześniej bo jak zawsze chce do warsztatu zawitać w pierwszej kolejności -pozdrawiam Tomek Tomku zapraszam, wiesz przecież, że drzwi mojego domu stoją dla Ciebie otworem Dzisiaj brały tylko ukleje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ładne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tomek sterowce niezle mieszają wczorajszy 71 I dzisiejszy 70 plus sporo mniejszych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pięknie Marcin "golisz" te bolce. Basuńskie sterowce jak widać przypadły do gustu pomorskim boleniom.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Nowa długość Drunk Bleak'a chociaż w tym przypadku jest to drunk chub bo ma to przypominać małego klenia na duuuużego bolenia 11,5cm 23g, druga wersja 26g. Sandokany 9 w nowych fajnych mieniących się kolorkach Niestety kiepsko widać Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Tomek1988 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Robisz Sandokany 9 pływające ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Drunk chub wygląda kapitalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Robisz Sandokany 9 pływające ?? Mariusz, na razie robiłem tylko tonące bo takie chciał znajomy, wezmę się za pływające jutro ponieważ było już kilka zapytań o takowe wabie Odebrałeś paczkę, woblery po testach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tomku luseczke dopracowales jak trzeba bardzo mi sie podoba fachura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Tomku luseczke dopracowales jak trzeba bardzo mi sie podoba fachura Kamilu jak dopracuję łuskę do tego stopnia co Ty kalkomanię to wtedy będę zadowolony Pozdrawiam. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 e tam kalka duzo latwiej sie naklada jak odciskanie lusek na alu dlatego dobra robote robisz a ja z ciekawoscia obserwuje twoje dokonania jak zachce mi sie kiedys na sandaly jechac to zglosze sie po wobaski jakies testowe wrzosowy grzbiecik na ostatnim fajnie sie prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Widzę Tomku że moja jedenasteczka gotowa. Łuski żeczywiście bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 e tam kalka duzo latwiej sie naklada jak odciskanie lusek na alu dlatego dobra robote robisz a ja z ciekawoscia obserwuje twoje dokonania jak zachce mi sie kiedys na sandaly jechac to zglosze sie po wobaski jakies testowe wrzosowy grzbiecik na ostatnim fajnie sie prezentuje Jak coś to wal śmiało, dla Ciebie zawsze coś się znajdzie Widzę Tomku że moja jedenasteczka gotowa. Łuski żeczywiście bajka.Tak jest Tomku Twoja 11stka gotowa, pytanie czy Twoje bolenie są gotowe na spotkanie z tym potworkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak jest Tomku Twoja 11stka gotowa, pytanie czy Twoje bolenie są gotowe na spotkanie z tym potworkiem Napewno nie i właśnie tym je zaskoczę . Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez Bajzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nowa długość Drunk Bleak'a chociaż w tym przypadku jest to drunk chub bo ma to przypominać małego klenia na duuuużego bolenia 11,5cm 23g, druga wersja 26g. Sandokany 9 w nowych fajnych mieniących się kolorkach Niestety kiepsko widać Dla mnie? Wobi jak zwykle pierwyj sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Marcin musisz trochę poczekać, chcę zrobić dla Ciebie sandokany pływające i tonące a na razie robiłem wszystkie tonące. Cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Marcin musisz trochę poczekać, chcę zrobić dla Ciebie sandokany pływające i tonące a na razie robiłem wszystkie tonące. Cierpliwości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam Tomku, Po ostatnich połowach boleczków w Wiśle na Twoją " biżuterię" , chciałbym zakupić również pływające sandokany a może i tonące przy okazji.Twoje cudeńka wymiatają na łowiskach, świetna lotność i praca która zadziwia mnie non stop. Proszę nic nie popsuj w produkcji , bo robisz totalny "Majsteresztyk" czyli świetne wyroby , które i mi dech zapierają. Mam całe pudełko różnych a Twoje rządzą....ha,ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Tomku, Po ostatnich połowach boleczków w Wiśle na Twoją " biżuterię" , chciałbym zakupić również pływające sandokany a może i tonące przy okazji.Twoje cudeńka wymiatają na łowiskach, świetna lotność i praca która zadziwia mnie non stop. Proszę nic nie popsuj w produkcji , bo robisz totalny "Majsteresztyk" czyli świetne wyroby , które i mi dech zapierają. Mam całe pudełko różnych a Twoje rządzą....ha,ha.Ciszę się Zygmunt, że woblerki przypadły do gustu nie tylko Tobie, fajnie, że rybki też je doceniły Cały czas staram się ulepszać produkcję tak więc bez obaw praca woblerów nie ucierpi na jakości. Co do sandokanów zapraszam na priv. Pozdrawiam. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wysłałem pytanie na priv....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) . zdjecie niezgodne z regulaminem zostalo usunięte Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez milupa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Przez kilka minut się zastanawialem czy to nie jest photoshop :D :D ale nie jest . Haha Jazik menu pomylił. Zaraz będą Kuchenne Rewolucje na czele z panią Gesler :D :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jazik 47 repertuar rybek się zmienia. zdjecie niezgodne z regulaminem zostalo usuniete szkoda, ze nie wypatroszony i na tle kiblowych kafelek, to dopiero byloby zajebiste zdjecie pod lajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi