Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie takie holo mozna kupić, jesli to nie tajemnica?

Ja kupiłem z drugiej ręki, niestety drogo wychodzi bo 30zł z haczykiem za A4 dlatego szukam już kolejnych ale nie każde holo niestety się nadaje, to do wszystkich woblerów tez się nie nada, wobler musi mieć płaskie boki bo inaczej odłazi ponieważ. materiał jest sztywny

Przyznam ze pytanie było troche prowokacyjne... bo sam już zamówiłem podobną, tylko troszke taniej wychodzi bo 8 $ za 5 arkuszy A4  plus przesyłka 12$ wiec chyba nie jest tak źle.

Problem w tym że towar idzie z kraju skaczących kangurów ja zamóiłem 10.04 i pewnie jeszcze ze 3 tygodnie poczekam :)

Przyznam ze pytanie było troche prowokacyjne... bo sam już zamówiłem podobną, tylko troszke taniej wychodzi bo 8 $ za 5 arkuszy A4  plus przesyłka 12$ wiec chyba nie jest tak źle.

Problem w tym że towar idzie z kraju skaczących kangurów ja zamóiłem 10.04 i pewnie jeszcze ze 3 tygodnie poczekam :)

Dlatego szukam nowego tańszego źródła i chyba znalazłem ale też za granicą, jak nie wypali to będę szukał dalej :) Najlepiej jakby to holo było takie jak folia alu ale coś za coś :)

Ja z tego nie robie tajemnicy, kto chce niech sobie zamawiam a najlepiej poczeka na moją opinie jak mi dojdzie

zamawiałem tutaj

https://makewoodenlures.com/product/holoscale-adhesive-film/

Wygląda obiecująco, z tym holo co ja mam nie da się tak oklejać bo jest z grubsze i sztywniejsze. Daj znać po testach.

To jeszcze do kompletu brakuje informacji o masie :)

Ja i tak każdego waże i opisuję.

Aczkolwiek, Twoje woblery bardzo dobrze lecą - nawet te lżejsze i nie wpadają w powietrzu w ruch wirowy.

Myślę właśnie nad dodawaniem gramatury. Co do lotności to dla mnie na Wiśle to podstawa oczywiście nic kosztem pracy.

• 4 tygodnie później...