Tomek1988 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Tomku uważaj na siebie i dbaj o swoje serduszko,bo kto nam będzie wobki strugał? Bez obaw browar dobrze mnie wspomaga przy takich meczykach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) No i dooopa. Coś mi się Tomek pokiełbasiło i zamiast ale wziąłem same stouty... :/ No trudno jak Ty nie wypijesz to ja będę musiał je zmęczyć :D:D Chyba, że się namyślisz...Jutro pewnie rano odwiedzę twoją rafkę. No chyba, że mecz spowoduje poranne zamroczenie. To wtedy późnym popołudniem. A może podpowiesz kiedy lepiej ?? Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Daniel będziesz musiał zmęczyć sam te stouty bo mój organizm tego typu browaru absolutnie nie toleruje, następnym razem bierz AIPA lub PIPA te style mój organizm przyswaja jak najbardziej Na rafie dzisiaj rano bolki ładnie grasowały, popołudniami jest bardziej spokojnie, upały dają się we znaki nie tylko nam ale i rybom. Jak będziesz to dzwoń. P.S wobki jeszcze nie będą gotowe bo maluję je dopiero w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Spoko odbiorę następnym razem. Po meczu raczej nie dam rady rano wpaść więc pewnie po południu zawitam. Zdzwonimy się. Tym razem raczej na klenie. Ale i na Bolka będę gotowy ;-) Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Coś tu pusto Dzisiejsze dwa zjerkowane 71 i 77 Edytowane 11 Lipca 2016 przez adrionn911 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Super Adrian, nowe wabie już do Ciebie jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Czekam, teraz jechałem na siódemce z predatora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebson Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Rapki 70 i 72 z ostatnich dni na Drunk Blake były też mniejsze, kilka brań i dwa spady.2016-06-21 23.09.04.jpg2016-06-25 11.30.32.jpgPiękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Stu lat, Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Wszystkiego dobrego,sto lat!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Stówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Najlepszego. Wielkich boleni i mnóstwa zamówień na wobki życzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzięki chłopaki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jeszcze raz, wszystkiego najlepszego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dzięki Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Czas odświeżyć wątek bo już odnaleźć go nie mogłem, dopiero na 4 stronie się udało Teraz będzie więcej czasu na wstawianie fotek z pracowni, w sezonie wolę czas poświęcić na łowienie. Nowa seria zeszła z suszarki a nowa już w przygotowaniu a konkretnie model Razor w trzech wielkościach 60,75 i 90mm o skuteczności tego modelu zrobię małe podsumowanie sezonu w kolejnym poście. Edytowane 27 Listopada 2016 przez Tomek1988 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Rybki z mijającego sezonu na modele Razor oraz Dunk Bleak, dzięki wszystkim za podsyłanie fotek, przez to nie brakuje mi sił do dalszego dłubania w drewienku mimo, ze jest to bardzo pracochłonne Specjalne podziękowania dla Radka Włodarczaka za świetne filmy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Może po cichu i bez fajerwerków ale ciągle śledzę wszystko co Tomku robisz ten model Razor hmmmPokaż go i napisz więcej o nim ok? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Tomek szczerze gratuluję Jak tylko zobaczyłem jak Razor zachowuje się w wodzie to byłem pewny, że ta konstrukcja to będzie hicior Co tu dużo gadać lubią go rapiszony ale nie tylko PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Może po cichu i bez fajerwerków ale ciągle śledzę wszystko co Tomku robisz ten model Razor hmmmPokaż go i napisz więcej o nim ok? Pozdrawiam TomekTomasz! Kopę lat Musimy się zgadać ale to już na priv. Niebawem będzie gotowa seria razorów to wstawię fotki i coś skrobnę chociaż dałem temu modelowi bardzo mało szans nad wodą czego z perspektywy czasu bardzo żałuję i z jeszcze większą niecierpliwością czekam na kolejny sezon Tomek szczerze gratuluję Jak tylko zobaczyłem jak Razor zachowuje się w wodzie to byłem pewny, że ta konstrukcja to będzie hicior Co tu dużo gadać lubią go rapiszony ale nie tylko PozdrawiamDaniel Dzięki Daniel, ja osobiście nie miałem przekonania do tego modelu do momentu gdy podczas ustawiania woblerów w przelewie pokazał się boleń a pod ręką miałem razorka 3 rzut i boleń na kiju Później jeszcze bardziej nabrałem przekonania gdy zaczęły napływać fotki z boleniami na ten model. Dokładnie nie tylko rapy go lubią bo szczupaki i klenie też są częstym przyłowem, trafił się też duży jaź i piękne okonie o innych przyłowach nic mi nie wiadomo jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nowości na sezon 2017. Topwater "Drunk Bleak Z" 8,5cm 13g i ołóweczki 10cm 13g z drewna bukowego. Testy obu modeli wypadły baaardzo pozytywnie, szczególnie spodobała mi się praca nowego modelu "Drunk Bleak Z" Z bo przy animacji szczytówką zygzakuje aż miło, myslę, ze to zainteresuje nawet najbardziej leniwe rapy. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tomasz ten DBZ tonący ? PS. U mnie już taksówka na stanie więc spodziewaj się niespodziewanego po nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Daniel tak jak Ci pisałem, że mam w planach tonącego i tak też zrobiłem, leci to za horyzont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 No właśnie to mi akurat umknęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kiedy się można spodziewać że dwóch takich patykow gotowych do zmiany miejsca zamieszkania? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi