cristovo Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Tomek, obraziłeś się, czy tylko skrzynkę masz pełną? Ja tu chciałem prosić i błagać o jakieś Razory, a tu niespodzianka Edytowane 21 Czerwca 2017 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Tomek, obraziłeś się, czy tylko skrzynkę masz pełną? Ja tu chciałem prosić i błagać o jakieś Razory, a tu niespodzianka Krzysiek nie zauważyłem, że mam zapchaną skrzynkę Sytuacja została już opanowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Najpilniejsze zamówienia ogarnięte więc można zacząć 2-tygodniowe wakacje A tu jeszcze garść hologramków z ostatniej serii 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 więc można zacząć 2-tygodniowe wakacje Jedź na ryby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Tomek, prosiłem, żebyś mi dorzucił bezsterowca, bo MOŻE go wypróbuję No i dzisiaj w Wiśle było tyle glonów, że nie dało się "normalnie" łowić, więc poszedł bezsterowy hologram chlapany po powierzchni.Boleń miał 74 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Tomek, prosiłem, żebyś mi dorzucił bezsterowca, bo MOŻE go wypróbuję No i dzisiaj w Wiśle było tyle glonów, że nie dało się "normalnie" łowić, więc poszedł bezsterowy hologram chlapany po powierzchni.Boleń miał 74 cm Gratulacje! Warto mieć bezsterowce w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Hej, miala byc metrowa i byla ,ale sie zbyla;-) spadla po pod nogami po ok 5 minutowymm holu,jest film.pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 100 lat !!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od Filipa jego taty oraz żony Tomek spełnienienia tych najskrytszych marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 100 lat !!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin od Filipa jego taty oraz żony Tomek spełnienienia tych najskrytszych marzeńDzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jesień za oknem to i wena na struganie wróciła 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Mistrzowska robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 (edytowane) Kurde dobra robota Tomek . Aż zatkało mnie kolejny raz Jedno pytanie bo już jakiś czas te boleniówki holo robisz jak z efektami porównując do alu ? Edytowane 3 Października 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzisiaj wybrałem się do Fishing24 po Twoje bezsterowce, a w sklepie nie ma ANI JEDNEGO Twojego woblera.Zakończyłeś z nimi współpracę, czy to efekt końca sezonu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 No wobki dopracowane na maxa [emoji6] Wysłane z mojego Le X829 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzięki Panowie, głównie skupiam się na pracy woblerów ale oko też miło nacieszyć Kurde dobra robota Tomek . Aż zatkało mnie kolejny raz Jedno pytanie bo już jakiś czas te boleniówki holo robisz jak z efektami porównując do alu ?Tomasz w niektórych sytuacjach lepiej sprawdzały się holo ale i te i te dają radę Dzisiaj wybrałem się do Fishing24 po Twoje bezsterowce, a w sklepie nie ma ANI JEDNEGO Twojego woblera.Zakończyłeś z nimi współpracę, czy to efekt końca sezonu?Nie ma i już raczej nie będzie, nie odezwali się do mnie po nowe woblery ale gdyby nawet to pewnie nie dogadalibyśmy się co do ceny. Na tą chwilę będę współpracował tylko z jednym sklepem internetowym, niestety robiąc woblery z drewna nie da się robić dużych ilości aczkolwiek nie myślę o tworzywach sztucznych bo nie ma co zmieniać czegoś co dobrze działa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A ja myślałem, że Twoje woblery są z tworzywa W sumie materiał ma wtórne znaczenie, bo jak ma odpowiedni kształt, ciężar i wyważenie, ster, ucho, kolor - to co mu więcej trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Próbowałem swoich sił w pianie ale to nie moja bajka, wszystko goni do przodu pianki, żywice a ja chcę robić coś innego i sprawia mi to przyjemność 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 A strugasz je wszystkie nożykiem czy masz jakąś kopiarko frezarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Jak bum cyk cyk jedzie nożykiem Frezarki u Tomka w pracowni nigdy nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 O matko to pełen szacun strasznie szybki jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 A strugasz je wszystkie nożykiem czy masz jakąś kopiarko frezarkę? Strugam nożykiem typu skalpel i szlifuję ręcznie papierem ściernym Roboty jest z tym sporo ale warto jak widzę ryby złowione na moje woblery Jak bum cyk cyk jedzie nożykiem Frezarki u Tomka w pracowni nigdy nie widziałem Może kiedyś przyjdzie na to czas 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Tomek szczerze Ci tego życzę A nożykiem będziesz sobie dziergał 300 szt rocznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Stara metoda kopiowania kształtów - można zaadaptować do woblerów https://youtu.be/AwwArRKZGyA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Duszki, malowanie proste ale skuteczne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Duszki, malowanie proste ale skuteczne img_20171022011958_DSC05595_zmniejszamy_pl.jpgBardzo fajnie wyszło podklad trochę brokatu szara farba lakier I gotowe pomysłowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi