Tomek1988 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Woblery sumowe 2016 11cm 45-50g 10cm 35-40g 8,5cm 35g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Naprawdę bardzo dobra robota. Aż miło popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jerki 12cm 65-70g tonące 10cm 35-40g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dzisiaj będąc na garażu widziałem w realu jerka Tomka wyglądał o wiele lepiej niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dzisiaj będąc na garażu widziałem w realu jerka Tomka wyglądał o wiele lepiej niż na zdjęciachDzięki, jednak komuś się nie spodobał skoro "poszedł" na wyprzedaż garażową 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Dzięki, jednak komuś się nie spodobał skoro "poszedł" na wyprzedaż garażową niekoniecznie nie spodobał, mógł nie przypasować do techniki łowiącego. W produkcji takich woblerów jak robisz nie masz chyba sobie równych więc kwestia nie spodobania się raczej odpada. Mnie tam Twoje wykonanie nie tylko się podoba, dla mnie ważne jest to że wizualnie i swoją mega atrakcyjną pracą Twoje woblery podobają się drapieżnikom jakie łowię. Edytowane 14 Marca 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pełna profeska!Te Sandokany na SANDOKANY na moje oko będą petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pełna profeska!Te Sandokany na SANDOKANY na moje oko będą petarda Też tak sądzę Maro paczuszka z testowymi jerkami we wtorek leci do Ciebie, mam nadzieje, że je konkretnie przetestujesz na Szwedzkich rewirach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Sezon boleniowy wkrótce więc trzeba się zabezpieczyć żeby było co rwać Ręce bolały od strugania ale było warto. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Tomek1988 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ło Panie, teraz to grubo poleciałeś, większość tyle przez cały sezon nie ustruga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Basuńczyki dzisiaj zawitali do mnie Pierwsza liga rodbuildingu-wiem co pisze!Duuuzo lepsze niż na zdjęciach,cacuszka poprostu aż chce się iść odrazu z nimi nad wodę.Będą łowić jak wszystkie Tomka woblery,nie ma lipy.Dzięki szefie za prezent,przetestuje na szczupaczych zębach.Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Basuńczyki dzisiaj zawitali do mnie Pierwsza liga rodbuildingu-wiem co pisze!Duuuzo lepsze niż na zdjęciach,cacuszka poprostu aż chce się iść odrazu z nimi nad wodę.Będą łowić jak wszystkie Tomka woblery,nie ma lipy.Dzięki szefie za prezent,przetestuje na szczupaczych zębach.PozdroChyba Ci się pomerdało to lurebuilding 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pięknie,to jest produkcja Wiesz ile ten kopczyk liczy sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Toś Tomku poleciał po bandzie po całości. Teraz wiem co zajęło ci tyle czasu. Gratuluję tak okazałej produkcji szczególnie że warto mieć woblery od Ciebie o czym się osobiście przekonałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Chyba Ci się pomerdało to lurebuilding Dokładnie patrzyłem chyba akurat na wędkę jak to pisałem heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pięknie,to jest produkcja Wiesz ile ten kopczyk liczy sztuk?Wiem ile jest sztuk ale na razie nie podam ze względu na trwający konkurs na facebooku który polega na odgadnięciu ilości woblerów z tego kopczyka Ło Panie, teraz to grubo poleciałeś, większość tyle przez cały sezon nie ustruga Trochę nocy nie przespanych i efekt jest Zrobienie takiej serii woblerów z drewna to już wyzwanie, ale przynajmniej w kolejna zimę będę miał motywację aby pobić ten rekord Basuńczyki dzisiaj zawitali do mnie Pierwsza liga rodbuildingu-wiem co pisze!Duuuzo lepsze niż na zdjęciach,cacuszka poprostu aż chce się iść odrazu z nimi nad wodę.Będą łowić jak wszystkie Tomka woblery,nie ma lipy.Dzięki szefie za prezent,przetestuje na szczupaczych zębach.PozdroMarek liczę, że Szwedzkie pajki docenią mój trud Daj znać koniecznie jak się sprawują. Toś Tomku poleciał po bandzie po całości. Teraz wiem co zajęło ci tyle czasu. Gratuluję tak okazałej produkcji szczególnie że warto mieć woblery od Ciebie o czym się osobiście przekonałem.Przemo Twoje łamańce dzisiaj nabrały kolorów i w poniedziałek polecą do Ciebie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kolejne zamówione wcześniej lamańce od Tomka dotarły. A tak wygląda moja skrzyneczka, po jednej stronie Tomek 1988 i russian 80, chulo i jakieś tam drobne blaszki, plus dwie sztuki Perch od Tomego i kilka gumek jakichś firmowych a po drugiej gumy Tomy i inne wykonawców z jb.pl, zapas zrobiony choć czekam jeszcze na inne. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Przemek piękna kolekcja, nawet ja nie mam tyle swoich łamańców w pudełku Jerki z ostatniego "wylęgu" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tomek z tym łamanym szczupakiem to i tak Ci nie odpuszczę, jak będziesz miał czas zrób na spokojnie kształt lekko pękatego szczupaka długości max 12 cm, może być łamany na pół tylko, kolory jak na podesłanym foto i by pływał tak jak ostatnie łamańce na tyle ile się da wpakować ołowiu by uzyskać maksymalną wagę przy pływalności, nawet jak będzie lżejszy to nim porzucam, ster musi być bardziej w pionie coś pomiędzy tym jaki jest w ostatnich łamańcach jakie otrzymałem od Ciebie a ustawieniem w wobku boleniowym, ma chlapać pyskiem dzięki tak ustawionemu sterowi, w moim zamyśle oczywiście, nada się do obławiania trzcinowisk z łódki ale mieć go muszę i chcę a jak Ty to zrobisz to już Twoje zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 pozazdrościć takiego pudła przynęt...ja kiedyś większą skrzynkę zostawiłem w pędzie wędkarskim na klatce schodowej....na szczęście ma się czujnych sąsiadów ale z ryb musiałem wrócić po sprzęt. Skrzynia piękna Przemo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Przysmaki na 1 majowe łowy o ile stan wody pozwoli dojść do miejscówek, jak na razie nie jest zbyt optymistycznie I cos na sandacze ale bolenie też nie gardzą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Piękne woblery.Mam wrażenie, że część kółek łącznikowych jest słaba. Podczas zakładania porozginały się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Faktycznie. Za duże luki. Może skończyć się rozgięciem albo wypadnięciem kotwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nigdy by mi do głowy nie przyszło łowić z takimi kółeczkami, kotwy i kółka są do ustawiania woblerów dlatego kółeczka są po rozginane żeby łatwo i szybko je zakładać nad wodą Docelowo tylko i wyłącznie kamatsu hyper strong. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Tomku, wpadła w moje ręce twoja sumówka Jedzie ze mną do Szwecji już uzbrojona konkretnie, będziemy trollować. Po powrocie trafi w kolejne ręce, tym razem sumowe. Liczę na twój wobler, bo świetna konstrukcja i wykonanie. Edytowane 1 Maja 2016 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi