wildriver Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Raczej czerwcowych ...przy tej aurze na pierwszego będzie dobrze Te okonki fajowe,takie glapki.Jakie duże? Nie widać oklejania ps Tomek,teraz to sie wkręciłeś w LB.Jak połowisz na swoje wobki porządnie to dopiero będzie Już spinningu przez cały sezon nie odłożysz Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Marku te okonki są 5 i jeden 6cm. Mam nadzieję, że na 1 maja będzie git, woda spada więc może za te 2 tyg. się unormuje. No zachorowałem na woblerozę a jak jeszcze połowię boleni na swoje wobki to już pewnie wsiąknę totalnie Lecę robić bezsterowce bo cały dzień nie było czasu a sezon się zbliża, muszę jakiegoś zrobić i dla Ciebie jak masz jakieś pudełko z brzydalami i zechcesz go przyjąć Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Jeszcze kilka bezsterów na maj: Praca okonika: Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Kurcze strasznie obraz ciemnieje??? myślałem że mam coś o oczami przez chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie wiem właśnie dlaczego tak się stało,piep...ne yt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Wiesz co na yt są jakieś myki z renderowaniem - podobnie miałem na początku jest dobrze ale później yt przerzuca przez te swoje filtry i na koniec wychodzi gorsza jakość niż na początku. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Filmik poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tomek praca bomba, ale mam jeszcze jedno głupie pytanie. Gdzie Ty żeś taką czystą wodę dorwał u siebie? PS: 1 maja jak będziemy wracać z Annopola z zawodów może zajedziemy na piwko na rafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Kuba jak człowiek czasami pomyśli to coś się wykombinuje, woda która wylała z koryta w dołki przed wałem po tygodniu czasu ustała sie i jest czyściutka akurat na testy woblerów Wisła nadal syfiasta niestety. To zapraszam 1 maja, będę zapewne cały dzień nad wodą a przerwa na piwko jak najbardziej wskazana, będziemy w kontakcie jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A to takie buty Myślałem, że może Vistula się czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj byłem u siebie na Wiślanej rafie po testować pigułki kleniowe i kilka się kleksików uczepiło ale były to ryby niestety w przedziale 20-30cm ale zawsze to na swojego woba więc satysfakcja podwójna Wracając z ryb spotkała mnie nie przyjemna rzecz bo sąsiad znalazł praktycznie koło mojej "chałupy" topielca a ja jako strażak osp wziąłem udział w akcji która trwała od 18:00 do 23:00 prokuratura patolog i te sprawy. Widok bardzo nie przyjemny bo patolog stwierdził, że denat spoczywa w wodzie około 3 miesięcy Widok zwłok był makabryczny i po zakończonej akcji bez setki gorzały się nie obyło bo i spać by ciężko było pójść. Morał z tego taki, że nas wędkarzy takie niespodzianki mogą czekać tuż za każdym zwalonym drzewem itp. Na prawdę przykry widok tym bardziej dla ludzi o słabej psychice. Co do jutrzejszego otwarcia sezonu to ja odpuszczam, boleni ani widu ani słychu więc poczekam jeszcze tydzień bo woda za duża i jeszcze martwa Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Miały być na pierwszego maja ale jeszcze trochę poczekają. Niestety próby odciskania łuski nie koniecznie się powiodły Prototyp a'la klamka, ta wersja jest ze sterem ale teraz będą w wersji bezsterowej bo po testach jak się okazało pięknie lusterkuje także bez steru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dzisiaj popmimo wysokiej wody w końcu rozpoczałem sezon 2 bolkami, brania w przeciągu kilku minut na "Basuńskiego bezsterowca" satysfakcja ze złowienia na własną przynętę podwójna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To jest najpiękniejsze wykończenie własnego woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Gratuluję Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No Tomek, "Basunskie bezsterowce" przejda do legendy mam nadzieje ze masz cos na zbyciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Moje szczere gratulacje Tomek Teraz wiesz jaka radocha jest ze złowienia rybki na własne stworzenie ps...bolki biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Dzięki za gratulacje Kuba, niestety na razie nie mam nic na zbyciu, jak będę miał czas to może coś skrobnę, nie mam jeszcze dobrze opanowanej produkcji aby każdy wobler miał taką samą pracę więc cały czas kombinuję ale będę o Tobie pamiętał. Marku biorą biorą Dzisiaj poszedłem na ok 2h i jeden się skusił...na busuńskiego bezsterowca naturalnie. Edytowane 9 Maja 2013 przez Tomek1988 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Kilka wobków na lipcowe kluski z Wiślanej rafy i okonik na szczupłe. Szkoda, że nie widać efektu brokatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dzisiejszy amator "Basuńskiego bezsterowca" Wobek 6cm oklejany sreberkiem z fajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Coś na bolesławy Basuński bezsterowiec w nowym "dizajnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Jest progres Tomek Ten ostatni ma coś w sobie,fajny stajl Oczywiście będę musiał Cię sterroryzować o jakieś Basuńskie bez sterowe dziobaki Edytowane 20 Maja 2013 przez wildriver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Może jakiś progres i jest ale bez formy do ołowiu stoję w miejscu Na szczęście poczyniłem już pewne kroki ku zrobieniu formy z aluminium, wtedy robota będzie szła a i praca woblerów będzie powtarzalna. Marku obejdzie się bez terroru coś Ci się dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 A jednak upierasz się przy łomżyńskich ? Moje jerki za kilka dni wychodzą to coś wrzucę. Zrobiłem taką serię chłopakom pod sandacza na płytką zaporówkę do casta i właśnie dosychają pzdr. Coś na bolesławy Basuński bezsterowiec w nowym "dizajnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Upieram się i upierał się będę bo dla mnie bezsterowiec to przynęta numer 1 Wiem już w końcu jak wydusić z nich pracę która baaadzo różni się od łomżyńskich bezsterowców, moje nie zamiatają ogonem tylko lusterkują a właśnie najwięcej boleni złowiłem na takie lusterkujące siudaki. Forma jest mi nie zbędna bo ołów musi być precyzyjnie odlany a ja na razie klepię młotkiem i za dużo to czasu zajmuje a i efekt nie jest zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi