Tomek1988 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kiedy się można spodziewać że dwóch takich patykow gotowych do zmiany miejsca zamieszkania? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu TapatalkaW Styczniu będą W tej chwili skupiłem się tylko na korpusach do końca roku codziennie strugam i szlifuję a po nowym roku będę je wykańczał ale może być tak, że to one wykończą mnie bo trochę się tego nazbiera Rafał obserwuj mój temat lub fb, wstawie jakieś foki jak będą gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zakupiłem kilka sztuk od Tomka już w sumie pod koniec sezonu, ale i tak sprawdziły się w boju. Polecam super woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 witamwoblerki dotarły, są super jak wszystkie twojego wykonaniawielkie dzięki i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 witamwoblerki dotarły, są super jak wszystkie twojego wykonaniawielkie dzięki i pozdrawiamCieszę się i dzięki za dobre słowo Tymczasem pobawiłem się pierwszy raz z kalka i wyszło mi coś takiego: Jerki klubowe edycja kolekcjonerska, woblery te nie będą w sprzedaży seria będzie liczyć kilkanaście sztuk i większość zostanie przekazana na cele charytatywne a kilka zawiśnie na mojej tablicy Za kilka dni dojdą nowe kluby takie jak Chelsea,Manchester UTD, Arsenal,Juventus,Real Madryt,Barcelona. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kolejne jerki kibica Od dzisiaj będzie można licytować na moim profilu facebookowym 9 sztuk z różnymi herbami a pieniądze ze sprzedaży zostaną przekazane na cel charytatywny tak więc zapraszam na fb: https://www.facebook.com/Woblery-boleniowe-Hand-Made-fishing-lures-by-Tomek1988-1451154711783582/ lub https://www.facebook.com/tomasz.janeczek.58 Oraz jerk z podpisem prezesa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zapraszam chętnych do licytacji, jest do kupienia 9 jerków kibica pieniądze na szczytny cel więc podwójnie warto kupić. https://www.facebook.com/pg/Woblery-boleniowe-Hand-Made-fishing-lures-by-Tomek1988-1451154711783582/photos/?tab=album&album_id=1894352464130469 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Logo Juve juz nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Logo Juve juz nieaktualne Stare ale jare Wolę stary herb niż nowe logo chociaż nie żywię sympatii do Juve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zapewne wiekszosc kibicow Juve woli stare logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Kibice jak kibice, ale czy RYBY lepiej biorą na stare, czy nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Trochę nowości z pracowni Nowy model: boleniowy bezsterowiec o nazwie "Blade" czyt. Blejd 8cm 13g I coś większego jeszcze bez nazwy 10cm ok 17g 11cm i 21g Powstał również "Razor" słusznych rozmiarów12cm ok 20g Drunk Bleak 1212cm ok 25g Drunk Bleak Z 1111cm ok 17g 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Ale pojechałeś z tymi rozmiarami Ryby coraz mniejsze, a przynęty coraz większe Edytowane 15 Marca 2017 przez pezet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Ale pojechałeś z tymi rozmiarami Ryby coraz mniejsze, a przynęty coraz większeTo nie dla mnie, takie chłopaki chcieli to takie mają Ja głównie łowię na standardowe rozmiary 6-9cm bo u mnie aż tak dużych boleni nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Spoko. Nawet średni boleń bez problemu łyknie klenia 20 cm.A gdybym był dużym boleniem, to za uklejką nie chciało by mi się ganiać Edytowane 15 Marca 2017 przez pezet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Może tak zanęcić garstką ? Dzięki Tomek, cukiereczkiPiękne malowanie , może kiedyś dojdę do wprawy takiej jak Ty malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Piękne malowanie , może kiedyś dojdę do wprawy takiej jak Ty malujesz Dzięki, pamiętaj jednak, że malowanie to nie wszystko, grunt to praca woblera Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Bardzo podoba mi się "Razor" słusznych rozmiarów, przynęta jakby zrobiona pode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Bardzo podoba mi się "Razor" słusznych rozmiarów, przynęta jakby zrobiona pode mnie Akurat te największe Razory pojechały na Odrzańskie rewiry, niestety u mnie aż tak wielkich boleni nie ma ale chyba sobie jednego big razora zostawię to może zacznę łowić selektywnie i odsieję ziarno od plew Edytowane 20 Marca 2017 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Zostaw drugiego dla mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Zostaw drugiego dla mnie Wojtek będę robił dla Siebie to zrobię też dla Ciebie Daj mi znać na priv jaki kolor chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Tomek to i mi jednego strzel Może będę miał w końcu pretekst żeby z piwkiem wpaść bo się już z 5 miesięcy wybieram Edytowane 20 Marca 2017 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Tomek to i mi jednego strzel Może będę miał w końcu pretekst żeby z piwkiem wpaść bo się już z 5 miesięcy wybieram Daniel nie ma sprawy wbijaj, tylko pamiętaj, że jak mi stouty przywieziesz to psem poszczuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Za dwa tygodnie będę na rewirach to się odezwę tylko znowu jakiej choliery nie złap A ten Twój pies to jeszcze zęby ma ? Edytowane 21 Marca 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Tomcio kiedy będziesz miał patyki pod bolki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi