Tomek1988 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie koniec konkursu na tzw. kupce jest 341 sztuk, dlatego nagrodę (dwie boleniówki) zgarnia kolega @zasanie który jako pierwszy podał liczbę 340 sztuk. i był najbliżej trafnej odpowiedzi Poproszę o dane do wysyłki kolegę @zasanie. Pozdrawiam wszystkich uczestników konkursu. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Tomek1988 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jestem mile zaskoczony, pierwszy raz w życiu coś wygrałem Akurat sezon boleniowy zbliża się, więc z pewnością nagroda się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kurcze,a starałem się nie napisać takiej samej ilości jak któryś z kolegów kolega zasanie umknął mi Gratuluję wygranej ma się to oko zamyliłem pomyliłem się o 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Przykro mi Przemku. Ale fakt oko masz dobre A tymczasem stoliczku...nakryj się. Przed rozdzielaniem i ustawianiem, 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakies 70% zapełnione. Przy następnej serii pewnie blatu stołu nie będzie widać. ???? Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 o zesz Ty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Następna seria na pewnie nie będzie większa jak 120-150 sztuk, zbyt duża seria jest zbyt monotonna i wykańcza psychicznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Następna seria na pewnie nie będzie większa jak 120-150 sztuk, zbyt duża seria jest zbyt monotonna i wykańcza psychicznie Ja i tak podziwiam Twoje samozaparcie moje robie nie raz i leżą kilka miesięcy w oczekiwaniu na "wenę" do ich ukończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja również podziwiam zawsze jak robię większą serię to się zniechęcam i pozbywam pewnie dlatego moje "serie" to zawsze 3-4 sztuki, max 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Paczucha dotarła w ekspresowym tempie, wyroby ekstra klasa z wyższej półki Jestem w 100% zadowolony z zakupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Konkursowy prezent dotarł bardzo szybko, dziękuje bardzo!Woblerki świetne! Mam nadzieję, że już wkrótce na rozpoczęcie sezonu jakiś rapiszon się złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam sezon zbliża się wielki mi krokami tak więc powstało trochę boleniówek ze sterem w tym nowości: NEW!Boleniówka 8cm waga 12.5g praca drobniutkie lusterkowanie co można zaobserwować na filmiku poniżej: https://youtu.be/vMzf13Q8aiU 9cm 14,5g 11cm 20g NEW! 7cm 11g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 New! Boleniówka 9cm 13g o bardzo drobnej pracy z dużą częstotliwością drgań,praca na filmie: tak boleniówka pracuje postawiona w nurcie bez ściągania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fajne chodzi jeszcze parę dni i sprawdzi się w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Fajne chodzi jeszcze parę dni i sprawdzi się w boju. Tak Kamil już jutro będą przechodzić poważne testy A tymczasem... Grzech było nie wykorzystać mojej duuuużej powierzchni reklamowej Jeżeli ktoś chętny to miejsca na reklamę jeszcze dużo zostało więc proszę się zgłaszać Człowiek billboard Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Tomek1988 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Koszulka mega kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Koszulka mega kozak Dzięki, również jestem zadowolony. Mam koszulki tej firmy i jedna się rozpadła dopiero po 4 latach Firma Fruit of the loom, 100% bawełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mogę zaproponować moją powierzchnię reklamową, gabaryt mam podobny Koszulki wyszły elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Coś w majówkę skubało Uklejka "River Bleak" 8cm 12.5g Basuńskie bezsterowce też coś złowiły 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo90 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 dzisiaj urwalem w identycznej kolorystyce takiego tyle ze bezsterowca od Ciebie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 dzisiaj urwalem w identycznej kolorystyce takiego tyle ze bezsterowca od Ciebie hehe Przykro mi, niestety strata przynęt jest wliczona w nasze hobby, gwarancji w takim przypadku nie uwzględniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Taka 1 majowa rapa na klasyczna 7mke Tomkaps. super koszuleczki, zwlaszcza ta czarna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Tomek, w nowej szacie działają równie dobrze ;) Edytowane 2 Maja 2015 przez Piotr 75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dziś znów działały... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Witam. Moja życiówka 84cm z dzisiejszej wyprawy na czarną siódemkę od Tomka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi