Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Przemo Jak sie pewnie doliczyłeś wrzuciłem gratisa :P Niech łowią jak najwięcej i jak największe okazy.

Jasne że się doliczyłem, dzięki wielkie, po testach oczywiście opinia, zastanawiają mnie te dwa wobki z nowej konstrukcji bo mają inne stary i inaczej drut niż te co wczesniej brałem, tamte wcześniejsze miały oczko i ster podobnie jak reszta łamańców a te mają drut przez ster, nie wiem czy nie będa na płytkie wody zbyt głeboko schodzące, no najwyżej je na czuystszych i głębszych zbiornikach zastrosuję. Te z nowej konstrukcji ale takie http://jerkbait.pl/topic/23820-woblery-z-basoni-hand-made-fishing-lures/page-53#entry1772982 jak te z pierwszych dwóch zdjęć i okoń niżej z czwartego zdjęcia możesz już sobie dla mnie strugać 4 szt co do malowania i wagi podam na priv.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Tomku pstrążki pływaki czy tonące?

Daniel pływaki ale wobki pstrągowe to była jak na razie jednorazowa akcja ale w przyszłości kto wie...

Widzę ze w tym roku kolega poprawił o wiele wygląd sandokanów. Poprzednie były fajne ale dedykowane na 2016 - mistrzostwo świata.

Dzięki, nie tylko wygląd się zmienił ale też rozmieszczenie ołowiu co za tym idzie także praca, oczywiście jak najbardziej na plus :)

Zeszłoroczne narobiły popłochu ale tylko jednej nocy. Raz to raz ale skusiły za to pokaźnych rozmiarów sandaczysko. Czesto reagowaly na nie przedwieczorne bolki

Na Krakowskiej Wiśle też robiły robotę, uwiesiło się sporo boleni i sumki były nie rzadkim przyłowem. Super, że na Twojej wodzie skusiły pięknego smoka :) Model 2016 na pewno nie będzie gorszy...moze byc tylko lepszy ;)

• Like 1

Na Krakowskiej Wiśle też robiły robotę, uwiesiło się sporo boleni i sumki były nie rzadkim przyłowem. Super, że na Twojej wodzie skusiły pięknego smoka :) Model 2016 na pewno nie będzie gorszy...moze byc tylko lepszy ;)

Obyś miał rację.

Produkcja ruszyła pełną parą. W zeszłym roku wiem że miałeś jakieś przestoje. 

Powodzenia życzę.

• Like 1

• 2 tygodnie później...