BreederGoulda Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Drunk Bleak 12 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jerk Roach 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam, basonia, końcem lat 80-tych jeździłem trochę wyżej na Popów(zresztą wszyscy jeździli czy to niedziela czy na tygodniu nieważne i tak trudno było o miejsce), była tam taka opaska-kosa, od jazgarza po suma wszystko tam było w ilościach których dziś już nie spotkam w żadnej rzece na której łowiłem. Wstyd ale przyznaję że my zawsze mieliśmy miejsce bo przyjeżdżaliśmy całym Żukiem więc miejsce musiało się znajść. I właśnie stamtąd mam swojego największego bolenia, niemierzonego ale koło 90miał (bez poprawki na czas) i właśnie tam mieliśmy nasze największe ryby które zostały w wodzie. Na basonię też jeździłem ale nie pamiętam dokładnie chyba tam było parę główek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jerki na szczupaka 8cm waga ok 30g tonące. Piękne. I pewnie skuteczne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturAn Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Widziałem kilka sztuk osobiscie Tomkowej pracy i powiem, że kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam. Powoli zaczynam ogarniać temat z woblerami i może będzie więcej czasu na przeglądanie jerkbaita Przede wszystkim Przemek dzięki jeszcze raz za filmiki z pracy woblerów, będzie jakiś bonusik przy kolejnym zamówieniu Witam, basonia, końcem lat 80-tych jeździłem trochę wyżej na Popów(zresztą wszyscy jeździli czy to niedziela czy na tygodniu nieważne i tak trudno było o miejsce), była tam taka opaska-kosa, od jazgarza po suma wszystko tam było w ilościach których dziś już nie spotkam w żadnej rzece na której łowiłem. Wstyd ale przyznaję że my zawsze mieliśmy miejsce bo przyjeżdżaliśmy całym Żukiem więc miejsce musiało się znajść. I właśnie stamtąd mam swojego największego bolenia, niemierzonego ale koło 90miał (bez poprawki na czas) i właśnie tam mieliśmy nasze największe ryby które zostały w wodzie. Na basonię też jeździłem ale nie pamiętam dokładnie chyba tam było parę główek. Szkoda Rafał, że te czasy już dawno minęły Kiedyś za łepka latając z marketowym spinem i ruskimi blachami nie było wyczynem złowić wymiarowego szczupaka a teraz wymiarowych trafia się kilka przez całą jesień na kilkunastu znajomych wędkarzy. Niestety kopalnia piachu w Jakubowicach załatwiła sprawę, gdzie okiem nie sięgnąć piach Niedługo trzeba będzie się przestawić na łowienie płotek bo tylko w wodzie zostaną. Widziałem kilka sztuk osobiscie Tomkowej pracy i powiem, że kawał dobrej roboty.Dzięki, chyba wiem u kogo widziałeś moje woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nowe logo Oraz powrót Basuńskich bezsterowców 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 To żebyś się Tomku nie nudził zadam Ci małą robótkę jeśli oczywiście byś takie cudeńka wykonał. Chciałbym takie wobki jak te, nie większe http://jerkbait.pl/topic/23820-wobas-woblery-z-basoni/page-37#entry1578971 i oczywiście obowiązkowo łamane, z dolnym oczkiem/uchwytem na kotwicę tuż przed łamaniem pierwszego elementu. Jeden w wersji kolorystycznej srebro z ciemnym grzbietem, jeden taki z grzbietem oliwkowym (takie jak mi boleniówki wysyłałeś), jeden w barwach młodego okonia, takie wyraziste, żywe bym powiedział, i jeden w barwach sandokana fluo z czerwonym grzbietem i drobniutkim brokatem na bokach, wszystkie z czerwonymi płetwami, białymi brzuszkami i z sterem wstawionym jak u sandokanów 9 cm. Się kolega podejmie mojego kolejnego wymysłu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostatnie byczki dryndają w suszarce Lakierowanie co 24h w temp. 30 stopni. Znajdzie się też coś na Szwedzkie szkiery 20cm ok 110g 15 cm ok 65g Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Tomek1988 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Ta potrójna łamana płoć już mi się podoba. Jaka to długość i waga? Masz też priv ode mnie. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cześć TomekPiękna robota widzę że skupiłeś się na szczupłym...Jak tam kleniówki dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) 4 tygodnie siedzenia w pracowni, jak do tej pory to moja największa seria w "karierze" lurebuildingowej Uwaga konkurs Świąteczny! Osoba która poda dokładną liczbę woblerów jaką zrobiłem otrzyma 2 sztuki moich boleniówek. Można podać tylko jedną liczbę. Dla ułatwienia łamaniec z pierwszej fotki ma 22,5cm. Zapraszam do zabawy.Jeżeli nikt nie zgadnie, konkurs kończy się w Poniedziałek o 20:00. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 200 jak malowane Swoją drogą przepiękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 no to pzebijam..... 250sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tomku, Ty się Boga nie boisz? Jak ja to mam policzyć? 426 sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Naliczyłem:-) 153 sztuki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tomku, Ty się Boga nie boisz? Jak ja to mam policzyć? 426 sztuk Chociaż jakoś z Bogiem mi nie po drodze to jestem Bogobojny Panowie policzyć tego nie policzycie, tu trzeba zgadywać, wiem, że to nie jest łatwe ale może ktoś trafi, jak do tej pory się to nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 281 szt. zamiast boleniowek poprosze w nagrode picolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 281 szt. zamiast boleniowek poprosze w nagrode picolo.Krzysiu musisz obejść się smakiem Tobie Piccolo nie dam bo szczupaki na nie łowisz a to wobki kleniowo-jaziowo-okoniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 500 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Podejrzewam, że jest to jakaś okrągła liczba Obstawiam, że jest tutaj 500 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 333 - jeśli tak proszę moją nagrodę przekazać na dobroczynny cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Krzysiu musisz obejść się smakiem Tobie Piccolo nie dam bo szczupaki na nie łowisz a to wobki kleniowo-jaziowo-okoniowe uzyłem wyszukiwarki na gorze strony,odpalilem google i wikipedie i wychodzi 281. Rzadam komisyjnego przeliczenia woglerów.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 185 sztuk czego pewien nie jestem, ale na zdjęciu z pudłami prawie pewny jestem liczby 79 na dolnych 3 pudłach, więc jak chociaż połówkę trafiłem to jeden wobek dla mnie! Abstrachując od konkursu to zacna ławica, jakby tak doczepić to na linkach za łódką to bolki by się wściekły. Można tak by nęcić Gratuluje zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 uzyłem wyszukiwarki na gorze strony,odpalilem google i wikipedie i wychodzi 281. Rzadam komisyjnego przeliczenia woglerów.pozdrawiamDobra, dobra cicho siedź Coś Ci tam odłożę po za konkursem 185 sztuk czego pewien nie jestem, ale na zdjęciu z pudłami prawie pewny jestem liczby 79 na dolnych 3 pudłach, więc jak chociaż połówkę trafiłem to jeden wobek dla mnie! Abstrachując od konkursu to zacna ławica, jakby tak doczepić to na linkach za łódką to bolki by się wściekły. Można tak by nęcić Gratuluje zapału W samym jednym pomarańczowym pudle w lewym dolnym rogu jest 101 woblerów ale jak widać są one ładnie poukładane. Tomku nie tylko bolenie będą się wściekać ale również szczupaki, 12stki oraz 15stki powinny zrobić robotę na nie jednym łowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Stawiam na 350 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi