Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Opalizacja fajna sprawa. W poniedziałek pokaże Ci jak wygląda na moich boleniówkach bo chyba robię trochę inną techniką :) Może Cię zainteresuje :) Jest trochę babrania ale warto :D

Z chęcią Daniel :) Jutro rano zrobię rekonesans nad wodą, może coś się ruszyło i woda w końcu pozwoli rozpocząć sezon. 

• Like 1

Tak wystawiłem na giełdzie bo nakupiłem tego jak głupi u Ciebie Tomku. Ale ja już tak mam jak kupować to dużo i to co chcę, jak pić to też nie tyle by przepłukać jedynie jedynki, jak łowić to dla własnej satysfakcji a nie dla mięsa, o kobietach może pisał nie będę bo jak by moja przeczytała to by mi się po łbie dostało a to mundurowa i szturmówkę ma w domu.  :D

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Pozdrowienia z dolnej Wisły,, 7''działa bez zarzutów

Kolejny już rok Piotrze działają bez zarzutu :) Gratulacje, informuj na bieżąco. Lubelska Wisła po raz kolejny płata figla inie da sie połowić, dobowa zmiana 100cm w górę, kolor wody kakao i na domiar złego "zimna Zośka" nie chce odpuścić. W dzień 13 stopni ale przez północny wiatr temperatura odczuwalna to jakieś maks 10 stopni :( Masakra ale przynajmniej przy woblerach miło jest posiedzieć bo nad wodę nie ciągnie ;)

• Like 3

W tym sezonie brakuje mi trochę czasu,jestem zawalony robotą.U nas też dupy nie urywa ;) podobna sytuacja .Brudna woda od początku maja,zaczęło się trochę klarować to przyszły ziąby i pada .Mam nadzieje że na debiut sumowy będzie ok.,już nie długo :rolleyes: :rolleyes:

• Like 1

• 3 tygodnie później...