Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

No i dooopa. Coś mi się Tomek pokiełbasiło i zamiast ale wziąłem same stouty... :/ No trudno jak Ty nie wypijesz to ja będę musiał je zmęczyć :D:D:D Chyba, że się namyślisz...Jutro pewnie rano odwiedzę twoją rafkę. No chyba, że mecz spowoduje poranne zamroczenie.  To wtedy późnym popołudniem. A może podpowiesz kiedy lepiej ??

Edytowane przez Qcyk

Daniel będziesz musiał zmęczyć sam te stouty bo mój organizm tego typu browaru absolutnie nie toleruje, następnym razem bierz AIPA lub PIPA te style mój organizm przyswaja jak najbardziej :P Na rafie dzisiaj rano bolki ładnie grasowały, popołudniami jest bardziej spokojnie, upały dają się we znaki nie tylko nam ale i rybom. Jak będziesz to dzwoń.

P.S wobki jeszcze nie będą gotowe bo maluję je dopiero w weekend.

Spoko odbiorę następnym razem. Po meczu raczej nie dam rady rano wpaść więc pewnie po południu zawitam. Zdzwonimy się. Tym razem raczej na klenie. Ale i na Bolka będę gotowy ;-)

Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka

Edytowane przez Qcyk

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Czas odświeżyć wątek bo już odnaleźć go nie mogłem, dopiero na 4 stronie się udało :D

Teraz będzie więcej czasu na wstawianie fotek z pracowni, w sezonie wolę czas poświęcić na łowienie.

Nowa seria zeszła z suszarki a nowa już w przygotowaniu a konkretnie model Razor w trzech wielkościach 60,75 i 90mm o skuteczności tego modelu zrobię małe podsumowanie sezonu w kolejnym poście.

DSC03978_zpshpvvvbip.jpg

DSC03980_zpsq9key0aq.jpg

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 7

Rybki z mijającego sezonu na modele Razor oraz Dunk Bleak, dzięki wszystkim za podsyłanie fotek, przez to nie brakuje mi sił do dalszego dłubania w drewienku mimo, ze jest to bardzo pracochłonne :)

1480267422dcb0c0f4f07c1e7f7c8a_zps6t6c6q

1480266647d30ce00bac9d84d75772_zpstmda3g

14802680272e1ca3637d18fcfd0fb1_zpsxlstog

14802692353ba951dd9ca894531030_zpsg2mqa2

1480269726395025333ce139c96be8_zpsrhe9hh

Specjalne podziękowania dla Radka Włodarczaka za świetne filmy.

• Like 11

Może po cichu i bez fajerwerków ale ciągle śledzę wszystko co Tomku robisz ;) ten model Razor hmmm

Pokaż go i napisz więcej o nim ok? Pozdrawiam Tomek

Tomasz! Kopę lat :) Musimy się zgadać ale to już na priv. Niebawem będzie gotowa seria razorów to wstawię fotki i coś skrobnę chociaż dałem temu modelowi bardzo mało szans nad wodą czego z perspektywy czasu bardzo żałuję i z jeszcze większą niecierpliwością czekam na kolejny sezon :)

Tomek szczerze gratuluję :) Jak tylko zobaczyłem jak Razor zachowuje się w wodzie to byłem pewny, że ta konstrukcja to będzie hicior :) Co tu dużo gadać lubią go rapiszony ale nie tylko ;)

Pozdrawiam

Daniel

Dzięki Daniel, ja osobiście nie miałem przekonania do tego modelu do momentu gdy podczas ustawiania woblerów w przelewie pokazał się boleń a pod ręką miałem razorka 3 rzut i boleń na kiju :) Później jeszcze bardziej nabrałem przekonania gdy zaczęły napływać fotki z boleniami na ten model. Dokładnie nie tylko rapy go lubią bo szczupaki i klenie też są częstym przyłowem, trafił się też duży jaź i piękne okonie o innych przyłowach nic mi nie wiadomo jak na razie :)

• 3 tygodnie później...

Nowości na sezon 2017. Topwater "Drunk Bleak Z" 8,5cm 13g i ołóweczki 10cm 13g z drewna bukowego. Testy obu modeli wypadły baaardzo pozytywnie, szczególnie spodobała mi się praca nowego modelu "Drunk Bleak Z" Z bo przy animacji szczytówką zygzakuje aż miło, myslę, ze to zainteresuje nawet najbardziej leniwe rapy.

img_20161215114902_DSC04160_zmniejszamy_

img_20161216120600_DSC04162_zmniejszamy_

img_20161216121134_DSC04169_zmniejszamy_

img_20161216120958_DSC04166_zmniejszamy_

img_20161216120823_DSC04165_zmniejszamy_

img_20161216121303_DSC04173_zmniejszamy_

• Like 12