Piotr 75 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 SiemankoFajnie to wszystko wygląda,w takich warunkach będzie łatwiej o coś wielkiego... Tylko lodówki nie instaluj bo będziesz znikał na dłuższe chwile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ale żeś się urządził. Zazdroszczę pracowni. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Piotrek lepiej żeby lodówki nie było w pracowni za bardzo by mnie kusiła Dzisiaj 2,5h przyjemnie spędzone nad Wisłą, piękna pogoda sprzyjała ustawianiu woblerów, wydawało mi się jakby już Kwiecień był Trzeba coś poustawiać, dobrze, że Wisła pod nosem i lodu nie ma... Lodu nie ma... ale błoto cholerne i do tego trochę się w nim pociapałem a dopiero co myłem dziada 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Fajny sprzęcik na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Fajny sprzęcik na ryby Do trolingu w sam raz [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Oj chyba widzę wobki dla mnie :D będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Fajny sprzęcik na ryby Szkoda, że ma tylko 2x4 Choruję na Grizzly i jedynie zasobność portfela powstrzymuje mnie przed zakupem Oj chyba widzę wobki dla mnie :D będzie się działo... Pewnie Piotrze, prawie wszystkie oliwki dla Ciebie znając życie to rapy dostaną od Ciebie po du...ogonach Wieczorno-nocny plan wykonany w 100%. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tylko tyle?Spałeś.....A gryzli? Nie strelali[emoji14] Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 O i widze zaczątki moich kolejnych zamówień wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Super to wszystko umeblowałeś normalnie 1 klasa Edytowane 17 Stycznia 2015 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tomku, Jakiej dlugosci i wagi jest ten najwiekszy bezsterowiec? Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 wobki robisz super ,świetne malowanie, wszystko idealnie estetycznie wykonane, bliżej lata odezwe sie do Ciebie w moim pudełku twoich przynęt jeszcze nie mam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 O i widze zaczątki moich kolejnych zamówień wykonane. Twoje Przemku jeszcze nie wycięte bo muszę je trochę skorygować tak jak przez tel. mówiłeś Super to wszystko umeblowałeś normalnie 1 klasa Twoja też w tym zasługa, swoją cegiełkę dołożyłeś Dzięki jeszcze raz. Tomku, Jakiej dlugosci i wagi jest ten najwiekszy bezsterowiec? Pozdrawiam, Bujo Długość tych największych to 14cm.Wagę podam później. wobki robisz super ,świetne malowanie, wszystko idealnie estetycznie wykonane, bliżej lata odezwe sie do Ciebie w moim pudełku twoich przynęt jeszcze nie mam:))Dzięki za same superlatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Boleniówka zeem 7cm 11g ster Drunk bleak 7 7cm 12g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Chyba Twoje Drunk Bleaky coś ładniejsze wychodzą. Wczesniej też były ekstra, ale teraz coś mi się bardziej oczy swiecą . Najładniejsze boleniówki oklejane folią alu na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 SiemankoWobki dotarły ,świetna robota Złoty wyszedł tak jak chciałem ,zobaczymy co na to bolki ... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 SiemankoWobki dotarły ,świetna robota Złoty wyszedł tak jak chciałem ,zobaczymy co na to bolki ... Dzięki Super. Obawiałem się, że kleniki mogą nie przypaść Ci do gustu ale udało się Miałem zrobić jakieś pleśniawy ale się powstrzymałem bo w zamówieniu nic o tym, nie było Kto jak kto ale Ty Piotruś na pewno pociśniesz bolcom po ogonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nowy model nazywał się będzie...Piccolo w skrócie Picco Mam nadzieję, że nikt do tej pory tak swojego modelu nie nazwał hehe bo ciężko już cokolwiek wymyślić A więc Piccolo 20mm waga 1.6g. Trzeba by coś pomalować 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nieźle Tomku ładne cukiereczki a jak tam z tematem o którym rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nieźle Tomku ładne cukiereczki a jak tam z tematem o którym rozmawialiśmyYyyy o który temat chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 niezłe jaja maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 He he widzę Tomku że zmotywowałem Cię troszkę do wystrugania łamańców a"la płoć. Fajnie się zapowiadają. Jak tam moje, coś już strugnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 He he widzę Tomku że zmotywowałem Cię troszkę do wystrugania łamańców a"la płoć. Fajnie się zapowiadają. Jak tam moje, coś już strugnąłeś?Ta cała gromadka "idzie" do sklepu, dzisiaj je wykańczam i zabieram się za Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Suszarnia wypchana po brzegi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Oj szykuje się niezła armia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi