Tomek1988 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jeżeli fotka kogoś w oczy kole to niech zgłosi ją do moderatora. Wracamy do tematu, nie chcę żeby mi sie tu rozwijał off top na temat etyki etc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Fajna rybka, na fajnego woblera, gratulacje kolego Ale to czasem nie jest hybryda jazia z boleniem? tzw jazioleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Raczej nie bo zbyt krepa byla w porownaniu z bolkiem tej dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 zdjecie jest tak ohydne, ze kluloby w oczy nawet stevie wondera, jednakze ten oczywisty fakt mozna swobodnie pominac biorac pod uwage, ze oprocz zerowej estetyki jest rownoczesnie niezgodne z regulaminem, o czym wlasciciel autorskiego watku na tym portalu powinien doskonale wiedziec i dbac o to, aby tak nie bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 zdjecie jest tak ohydne, ze kluloby w oczy nawet stevie wondera, jednakze ten oczywisty fakt mozna swobodnie pominac biorac pod uwage, ze oprocz zerowej estetyki jest rownoczesnie niezgodne z regulaminem, o czym wlasciciel autorskiego watku na tym portalu powinien doskonale wiedziec i dbac o to, aby tak nie byloNie ciskaj się tak chłopie, foto już usunięte, teraz Ty edytuj swój post w którym jest jeszcze zamieszczone to "ohydne" foto i po sprawie, proszę nie pisać mi tu postów nie na temat. Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Słyszysz Pitt, nie psuj handlowcowi komercyjnego bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Słyszysz Pitt, nie psuj handlowcowi komercyjnego bloga Nie wiem do czego pijesz kolego, z tego co mi sie wydaje to nie jest to wątek o etyce wędkarskiej tylko o woblerach. A z tym handlowcem i komercją to nie przesadzaj, nie żyję z tworzenia woblerów, na giełdzie wystawiam tyle co nic, w innych mediach też nie handluję więc o co kaman?Z tego co widzę masz zawsze najwięcej do powiedzenia (napisania) Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 z tego co mi sie wydaje to nie jest to wątek o etyce wędkarskiej tylko o woblerach.Bez wątpienia dużo to wyjaśnia.To ja już się nie czepiam. A komercja. Gdybyście w ogóle sprzedawał to byś tutaj nie pokazywał.eot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Bez wątpienia dużo to wyjaśnia.To ja już się nie czepiam. A komercja. Gdybyście w ogóle sprzedawał to byś tutaj nie pokazywał.eot.Czyli wszyscy co tutaj wstawiają swoje rękodzieła to handlowcy na dużą skalę? W takim razie ten dział nie ma sensu. Jeżeli ktoś chce coś kupić to sprzedam, przecież za darmo nie oddam, materiały na woblery też kosztują o czym doskonale powinieneś wiedzieć. To tyle w kwestii wyjaśnień. Nie ma co dalej podbijać bezsensownie wątku bo to też komercją zalatuje hehe ksz ksz bez odbioru. Miłego dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 abstrachujac od tego, ze mamy regulamin, wykluczajacy takie kwiatki jak powyzej (usuniety) lub ten na 31 stronie tego watku, czyli ryby w panierce z piasku (ohyda) podpowiem, ze jest takie powiedzenie: don't shit where you eat (co najsmutniejsze, na podworku 'autorytetu' silacego sie na wykreowanie wlasciwych zachowan celem promocji C&R a nie potrafiacego zachowac porzadku na podforum, ktorym powinien sie opiekowac nie tylko merytorycznie ale takze pod wzgledem zachowania obowiazujcych zasad) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) abstrachujac od tego, ze mamy regulamin, wykluczajacy takie kwiatki jak powyzej (usuniety) lub ten na 31 stronie tego watku, czyli ryby w panierce z piasku (ohyda) podpowiem, ze jest takie powiedzenie: don't shit where you eat (co najsmutniejsze, na podworku 'autorytetu' silacego sie na wykreowanie wlasciwych zachowan celem promocji C&R a nie potrafiacego zachowac porzadku na podforum, ktorym powinien sie opiekowac nie tylko merytorycznie ale takze pod wzgledem zachowania obowiazujcych zasad) Nie znam osoby bardziej "walącej we własne gniazdo" niemalże w każdym wątku na każdym podforum niż Ty o najmądrzejszy - emanujący elokwencją kolego "pitt". zdjecie jest tak ohydne, ze kluloby w oczy nawet stevie wondera, jednakze ten oczywisty fakt mozna swobodnie pominac biorac pod uwage, ze oprocz zerowej estetyki jest rownoczesnie niezgodne z regulaminem, o czym wlasciciel autorskiego watku na tym portalu powinien doskonale wiedziec i dbac o to, aby tak nie bylo Kto dał Ci prawo do oceny zdjęcia od strony estetycznej? Polecam: wciśnij lewy przycisk myszki na ikonie "zgłoś" (jego wciśnięcie byłoby jak najbardziej uzasadnione w przypadku tego zdjęcia) - ale na litość boską, nie męcz już ludzi swoją wszechoceną i buchającym zewsząd sarkazmem zwyczajną złośliwością. ps. "pitt" i jak będziesz chciał coś odpisać to najpierw spójrz w lustro i zobacz jaką głupią masz minę. Przepraszam za OT. Polecam pohamować słownictwo.Jak byś nie zauważył @pitt jest członkiem teamu C&R i prawo oceny zdjęć dał mu właściciel forum. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) . Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez slava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Lepsze szybkie zdjęcie w panierce i zaraz kąpiel, niż zaj**iste zdjęcie po którym ryba nie chce odpłynąć. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jak widze, rzeczowa argumentacja to cos bardzo abstarkcyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Trochę to smutne, że zdjęcie ryby, która i tak zapewne odpłynęła w doskonałej kondycji jest powodem rzucania mięsem w kolegę z forum... widuje się ryby niemal do połowy zeżarte przez szczupaki, wydry, poturbowane przez śruby od motorówek, a mimo to w świetnej kondycji. Nie przesadzajmy Panowie i zacznijmy od tych co tłuką wszystko w łeb, a nie tych którzy wypuszczają, ale nie zastosują się do dość restrykcyjnych zasad C&R, które wymyśliło sobie kilka-kilkanaście osób. Do wszystkiego trzeba podchodzić ze zdrowym rozsądkiem. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) A tak w ogóle Tomek prosił o niepisanie więcej w tej sprawie, więc na miejscu było by uszanowanie prośby autora tegoż wątku. Tomasz zapodaj foto jakiś nowych wobków, to jak zwykle kopara wszystkim opadnie i zapomną o całym złu tego świata Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez RUDI75 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Panowie koniec wymiany uprzejmości, kolejne wpisy nie związane z wątkiem będą cięte. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tomasz zapodaj foto jakiś nowych wobków, to jak zwykle kopara wszystkim opadnie i zapomną o całym złu tego świata To coś zapodam Marcinie Nikomu kopara nie opadnie bo i nie ma po czym, wystarczy, że rybki docenią moje woblery Efekt kilku zarwanych nocek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Oszust Mi opadła , jak zwykle zresztą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Joker klenio-jazio-płoć dla Ciebie na testy 11,5cm 25g minimalnie, zapomniałem zważyć W realu wygląda lepiej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jest git. Bardzo fajnie. Zrobisz dla mnie takiego z 3cm z waga 5g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jest git. Bardzo fajnie. Zrobisz dla mnie takiego z 3cm z waga 5g ? Przykro mi ale tak małych jerków nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kameleony widzę że u ciebie Tomku na stałe zagościły . Rewelacja, doczekać moich się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kameleony widzę że u ciebie Tomku na stałe zagościły . Rewelacja, doczekać moich się nie mogę Zagościły bo są świetne Dzisiaj strugam sandokany dla Ciebie więc niebawem spodziewaj się paczuszki chyba, że odbierzesz ją osobiście we Wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tomek wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi