Tomek1988 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Sandokan9 9cm 6g pływający. Oraz filmik z pracą: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Snake roach 11cm waga 20g pływak. Drunk Bleak 12cm waga 25g. Sandokan ekonom Basster (basuński sterowiec) 7cm 11g Pogoda dzisiaj dopisała. Niedzielne popołudnie miło spędzone nad wodą przy ustawianiu woblerków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 SiemankoWidzę że nie próżnujesz ,nieźle to wszystko wygląda Jak tam ,,nasz'' projekt kleniowy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 SiemankoWidzę że nie próżnujesz ,nieźle to wszystko wygląda Jak tam ,,nasz'' projekt kleniowy?PozdrawiamPiotrek, projekcik ruszy już niebawem, teraz mam Balona na głowie i jeszcze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tomku widzę oraz slyszę, że bardzo się zmęczyłeś robiąc te wobki. Wobki jak zwykle miód malina. Czemu słyszę...? bo sapiesz na filmiku sandokana. Sorka musiałem :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tomku widzę oraz slyszę, że bardzo się zmęczyłeś robiąc te wobki. Wobki jak zwykle miód malina. Czemu słyszę...? bo sapiesz na filmiku sandokana. Sorka musiałem :D :DJakbyś się po przedzierał przez chaszcze do tego po błocie to też byś sapał A do tego wiesz palenie papierosów zła dieta i nadwaga robią swoje no i trzymanie aparatu przy pysku, w jednej ręce aparat w drugiej kij no ma człowiek prawo się zmęczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Mam pomysł jak będzie cieplej ( żebym wszedł do wody ) załatwię albo zrobię kamerę podwodną i z przyjemność będę kamerzystą Edytowane 1 Lutego 2015 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dobry pomysł Tomasz, jeszcze żeby woda w Wiśle była w miarę czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 @Tomek1988 możesz też wysłąć przynęty do mnie, ja nakręcę piękne podwodne filmiki w krystalicznie czystej Sękówce... tylko może być problem z odesłaniem :lol: Żeby nie było, że coś bujam to ładuje filmik, czysta woda jest? jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) No! W takiej wodzie można filmiki z pracą kręcić.Teraz ja mam pomysł, Pride podeślę do Ciebie Rybsona to nakręcicie parę filmików a, że Tomuś lubi po kraju jeździć i 100km w tą czy w tamtą to nie robi różnicy Edytowane 1 Lutego 2015 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jerki na szczupaka 8cm waga ok 30g tonące. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aseel Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Bardzo fajne te jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kapitalnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ładnie, ładnie,szczupłym pewnie zasmakują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jerki jak cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Perfekcyjna robota. Opalizacja na jerku z ostatniej foty to słynny kameleon?A w zasadzie to obojętnie jak się nazywa ale wygląda kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Perfekcyjna robota. Opalizacja na jerku z ostatniej foty to słynny kameleon?A w zasadzie to obojętnie jak się nazywa ale wygląda kapitalnie.Taaa to ten słynny kameleon MM Dzięki za posłodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ostatnio nie mam czasu na wstawianie fotek ale tak dla podtrzymania wątku świeżutkie boleniówki ze sterem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Drunk Bleak 12cm waga 25g. Tomku cyknij cenke za taka torpede swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Grzegorz kilka dni temu takowe wystawiałem na giełdzie: http://jerkbait.pl/topic/53316-s-jerki-drunk-bleak-12-szczupakbole%C5%84/ 25zł/szt. na tą chwilę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Woblery sandaczowe "Sandokan 14" 14cm waga 16g pływające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Wkońcu jakiś odpowiedni rozmiar Kolor fluo przewidujesz ??Do ilu schodzą ?? Edytowane 28 Lutego 2015 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wkońcu jakiś odpowiedni rozmiar Kolor fluo przewidujesz ??Do ilu schodzą ?? Kolorki fluo też będą,zejść zejdą na jakieś 1.2-1.5m. to taka wersja opaskowa. Piccolo 20mm 1.6g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larss1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Sandokan rewelacyjny jestem ciekawy jak sprawdziłby się na mojej Wiśle;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi