Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Na tle tych cegieł wydaje się jakiś olbrzymi  :)   .Wczoraj jeszcze bez steru go oglądałem i powiem tylko że fajnie go zrobiłeś .Wstaw fotki z góry żeby te wypukłe oczy pokazać i jego realne wymiary .Tomek dla Ciebie i całej rodziny wszystkiego najlepszego w nowy roku 

post-51501-0-17200300-1420035364_thumb.jpg

post-51501-0-37313300-1420035386_thumb.jpg

A może kolejne w takich kolorach ??? 

Edytowane przez rybson
  • Like 1

Na tle tych cegieł wydaje się jakiś olbrzymi  :)   .Wczoraj jeszcze bez steru go oglądałem i powiem tylko że fajnie go zrobiłeś .Wstaw fotki z góry żeby te wypukłe oczy pokazać i jego realne wymiary .Tomek dla Ciebie i całej rodziny wszystkiego najlepszego w nowy roku 

attachicon.gif-s0.zmniejszacz.pl-DSC_0014_zmniejszacz-pl_462409.jpg

attachicon.gif-s0.zmniejszacz.pl-DSC_0015_zmniejszacz-pl_973536.jpg

A może kolejne w takich kolorach ???

Dzięki Tomku za wczorajszą pomoc przy składaniu mebli w pracowni ;)

W najbliższym czasie będą tylko boleniówki bo się trochę zamówień nazbierało :)

Panie i Panowie udanego Sylwestra,Szczęśliwego Nowego Roku bez kaca i samych wędkarskich sukcesów w nowym sezonie.

Tomek.

fajna kielbasa ....Tomku widze interes rozkrecasz :)  nowe priorytety w nowym roku  :) powodzenia 

fajna kielbasa ....Tomku widze interes rozkrecasz :)  nowe priorytety w nowym roku  :) powodzenia 

Kamil powoli rozkręcam ale jeszcze trochę czasu minie aż się rozkręci na dobre :)

Boleniówki 7cm 11-12g.

DSC00173_zps6961d133.jpg

3f5b62fa-5b40-4039-b33f-6865f2dc8da8_zps

• Like 6

A one nie są z pianki??? :D Lecisz z tą lipą jak błyskawica, a efekty są jak zwykle rewelacyjne! ^_^

Lipa Łukasz lipa :) Dla Ciebie odkładam wszystkie nie potrzebne mi kawałki i już do pełnej paczki niewiele brakuje :)

Świeca??? ;)

Pozdrawiam serdeczne

Krzysiu świecą jak im się żarówę do du*y przyczepi :P Lepiej pisz co ja mam Ci tam odłożyć, abyś się nie obudził w maju z ręka w nocniku ;)

A co to za jeden, szary odmieniec? :D

Taka czarna owca w stadzie się zaplątała :)

Edytowane przez Tomek1988

Siemanko

Boleniówki pierwsza klasa,wyglądają jeszcze lepiej niż w poprzednim sezonie .

Jestem ciekaw co dla mnie wykombinujesz na ten sezon ;)

Oj bolki mają przechlapane...będą musiały pozować do fotek :D :D :D :D

Dzięki :) Piotrek właśnie siedzę w pracowni nad Twoim zamówieniem tak więc za tydzień z okładem WOBASY będą dla Ciebie gotowe :) Kolorystykę i wsio ustalimy przez tel.

Jakim maju!!! Ja w lutym po wyplacie bede!! Oczywiscie uprzedze duzo wczesniej telefonicznie.

No to wbijaj Krzysiu bezpośrednio do mnie jeżeli będziesz w pobliżu, oczywiście po wypłacie z pełnym portfelem hehe :P Uprzedź mnie tylko tak dwa tygodnie wcześniej abym mógł się odpowiednio przygotować z asortymentem ;)

No i fajnie chłopy, że wszystko gra :) 

Dzisiaj zamontowałem suszarkę do wypiekania woblerków, max temperatura 57 stopni :) Przy włączonym wyciągu (wiatrak ze starego zasilacza od kompa) temperatura spada do 42-45 stopni, wyciąg mam puszczony przez nie używany szyb kominowy który sam wyciąga mi smrody nawet bez wiatraka. Jako źródło ciepła zamontowane są dwie żarówy 250W tak zwane kwoki dlatego suszarka nazywać się będzie KWOKA model 2015 :P Mam nadzieję, że będą z niej "wychodzić" same łowne woblery ;)

DSC00223_zpsbeaf624d.jpg

DSC00226_zps3db76575.jpg

• Like 3