Tomek1988 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Efekt dwutygodniowej harówki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Podano do stołu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Uff, bogata armia. Piękne te Twoje woblerki, miód malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pięknie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Holender grubo , to już mała manufaktura, wobki piękne, bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tomku ale tak na powaznie 2 tygodnie??? co ty cholera 24/dobe jedziesz z tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 SiemankoPracuś z Ciebie Jak tam nasz projekt ,dłubałeś coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pięknie to wyglada.Krzysiu sam widziałeś na żywo jak to wygląda ale jeszcze w kartonie były Holender grubo , to już mała manufaktura, wobki piękne, bardzo mi się podobają.No weź przestań z drewna nie da się stworzyć większej manufaktury Jak będę też robił z piany to wtedy będzie na większą skalę robota Jak na razie tylko drewno (oprócz modelu Piccolo który jest z piany) Tomku ale tak na powaznie 2 tygodnie??? co ty cholera 24/dobe jedziesz z tematem?Grzegorz poważnie, siadasz o 7:00 rano w pracowni, przerwy godzinka o 13:00 na obiad i fajkę od 14 do 18:00 przerwa pół godziny na kolację i fajkę i potem do 24/1:00 praca i tak dzień w dzień na prawdę uwierz mi da się SiemankoPracuś z Ciebie Jak tam nasz projekt ,dłubałeś coś... Uuuu to jeszcze trochę będzie musiało poczekać bo są problemy z formami do boleniówek Dam znać Piotrze telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tomku, tyle tyle woblerów? Nic się nie postarałeś A tak poważnie, to klasa, nic więcej dodawać nie trzeba Kolorki bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kila miejscówek można by tym porządnie zanęcić kawał porządnej roboty, a konkretniej kawał dobrych 138-śmiu sztuk W oczach się mieniło w czasie liczenia, że trzy razy zaczynałem od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ha i kilka najładniejszych z tych najładniejszych jest moje, piękna robota Tomek, jestem zachwycony i już myślę nad kolejnymi wzorami cobyś się nie nudził, bo takie cudeńka moment znikną Ci z pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaer Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Dziś dotarły do mnie zamówione u Tomka woblery: jerki, łamańce, boleniówki, sandaczowe, w sobotę test pracy każdego z nich to nagram filmik i wrzucę by każdy mógł ocenić. Jedno co mogę powiedzieć to że wyglądają wręcz rewelacyjnie zarówno co do dopracowania jak i kolorystyki (niestety moje zdjęcia z kiepskiego aparatu nie oddają prawdziwej jakości tych wobasków). Kto ich jeszcze nie ma to na Giełdę Twórców bo warto. Dzięki serdeczne Tomasz. Edytowane 3 Marca 2015 przez CarIvan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Świetne te łamańce!Zapodaj filmik akcji Graty Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Świetne te łamańce!Zapodaj filmik akcji Graty TomekOooo kogoż ja tu widzę Cześć Maro kopę lat hehe. Filmiku nie mam i na razie go nie będę miał bo wszystkie łamane poszły w świat a, że ja szczupaków nie łowię to żadnego sobie nie zostawiłem Po drugie to nie mam teraz czasu z domu wyjść bo trzeba trochę temat z woblerami pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Nagram w sobotę filmik z pracy łamańców i wrzucę Tomku do Twojego tematu. Testowałem tego łamańca co przysłałeś mi wcześniej i takiej pracy nie ma nawet łamana Hokka z Corona Fishing ani oryginalne Salmo, praca łamańców jest mega rewelacyjna i na tyle agresywna że moim zdaniem żaden zielony zębaty się im nie oprze, powiem więcej w mniejszych rozmiarach to i inny drapieżnik będzie gryzł te łamane cudeńka. Ci co łowią szczupaki (a ja łowię) powinni mieć kilka takich w swoich pudełkach jako standard na dni w których zębate są chimeryczne i inne przynęty są im nie w smak. Edytowane 4 Marca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Oooo kogoż ja tu widzę Cześć Maro kopę lat hehe. Filmiku nie mam i na razie go nie będę miał bo wszystkie łamane poszły w świat a, że ja szczupaków nie łowię to żadnego sobie nie zostawiłem Po drugie to nie mam teraz czasu z domu wyjść bo trzeba trochę temat z woblerami pociągnąć Hehe siemano Tomek Koope lat Dobry skill idzie ;D To co?Na szczupaki w maju??? hehe Pozdro Carlvan Nono,zapodaj filmik bo ciekawe przynęty Mam zamiar troszke szczupaczków pomęczyć,to może być ciekawa alternatywa dla tych oklepanych jerkow edyta: TomekBez sterów takie łamańce ??? Edytowane 4 Marca 2015 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Bez sterów takie łamańce ??? Myślę że pewnie by Tomasz zrobił (ale to już nim się dogaduj), ja akurat zamawiałem z sterami i to tak wyprofilowanymi by pracowały do max metra pod lustrem wody bo łowię w dużej mierze na zbiorniku gdzie miejscami nawet i 0,5 m do w dużej powierzchni 1 metra pod lustrem wody mam moczarkę i rogatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Maro przyjedź do mnie to czymś Cię obdaruję Przemek wstaw filmik bo ja teraz głowy do tego nie mam. Zacząłem dłubać big baity pierwsze w życiu przynęty ponad 15cm. Jedziem z tym śledziem Konkretny kaliber Drunk Bleak 20 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Czekam na gotowy projekt DB-20 i Jerk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Tomku, odebrałem wczoraj wobki, rewelacja. Wszystkie będą jeździły ze mną, wiesz gdzie......., dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Praca łamanych woblerów z Basonii, polecam każdemu. Na filmie słychać trzaski od wiatru więc lepiej wyłączyć głośniki. Mogę polecić każdemu te woblery. Praca pokazana na filmie jest przy powolnym kręceniu i zwijaniu plecionki bez jakiejkolwiek reakcji kijem (bez poszarpywania). http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OyrlboI7bu4 Edytowane 17 Marca 2015 przez CarIvan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dzięki Przemo za filmik Szkoda, że fala na wodzie i gorzej widać pracę ale gest doceniam jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Tomku w weekend nagram jak pracują na stojącej wodzie bez fali i wiatru i również wrzucę w Twój temat. Nie miałem czasu by podskoczyć nad swój staw a filmik nagrałem przy okazji spotkania z kolegami z jerka nad rzeką. Wkrótce kolejny filmik wrzucę z pracy jaką mają ale już lepiej pokazanej. Edytowane 17 Marca 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Z uwagi że znalazłem dziś trochę czasu postanowiłem nagrać kilka filmików z pracy Twoich woblerów Tomku. Wybacz jeśli mało precyzyjnie pokazałem pracę szczególnie jerków bo tych jakoś na takiej płytkiej wodzie nie umiem poprowadzić właściwie. Wobki prowadzone jako ciągnięte pod lustrem wody, pracując kijem wzbogacamy pracę każdego z poniżej pokazanych woblerów. Polecam każdemu jako podstawowe wyposażenie torby z woblerami. Snake Roach 10 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Snake Roach 11 czerwony brzuch ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Drunk Bleak 9 Fluo ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sandokan 9 natural --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Drunk Bleak 7 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi