Tomek1988 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witam, jedna z kilku ostatnich partii sandaczówek 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ależ one są piękne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Potwierdzam!!! Jedne z ładniejszych woblerów na tym forum wg mnie ;D Jest od kogo i czego się uczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Potwierdzam!!! Jedne z ładniejszych woblerów na tym forum wg mnie ;D Jest od kogo i czego się uczyć... Dzięki wielkie za uznanie, tym bardziej, że na tym forum świetnych strugaczy/lurebuilderów nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Oj tam oj tam...Przyślij coś na testy to sprawdzimy je [emoji14]Od prawej 3,4 wyglądają super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 nie powiem niczego sobie piękne kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jesień się zbliża tak więc powoli ruszam z wabiami na szczupaki. 7cm 12g pływające. 5cm 7g okoniowo-beleniowo-szczupakowe bo te ryby najczęściej wieszają się na tą konstrukcję. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Na ''jerki'' będzie można niebawem liczyć Tomek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tak Karol, jeżeli chodzi o te 7demki to Konrad miał z nimi ruszyć jakiś czas temu, pamiętam i będę informował jak już temat będzie ogarnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Bezstery wertykalne 12cm 35g. Praca lustereczko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Witam, takie oto sumówki ostatnio zmajstrowałem "GLADIATOR 10" 10cm waga w granicach 30g, pływaki rzecz jasna. Edytowane 28 Września 2015 przez Tomek1988 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Tomek jak głęboko zejdą Gladiatory, i czy będzie coś na zbyciu? pzdr Edytowane 28 Września 2015 przez urasenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Sam na ten model nie łowiłem ale znajomi co dostali na testy sprawdzali przy użyciu echo na ile zejdą i jest to głębokość od 3,5m do 4m. Na zbyciu coś na pewno będzie ale raczej nie z tej serii bo te z fotek są już zaklepane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No ładnie a o mnie kolega nie pomyślał by podesłać na testy na Warcie. Nieładnie oj nieładnie a wobki super jak każde jakie mam od Ciebie. Tomek z pierwszego i trzeciego zdjęcia po sztuce poproszę jak zrobisz kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No ładnie a o mnie kolega nie pomyślał by podesłać na testy na Warcie. Nieładnie oj nieładnie a wobki super jak każde jakie mam od Ciebie. Tomek z pierwszego i trzeciego zdjęcia po sztuce poproszę jak zrobisz kolejne.Przemo przecież Wy podobno nie macie wody w Warcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ta jeszcze powiedz że sumów nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ta jeszcze powiedz że sumów nie mamy.Aaa tego to nie wiem Ok zrobię takie jak na 1 i 3 foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Zestaw już u mnie. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Super Waldku! Niechaj Ci dobrze służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Wobki sandaczowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Bardzo fajne Gladiatory szczegolnie te naturalne sreberka . Trafiá do szerzej sprzedazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Bardzo fajne Gladiatory szczegolnie te naturalne sreberka . Trafiá do szerzej sprzedazy?Cały czas są w sprzedaży ale na razie na zamówienie bo nic wolnego nie mam. Jeszcze w tym tygodniu będę strugał kolejne gladiatory więc coś pewnie się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jesienna rapka na 9 z ,,pleśniawką'' 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Łohoho Panie Piotrze bardzo pięknie a mówiłeś, że do tych 9cm nie masz przekonania, chyba ta pleśniawka zrobiła robotę w tym przypadku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Staliśmy z Patrykiem na miejscówce,ryby nie były aktywne...Od czas do czasu zdradzały swą obecność strzałami nie do zacięcia...Uderzenie,, bzyknięcie''hamulca i ciszaPróbowałem wszystkim co było słusznych rozmiarów i dało się się wolno poprowadzićChociaż ten akurat przywalił w przynętę prowadzoną w zmiennym tempie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi