rybson Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Fajne te przysmolone no ładne to malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 nie jeden boleń się na nich przejedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Fajne te przysmolone no ładne to malowanie Dzięki Tomku. Zobaczysz je na żywo jak przyjedziesz nie jeden boleń się na nich przejedzie Miejmy nadzieję Kilka rybek już się uwiesiło na "piąteczki" chociaż jest ich w świecie może 20 sztuk. Tak więc na razie ten model to unikat można powiedzieć Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Snake Perch 11. 11cm 28g. haha napisałem Perch...było tyle pić w Święta było? Oczywiście Snake Roach naturalnie Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Tomek1988 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Od góry wygląda bardzo sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ideał wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Od góry wygląda bardzo sympatycznie W realu wygląda super bo pryśnięty wobek kameleonem fioletowo-niebiesko-zielonym Ideał wykonania. Wyszło fajnie aby boleję nad skrzelami, następne będą bardziej płotkowo-realistyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Spoko wezmę zapewne nie jedną jeszcze taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Tak ta płoć to wersja "beta" @Luccio na pewno głębiej jak 0.8m nie zejdzie Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Jak dla mnie rewelacja. na nowsze wersje z skrzelami i może w innych też kolorach prócz takiego jak ten i te realistyczne oczywiście chętnie zaczekam. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Luccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 piekny ale jak dla mnie zdalo by sie wieksze oko:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mnie tam się bardzo podoba i zapewne wezmę i kolejne jeszcze bardzej dopracowane, oczko moim zdaniem ok, w kolejnych modelach tych rozmiarów i kolorów jak będą wyrzeźbione skrzela i jak by jeszcze kolor ogona (końcówka woblera) był zaznaczony czerwonym jak płetwy to już będzie rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 piekny ale jak dla mnie zdalo by sie wieksze oko:-)Wiem o tym ale nie miałem większych Nie często robię woblery tych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Natural vs Fluo. 9cm 17g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Fluo są przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To na dokładkę Sandokany 9cm waga ok 5.5/6g. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wyszły Ci fenomenalnie. Nie mogę nacieszyć oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wyszły Ci fenomenalnie. Nie mogę nacieszyć oczu eee tam tak "se" wyszły Łukasz Boleniówka wertykalna 7cm 10g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 No i mi przy takiej długości i wadze tych naturali brakuje steru w dół i była by jak dla mnie idealna boleniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tomek, kiedy będziesz robić wobki na klenio - jazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 oj daja po oczach przy lusterkowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Tomek, kiedy będziesz robić wobki na klenio - jazie?Będą wobki klenio-jaziowe od połowy stycznia lub początku lutego.Na początek będzie dwa modele z pianki ale jak dam radę również z balsy, z lipy maluchów strugał nie będę bo szkoda palców oj daja po oczach przy lusterkowaniu:)I tak ma być Od 10 stycznia ruszam pełną parą teraz mam jeszcze urwanie głowy z pracownią, przyszły już meble, wystarczy je poskładać wszystko poustawiać na miejsce i można zaczynać Niestety teraz co drugi dzień są jakieś święta a ja muszę jeszcze z papierkami po urzędach trochę pobiegać. Niemniej jednak z woblerami działał będę codziennie ale zbyt dużo czasu nie mogę im na razie poświęcić Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Będą wobki klenio-jaziowe od połowy stycznia lub początku lutego.Na początek będzie dwa modele z pianki ale jak dam radę również z balsy, z lipy maluchów strugał nie będę bo szkoda palców Eee tam gadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Bajka masz malowanie. Wszystkie wobasy wyglądaja rewela. Bardzo mi się podoba Twój styl.Wszystkiego dobrego w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Bajka masz malowanie. Wszystkie wobasy wyglądaja rewela. Bardzo mi się podoba Twój styl.Wszystkiego dobrego w nowym roku.Dzieki Mateusz. Szczęśliwego Nowego Roku. Pierwszy w życiu kiełbik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi