Tomek1988 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Woblery 12-13cm. 20-22g pływające. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Łamańce są super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Kurcze. 3 kolory na pierwszych jerkach a jaki dają zajebiaszczy efekt. Super opanowałeś aerograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Hej jerki mocno odchodzą na boki? Akcja porównywalna do slidera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Do mnie dziś dotarła kolejna paczuszka łamańców od Tomka, dzięki. Wykonanie jak już zdążyłem się przyzwyczaić profesjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Przemo Jak sie pewnie doliczyłeś wrzuciłem gratisa Niech łowią jak najwięcej i jak największe okazy. Ostatnie sumówki roku 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 c.d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Przemo Jak sie pewnie doliczyłeś wrzuciłem gratisa Niech łowią jak najwięcej i jak największe okazy. Jasne że się doliczyłem, dzięki wielkie, po testach oczywiście opinia, zastanawiają mnie te dwa wobki z nowej konstrukcji bo mają inne stary i inaczej drut niż te co wczesniej brałem, tamte wcześniejsze miały oczko i ster podobnie jak reszta łamańców a te mają drut przez ster, nie wiem czy nie będa na płytkie wody zbyt głeboko schodzące, no najwyżej je na czuystszych i głębszych zbiornikach zastrosuję. Te z nowej konstrukcji ale takie http://jerkbait.pl/topic/23820-woblery-z-basoni-hand-made-fishing-lures/page-53#entry1772982 jak te z pierwszych dwóch zdjęć i okoń niżej z czwartego zdjęcia możesz już sobie dla mnie strugać 4 szt co do malowania i wagi podam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 TomekSumowki się moim zdaniem nie sprawdza...za ładne są heheBędą kosić na 100pro jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 TomekSumowki się moim zdaniem nie sprawdza...za ładne są heheBędą kosić na 100pro jak złoto Maro coś na pewno dostaniesz na testy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt. Jedne z ostatnich woblerów w 2015r. Sandokan 10 sdr. Sandokan 9 model 2016. Pstrągóweczki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 pstrągóweczki w jakim rozmiarze i cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 witam, woblery dotarły, są zajefajne jak zawsze , wielkie dzięki i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 witam, woblery dotarły, są zajefajne jak zawsze , wielkie dzięki i pozdrowienia Cięszę się Jerzy, że woblerki dotarły i się podobają Teraz pozostaje czekać do 1 maja... ehhh kiedy to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tomku pstrążki pływaki czy tonące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Widzę ze w tym roku kolega poprawił o wiele wygląd sandokanów. Poprzednie były fajne ale dedykowane na 2016 - mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Tomku pstrążki pływaki czy tonące?Daniel pływaki ale wobki pstrągowe to była jak na razie jednorazowa akcja ale w przyszłości kto wie... Widzę ze w tym roku kolega poprawił o wiele wygląd sandokanów. Poprzednie były fajne ale dedykowane na 2016 - mistrzostwo świata.Dzięki, nie tylko wygląd się zmienił ale też rozmieszczenie ołowiu co za tym idzie także praca, oczywiście jak najbardziej na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zeszłoroczne narobiły popłochu ale tylko jednej nocy. Raz to raz ale skusiły za to pokaźnych rozmiarów sandaczysko. Czesto reagowaly na nie przedwieczorne bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zeszłoroczne narobiły popłochu ale tylko jednej nocy. Raz to raz ale skusiły za to pokaźnych rozmiarów sandaczysko. Czesto reagowaly na nie przedwieczorne bolkiNa Krakowskiej Wiśle też robiły robotę, uwiesiło się sporo boleni i sumki były nie rzadkim przyłowem. Super, że na Twojej wodzie skusiły pięknego smoka Model 2016 na pewno nie będzie gorszy...moze byc tylko lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALMOO Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Na Krakowskiej Wiśle też robiły robotę, uwiesiło się sporo boleni i sumki były nie rzadkim przyłowem. Super, że na Twojej wodzie skusiły pięknego smoka Model 2016 na pewno nie będzie gorszy...moze byc tylko lepszy Obyś miał rację.Produkcja ruszyła pełną parą. W zeszłym roku wiem że miałeś jakieś przestoje. Powodzenia życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Sandokany 2016 wersja dociążona 10-11g 9cm. W realu wyglądają o niebo lepiej, niestety pogoda nie pozwala na zrobienie ładniejszych zdjęć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 W realu wyglądają o niebo lepiej, niestety pogoda nie pozwala na zrobienie ładniejszych zdjęć Niebo lepiej? przecież już teraz wyglądają kapitalnie, pełna profeska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Niebo lepiej? przecież już teraz wyglądają kapitalnie, pełna profeska.Lepiej, lepiej, niestety słońce od kilku dni sie nie pokazuje i na dworze ciemno jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tomek, można co z tego pudełka przygarnąć? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tomek, można co z tego pudełka przygarnąć? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Tak, część jest do wzięcia Jak coś to priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi