Tomek1988 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Krystian Twoje jerki już po jak najbardziej pomyślnych testach, obawiałem się pracy 6cm Drunk Bleak'a ale po kombinacjach z ołowiem udało się uzyskać pracę taką jak w większych modelach czyli odjazdy na boki przy podbijaniu i lusterko w opadzie. Kolorki sobie dobrze wykombinowałeś złoto przechodzące w oliwkę z czarnym grzbietem, w wodzie wygląda to bardzo efektownie. Mam nadzieję, że będą na to "siadać" same KNAGI takie od 90 wzwyż 6steczki 7demki Edytowane 10 Stycznia 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tomek co to za pudełko co trzymasz w nim te wobki?Kupię sobie takie ,co by nie kupować więcej wobków A poważnie... wyszło bardzo konkretnie ,nie piszę więcej bo nie widziałem ich pracy ale jak będą pracowały jak te testowe, to będzie kosa ...No zobaczymy ,czerwiec ,lipiec i sierpień będzie należał do bez sterów,będzie się działo Powiem Ci, że nie o same knagi chodzi ,tylko o to że u nas woda bardzo przełowiona, jak większość łowisk w PL i trzeba kombinować .Nie kombinujesz ,nie łowisz .Choć jeżeli chodzi o jerki ,to mam kilka miejsc dokładnie tylko pod te przynęty ,a rybki oczywiście bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Nie no Tomek przez Ciebie będę musiał teraz kupić casta. Fajnie wyszły .Krystian zostaw trochę dla mnie bo jak nie to sam pogrzebię w twoich pudełkach he he.W sumie to kup sobie lepiej walizkę wyjdzie taniej i praktyczniej jak co chwila jakieś nowe pudełko . Edytowane 10 Stycznia 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie weszły by w walizkę :lol: Te są moje ,Twoje się robią :lol: chłopcze Jak chcesz z tych zabaweczek wyciągnąć całą moc ,to musisz sobie dokupić taki patyczek z pazurkiem.Choć zwykłym patykiem z korbką też można ,ale to już nie to samo.Ciekawy jestem pracy tych najmniejszych ,jak w przyszłym tygodniu dotrą do mnie i nie zamarznie Wisełka ,to zobaczę i napiszę co i jak.Będą gryzły ,w sezonie oczywiście...boleniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I ja dostanę niedługo partyjkę Tomkowych jerków, cholera doczekać się nie mogę a cieszę się jak dziecko. Mały problem tylko jest....... to coś z pazurkiem jest mi zupełnie obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tak Marcinie będą u Ciebie za jakiś tydzień Nie trzeba mieć "pazurka" aby nimi potańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Tomek a masz większy rozmiar dla mnie Pikne Ci wyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 I ja dostanę niedługo partyjkę Tomkowych jerków, cholera doczekać się nie mogę a cieszę się jak dziecko. Mały problem tylko jest....... to coś z pazurkiem jest mi zupełnie obce Jest czas się nauczyć i potrenować ,zdjąć kotwy z wobka i do wody...Tak Marcinie będą u Ciebie za jakiś tydzień Nie trzeba mieć "pazurka" aby nimi potańczyć No faktycznie nie trzeba ,bo mają szeroki zakres możliwości prowadzenia,ale jak się ma strzelbę pod konkretnego zwierza to i polowanie ciekawsze i nagroda bardziej cieszy.Fajne woby i uciecha z łowienia nimi będzie przednia ,bo na razie to tylko takie klepanie i mieszanie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Próby malowania Drunk'ów nowymi farbkami Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam Rzadko udzielam się na forum, ale te Pana nowe woblery są fantastyczne i zmusiły mnie do ostateczności . Zwłaszcza ten z ostatniego zdjęcia najbardziej mi się podoba. Jeżeli będzie taka możliwość, to chciałbym takie cacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomek ,a spróbuj pomalować jednego- tylko ciemny grzbiet przechodzący płynnie w oliwkę .Coś jak ten od góry ,tylko nie zieleń ,a oliwkowy w brąz.Bez żadnych dodatkowych atrakcji ...Przy tych dwóch widać na kim się wzorowałeś Ten od góry chyba 6-teczka ,bo podcięta bardziej co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Spróbuję przy kolejnej partii Co do wzorowania się to wyszło przypadkowo trochę, jest to czarna farba transparentna, chciałem ją wypróbować po maźnięciu woba przypadkowo starłem paluchem trochę farby ale jak zobaczyłem efekt wytarłem wszystko i wyszło podobnie do starego malowania Tomy'ego mi się osobiście bardzo podoba łuseczka srebrna na czarnym tle Krystian ten jerk z pierwszej fotki to 7cm Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Spróbuj,spróbuj .U Tomy-ego design wyszedł inaczej ,bo to sztukmistrz, jeżeli chodzi o design i nie tylko...Mam w tym właśnie malowaniu dwa Leviathany Tomka,kiedyś go zmolestowałem żeby mi zrobił dwa 8 cm ,dodam że są też trochę nietypowo do reszty jego Levków skrojone(kształt).Za żadne skarby nie pokażę ich na forum ,oczywiście praca też troszeczkę inna ,he he.Ty masz jeszcze czas na dopracowanie malowania do perfekcji ,czytaj... do takiego stanu jakiego byś chciał .Super pracują Twoje wobki ,a jerki zasługują na pochwałę i to konkretną .Jeżeli te które teraz zrobiłeś teraz ,będą pracowały jak tamte , to BRAWO !!!Przepraszam za ten 1 cm ,człowiek tyle tych cm przerzucił że już nie ogarnia :lol: :lol:Trzymaj się Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Krystian co do dizajnu to jeszcze cały czas błądzę i szukam właściwej drogi w tym temacie, mam nadzieje, że ją kiedyś odnajdę Co do pracy to jest ona niezmienna, pozytywnie zaskoczyły mnie 7demki oraz 6stki, zobaczysz niebawem jak Ci Wisła nie zamarznie W tym tygodniu ruszam z projektem woblerów ze sterem, średnio przepadam za ich robieniem ale było kilka nacisków więc będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 To jak tak szalejesz ,to zrób i dla mnie i braciaka jak jeszcze nie chciał ze dwa ze sterem ,a co...Byle pracowały mocniej troszkę ,bo lubię i moje bolki też :lol: O pracę bez sterów to się nie boję a ze sterem to tylko wiosna ,potem bach je do szafy i cascik i jerunie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zrobię Wam, będzie seria 20szt więc luzik, mocniej pracujące, nie ma problemu. Najpierw musze uporać się z partyjka BB 7cm dzisiaj oklejanie ALU i wstępne kolorki. Krystian napisz w jakich kolorach mają być te sterowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jak najbardziej naturalnym Spróbuj tak ,jak napisałem wyżej ,może coś z tego wyjdzie .Jak nie wyjdzie ,to będę łowił tym co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Witam Rzadko udzielam się na forum, ale te Pana nowe woblery są fantastyczne i zmusiły mnie do ostateczności . Napadłeś na warsztat Tomka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Napadłeś na warsztat Tomka? A ja cały czas myślałem, że po pijaku gdzieś te wobki wsadziłem a tu patrz wydało się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Kolejna partyjka boleniowych jerków "Drunk Bleak" gotowa Szkoda, że nie było słonecznie, wtedy fotki wyglądałyby o wiele lepiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A czego ty się ich czepiasz , wyglądają zarąbiaszczo-wyczesano-kozacko. Są tam moje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pewnie Marcinie, że są, widać je w stadzie 7demek Kolorystycznie zrobię Ci "miksa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Bardzo ładnie wyszły Tomek.Do tej pracy, dołóż tylko ciemny grzbiecik przechodzący w oliwkę i miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Próby z nowymi farbkami, zdjęcia niestety kiepsko to oddają Malowanie wstępne, dojdą czarne grzbiety i opalizacja niebieska oraz zielona. Zapowiedź serii boleniówek ze sterem, 7cm wagowo będzie jakieś 12g. W pierwszych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No no. Widzę praca wrze przed sezonem. Woby lux, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi