Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, jednak komuś się nie spodobał skoro "poszedł" na wyprzedaż garażową :P

niekoniecznie nie spodobał, mógł nie przypasować do techniki łowiącego. W produkcji takich woblerów jak robisz nie masz chyba sobie równych więc kwestia nie spodobania się raczej odpada. Mnie tam Twoje wykonanie nie tylko się podoba, dla mnie ważne jest to że wizualnie i swoją mega atrakcyjną pracą Twoje woblery podobają się drapieżnikom jakie łowię. Edytowane przez Hunter_pike

• 4 tygodnie później...

Basuńczyki dzisiaj zawitali do mnie :D Pierwsza liga rodbuildingu-wiem co pisze!Duuuzo lepsze niż na zdjęciach,cacuszka poprostu :) aż chce się iść odrazu z nimi nad wodę.Będą łowić jak wszystkie Tomka woblery,nie ma lipy.

Dzięki szefie za prezent,przetestuje na szczupaczych zębach.

Pozdro

• Like 1

Basuńczyki dzisiaj zawitali do mnie :D Pierwsza liga rodbuildingu-wiem co pisze!Duuuzo lepsze niż na zdjęciach,cacuszka poprostu :) aż chce się iść odrazu z nimi nad wodę.Będą łowić jak wszystkie Tomka woblery,nie ma lipy.

Pozdro

Chyba Ci się pomerdało to lurebuilding :D

• Like 1

Pięknie,to jest produkcja :good: Wiesz ile ten kopczyk liczy sztuk?

Wiem ile jest sztuk ale na razie nie podam ze względu na trwający konkurs na facebooku który polega na odgadnięciu ilości woblerów z tego kopczyka :)

Ło Panie, teraz to grubo poleciałeś, większość tyle przez cały sezon nie ustruga :)

Trochę nocy nie przespanych i efekt jest :) Zrobienie takiej serii woblerów z drewna to już wyzwanie, ale przynajmniej w kolejna zimę będę miał motywację aby pobić ten rekord :)

Pozdro

Marek liczę, że Szwedzkie pajki docenią mój trud :) Daj znać koniecznie jak się sprawują.

Toś Tomku poleciał po bandzie po całości. Teraz wiem co zajęło ci tyle czasu. Gratuluję tak okazałej produkcji szczególnie że warto mieć woblery od Ciebie o czym się osobiście przekonałem.

Przemo Twoje łamańce dzisiaj nabrały kolorów i w poniedziałek polecą do Ciebie :)

• Like 4

• 2 tygodnie później...

Kolejne zamówione wcześniej lamańce od Tomka dotarły.

538676fc80e7706bm.jpg

A tak wygląda moja skrzyneczka,

aa838d39d4e278bem.jpg

po jednej stronie Tomek 1988 i russian 80, chulo i jakieś tam drobne blaszki, plus dwie sztuki Perch od Tomego i kilka gumek jakichś firmowych a po drugiej gumy Tomy i inne wykonawców z jb.pl, zapas zrobiony choć czekam jeszcze na inne.

fd9c88b32bc4c9aam.jpg  c581a7c10bdedd5fm.jpg  7e81dfaa52e29c0am.jpg

• Like 4

Tomek z tym łamanym szczupakiem to i tak Ci nie odpuszczę, jak będziesz miał czas zrób na spokojnie kształt lekko pękatego szczupaka długości max 12 cm, może być łamany na pół tylko, kolory jak na podesłanym foto i by pływał tak jak ostatnie łamańce na tyle ile się da wpakować ołowiu by uzyskać maksymalną wagę przy pływalności, nawet jak będzie lżejszy to nim porzucam, ster musi być bardziej w pionie coś pomiędzy tym jaki jest w ostatnich łamańcach jakie otrzymałem od Ciebie a ustawieniem w wobku boleniowym, ma chlapać pyskiem dzięki tak ustawionemu sterowi, w moim zamyśle oczywiście, nada się do obławiania trzcinowisk z łódki ale mieć go muszę i chcę a jak Ty to zrobisz to już Twoje zmartwienie. 

Nigdy by mi do głowy nie przyszło łowić z takimi kółeczkami, kotwy i kółka są do ustawiania woblerów dlatego kółeczka są po rozginane żeby łatwo i szybko je zakładać nad wodą ;) Docelowo tylko i wyłącznie kamatsu hyper strong.

• Like 2

Tomku, wpadła w moje ręce twoja sumówka :) Jedzie ze mną do Szwecji już uzbrojona konkretnie, będziemy trollować. Po powrocie trafi w kolejne ręce, tym razem sumowe. Liczę na twój wobler, bo świetna konstrukcja i wykonanie. :)

Edytowane przez joker