Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Tomek, prosiłem, żebyś mi dorzucił bezsterowca, bo MOŻE go wypróbuję :)

No i dzisiaj w Wiśle było tyle glonów, że nie dało się "normalnie" łowić, więc poszedł bezsterowy hologram chlapany po powierzchni.

Boleń miał 74 cm :)

Gratulacje!  Warto mieć bezsterowce w pudełku ;)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Dzięki Panowie, głównie skupiam się na pracy woblerów ale oko też miło nacieszyć :) 

Kurde ;) dobra robota Tomek . Aż zatkało mnie kolejny raz ;)

Jedno pytanie bo już jakiś czas te boleniówki holo robisz jak z efektami porównując do alu ?

Tomasz w niektórych sytuacjach lepiej sprawdzały się holo ale i te i te dają radę ;) 

Dzisiaj wybrałem się do Fishing24 po Twoje bezsterowce, a w sklepie nie ma ANI JEDNEGO Twojego woblera.

Zakończyłeś z nimi współpracę, czy to efekt końca sezonu?

Nie ma i już raczej nie będzie, nie odezwali się do mnie po nowe woblery ale gdyby nawet to pewnie nie dogadalibyśmy się co do ceny. Na tą chwilę będę współpracował tylko z jednym sklepem internetowym, niestety robiąc woblery z drewna nie da się robić dużych ilości aczkolwiek nie myślę o tworzywach sztucznych bo nie ma co zmieniać czegoś co dobrze działa :)

• Like 3

A strugasz je wszystkie nożykiem czy masz jakąś kopiarko frezarkę? :)

Strugam nożykiem typu skalpel i szlifuję ręcznie papierem ściernym :) Roboty jest z tym sporo ale warto jak widzę ryby złowione na moje woblery :)

Jak bum cyk cyk jedzie nożykiem :) Frezarki u Tomka w pracowni nigdy nie widziałem :)

Może kiedyś przyjdzie na to czas :D

• Like 3

• 4 tygodnie później...