Tomek1988 Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Nie wiem jak u Was ale u mnie już "Hukla" weszła na tarło, myślę,że jeszcze tydzień i w moim "oczku" czyt. pudełku będzie pływała fajna ławica narybku Paluchy bolą... jeszcze tydzień Edytowane 15 Lutego 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dzisiaj dotarła moja pierwsza boleniówka od Tomka....w tym imieniu chyba coś jeśli chodzi o boleniowe HMy. Świetna robota, nie mogę doczekać się aż rozmarznie czerniakowskie żeby skubańca zamoczyć Dzięki i pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Nom Marcinie gdyby nie Mamusia chowająca awizo boleniówka byłaby już dawno u Ciebie mniejsza z tym mam nadzieję, że wobler okaże się być łowny PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tomek jak hodowla ????? Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć tą ławicę narybku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Tomku, hodowla dorasta, we wtorek myślę,że będzie do pokazania na forum publicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Specjalna cięższa edycja DB9 22g DB8 13-14g DB7 12-14g DB6 10g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Panie luska z 3 foty extra chce taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam w końcu mogę wstawić fotki mojej małej hodowli uklejek 4 tygodnie temu odbyło się tarło Po 2 tygodniach coś się zaczęło wylęgać A tutaj juz dorosłe osobniki. Równo 200 sztuk, 150 BB7, 50 BB5 Serdeczne podziękowania dla kolego Dawida @D@wido który w wolnych chwilach pomagał mi wieczorami w struganiu, dzięki Dawid. Pudełka na sezon mam już "zarybione" ułamek tej ławicy trafi dzisiaj na giełdę.Kolejna taka lub ciut mniejsza będzie gotowa na maj a tym czasem będę sobie strugał mniejsze seryjki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 piękna kolekcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 U la la pięknie obrodziły i jest czym zanęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Hohohohoh piękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Ładnie się rozkociły Oj ten rządek po lewicy zdjęcia z jaśniejszymi pyszczkami i grzbietem-MIODZIO Tak na marginesie...wczoraj byłem chwilę nad wodą nowym patykiem pomachać z ciekawości i zabrałem min.Twoje Basuńskie ® Powiem Ci,że kozacko pracują Pozdro Tomek Edytowane 25 Lutego 2014 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Takie małe jerkowe tarło Próby z nową łuską wypadły bardzo pozytywnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak uzyskałeś taka zajefajna imitacje luseczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Uzyskałem ją starą sprawdzoną metodą prób i błędów Łuska odciskana od specjalnej siateczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Ta drobna fajna fajna musze poszukac podobnej siateczki. Mam nieco inna, ale ekekt nie porownywalnie gorszy od Twojego Obserwuję Twój wątek i powiem Ci ,że widzę postęp niesamowity Super ładne wobasy Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dzięki, staram się, jeżeli nie byłoby postępów po roku strugania to bym ten cały lurebuilding chyba porzucił ;)Ale czy nałóg jest tak łatwo porzucić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To uzależnienie jest nieuleczalne....wiem bo sam byłem na odwyku ...nie-skutecznym dodam Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 hej.fajniutki Tomku masz gdzies film z praca tego 22gr?fajna waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Tomku doszly wobki w piatek mega luseczka pamietaj o takich lzejszych ze sterkiem na przyszlosc oczywiscie w tej lusce bo wymiata pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Witam w końcu mogę wstawić fotki mojej małej hodowli uklejek 4 tygodnie temu odbyło się tarło Po 2 tygodniach coś się zaczęło wylęgać A tutaj juz dorosłe osobniki. Równo 200 sztuk, 150 BB7, 50 BB5 Serdeczne podziękowania dla kolego Dawida @D@wido który w wolnych chwilach pomagał mi wieczorami w struganiu, dzięki Dawid. Pudełka na sezon mam już "zarybione" ułamek tej ławicy trafi dzisiaj na giełdę.Kolejna taka lub ciut mniejsza będzie gotowa na maj a tym czasem będę sobie strugał mniejsze seryjki.Mobilizacja jak na Ukrainie Piękna partia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Filmiku z praca niestety nie posiadam bo i nagrać teraz nie za bardzo mam z kim Tak w kilku słowach: mocne lusterko w opadzie,przy krótkich ruchach szczytówką pięknie odbijają na boki niczym zdezorientowana ukleja, przy jednostajnym ściąganiu lekko zygzakują a przy wolniejszym ściąganiu zygzakują oraz lusterkują. Kamil, Twoje też juz do mnie doleciały, piękne jak zawsze a jak będzie ciepło dam im szansę niedługo bo już u mnie na rafce kleksy się pokazują, w godzinę widziałem kilkanaście spławów a jedno pierdyknięcie było jak boleniowe (chyba, że miałem jakieś urojenia) a tu jeszcze dwa miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Tomku, Bardzo fajne zdjęcia i w końcu pokazałeś jaką jesteś potęgą... .Mam Twoje cuda i absolutnie polecam , bo świetnie pracują.Na zdjęciach gwarno i kolorowo , jak w porannym autobusie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Taka partyjka DB9 wersja specjalna 22g dla kolegi @maniek72. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Tomek nie ostanie sie jeszcze jeden 22gramowiec dla mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi