Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne te przysmolone  ;)  no ładne to malowanie 

Dzięki Tomku. Zobaczysz je na żywo jak przyjedziesz ;) :D

nie jeden boleń się na nich przejedzie :)

Miejmy nadzieję  :D  Kilka rybek już się uwiesiło na "piąteczki" chociaż jest ich w świecie może 20 sztuk. Tak więc na razie ten model to unikat można powiedzieć B)

Edytowane przez Tomek1988

Od góry wygląda bardzo sympatycznie ;)

W realu wygląda super bo pryśnięty wobek kameleonem fioletowo-niebiesko-zielonym :)

Ideał wykonania. :)

Wyszło fajnie aby boleję nad skrzelami, następne będą bardziej płotkowo-realistyczne ;)

• Like 1

Mnie tam się bardzo podoba i zapewne wezmę i kolejne jeszcze bardzej dopracowane, oczko moim zdaniem ok, w kolejnych modelach tych rozmiarów i kolorów jak będą wyrzeźbione skrzela i jak by jeszcze kolor ogona (końcówka woblera) był zaznaczony czerwonym jak płetwy to już będzie rewelka. :)

Tomek, kiedy będziesz robić wobki na klenio - jazie?

Będą wobki klenio-jaziowe od połowy stycznia lub początku lutego.Na początek będzie dwa modele z pianki ale jak dam radę również z balsy, z lipy maluchów strugał nie będę bo szkoda palców ;)

oj daja po oczach przy lusterkowaniu:)

I tak ma być :)

Od 10 stycznia ruszam pełną parą teraz mam jeszcze urwanie głowy z pracownią, przyszły już meble, wystarczy je poskładać wszystko poustawiać na miejsce i można zaczynać :) Niestety teraz co drugi dzień są jakieś święta a ja muszę jeszcze z papierkami po urzędach trochę pobiegać. Niemniej jednak z woblerami działał będę codziennie ale zbyt dużo czasu nie mogę im na razie poświęcić :wacko:

Edytowane przez Tomek1988