Tomek1988 Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Za dwa tygodnie będę na rewirach to się odezwę tylko znowu jakiej choliery nie złap A ten Twój pies to jeszcze zęby ma ? Jak przyjedziesz to się przekonasz czy ma zęby Chyba, że jakieś pęto kiełbasy ze sobą weźmiesz Tomcio kiedy będziesz miał patyki pod bolki ? Adam będą niedługo na giełdzie twórców, myślę, ze za max 1,5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Chyba, że jakieś pęto kiełbasy ze sobą weźmiesz Moje dzieci przekupiły Bandziora i Harnasia paluszkami słonymi.Więc nie trzeba ich rozpieszczać kiełbasą ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Pierwsza zabawa z holo i jak na pierwszy raz to wyszło chyba całkiem przyzwoicie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Filmiki z hologramkami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Genialne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Świetny efekt holo, wobki ładniusie ! powinny robić robotę aby rybsonów nie oślepiały tak walą po oczach Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Jesteś człowiekiem o wielkim sercu? Kliknij w link i pomóż http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 River Bleak 7 w wersji holo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Czy te holo to prototypy, czy towar handlowy?kiedy w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Czy te holo to prototypy, czy towar handlowy?kiedy w sprzedaży?Jak wszystko dobrze pójdzie to koniec kwietnia/początek maja coś będzie do nabycia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Takie holo boleniówki i ja bym przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Takie holo boleniówki i ja bym przytulił Na sezon coś na pewno wystrugam, będą holo i standardowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 A sezon już za 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 A sezon już za 2 tygodnie...Piotrek o tym to ja wiem dlatego działam pełną parą po kilkanaście godzin dziennie, tylko Święta mnie trochę wyhamują ale w Sobotę do godziny 00:00 można działać Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to się wyrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No to pojechałeś z tematem Piękne się błyszczą,konkretna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 No to pojechałeś z tematem Piękne się błyszczą,konkretna robota Dzięki, boję się tylko, że będą oślepiać bolenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dzięki, boję się tylko, że będą oślepiać bolenie Tym bardziej będą wścieklej atakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dlaczego wyświetla się "zdjęcie niedostępne"?Jestem zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Faktycznie wywaliło fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nie wiem co się stało, pewnie fotosik coś..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzisiaj na warsztacie hologramki z łuską 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Jerki 8cm waga 23-25g tonące wersja holo. Edytowane 4 Maja 2017 przez Tomek1988 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Od tej pory moje woblerki będą tylko z podpisem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jutro muszę to holo zobaczyć na żywca :-D Bo na fotach wygląda super. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Jutro muszę to holo zobaczyć na żywca :-D Bo na fotach wygląda super. Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaZostał mi jeszcze skrawek to Cie poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi