BreederGoulda Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Tutaj - klik - na trzeciej fotce z od lewej pokazywałem łamańce jakie Tomek dla mnie zrobił. Dziś przyszła pora na ich przetestowanie. Jak widać na poniższej fotce, są skuteczne. Wobek - płoć łamana 10 cm około 25-30 gram wagi posmakował zębatemu 82 cm i około 4,5 kg (nie miałem wagi by zważyć, więc na wyczucie tylko w dłoni). Tomku łamańce są skuteczne co mnie bardzo cieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wido Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dzięki Tomek za woblery, łowią... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie tylko na Wiśle się sprawdzają...Bolki z Odry też doceniły Twoje wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Poranny rapiszon na sterową siódemkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Gratulacje Piotr. W poniedziałek wysyłam kolejną ławicę tak więc bolki niech się mają na baczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 woblerki doszły wczoraj rano super pociski już uzbrojone sprawdzone jak pływają oby połapały . dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Fotki nadesłane przez przewodnika wędkarskiego Pawła Jankesa Jankowskiego. Gratulacje Panie i Panowie, piękne zdjęcia i bolenie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Piękne rapiszony. ???? Tylko pogratulować dla twórcy, łowców i życzyć dalszych sukcesów nad wodą jak i w pracowni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sterowa siódemka na topie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sterowa siódemka na topie... Piotr a było coś bardziej na topie (z "mojej stajni") niż ta sterowa 7demka? Ciekawe jak będzie sprawował nowy wypust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Sprawdzę ...i poinformuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 5cm 7g lotne pociski na letnie rapy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Będą w sprzedaży? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Jeżeli będą chętni to będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Basoniaki w akcji,okrutnie dają rade. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Witam, dawno mnie nie było ale mało czasu ostatnio na internet, lepiej posiedzieć nad wodą w wolnej chwili Basuński bezsterowiec 6cm 12g migotanie bokami już przy wolnym ściąganiu. Oraz prototypowa 9tka praca jest bardzo zadowalająca tak więc będzie w produkcji Boleniowy mix Maluszki kleniowo-jaziowo-okoniowe. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Tomek1988 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jerki 10cm 42g. Jerki Konktenbit&Tomek1988 7cm 17g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Taka ryba z dzisiaj na 7meczke, branie mocne i widowiskowe, podwójny wyskok nad wode z woblerem w pysku, zdjęcie kiepskie bo była juz szarówka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Taka ryba z dzisiaj na 7meczke, branie mocne i widowiskowe, podwójny wyskok nad wode z woblerem w pysku, zdjęcie kiepskie bo była juz szarówka Gratulacje Konrad, fajny sportowiec. Ostatnio znajomy ładnie pociągnął rap na czarną 7demkę, niestety fotek brak ponieważ za bardzo zdradzały miejscówki a jak wiadomo miłośników boleniowego mięsa jeszcze nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) W środę dotarły do mnie kolejne łamańce jakie zamówiłem u Tomka. Chciałem je Wam wszystkim pokazać bo są to mega rewelacyjne wobki kuszące każdego szczupaka czy dużego okonia. Praca ich dzięki łamaniu i specjalnemu ustawieniu sterów jest tak agresywna że nawet najbardziej leniwy szczupły do nich wystartuje z zarośli. Oczywiście są one zrobione w pełni zgodnie z żądanymi barwami, wagą i wykonaniem. cała czwórka....................................................................... płoć 28 gram 8 cm ........................................................................ płoć 25 gram też 8 cm z czerwona dupką i taka sama w malowaniu jest też 16 gram .......................................................................... okoń 17 gram 9 cm Wielkie dzięki Tomku. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Przemek, cieszę się, że łamańce przypadły Ci do gustu, ciekawe co na to ryby Jako, że w "mojej" Wiśle krucho z boleniem a sumy mają się dobrze dlatego powstał prototypowy wobler sumowy, po testach korpusu jestem bardzo zadowolony z pracy, ładnie kopie na kiju Długość 10cm waga 30g. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Przemek, cieszę się, że łamańce przypadły Ci do gustu, ciekawe co na to ryby Jak widać szczupakom smakują. Wczorajszy o 7 rano na okonia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Tatowy na 9teczke. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Gratulacje dla pana Romka, chyba te 9tki przypadły do gustu nie tylko Twojemu tacie ale także boleniom a ostatnio również sumki się ich czepiają Przy okazji Wszystkiego Najlepszego Dawid, samych kabanów na końcu zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Dziękuje Tomek :! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi