Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Czy takie jerki robisz większe czy tylko 8cm.? 

Jak mam czas na jerki to jeszcze robię 10cm ok 35g i czasem ok 12cm waga +/- 48g

Kiedyś Tomek robił nawet takie 20 cm :rolleyes: .

I nawet łowne były te klocki ;) 20cm jery z drewna to już nie dla mnie, chociaż jeszcze dwa powstaną dla Darka a robię je już około dwa lata ale obiecałem to skończę :)

• Like 1

Jak mam czas na jerki to jeszcze robię 10cm ok 35g i czasem ok 12cm waga +/- 48g

I nawet łowne były te klocki ;) 20cm jery z drewna to już nie dla mnie, chociaż jeszcze dwa powstaną dla Darka a robię je już około dwa lata ale obiecałem to skończę :)

I jeszcze dla mnie miała być sztuka... . 

• 1 miesiąc temu...

Tomku wszystkiego dobrego w Nowym Roku 

Przekopałem się przez temat wstecz do 2014r i wszystkie Twoje zdjęcia poznikały. Coś tam jeszcze trybię odnośnie modeli, wielkości i kolorystyki ale jak się nie jest na bieżąco w wątku a zwłaszcza w zakupach to dupa. Może na początek roku dla takich zacofańców jak ja wstawisz galerię swoich wobów, najlepiej nie znikającą - please   :unsure:  Super by było taką retrospektywną coby były i modele których już nie strugasz. Przy okazji pytanko - czy w tym roku będziesz dłubał razory i drunk bleaki 12-ki ?

Pozdrawiam Wojtek

Cześć Wojtek, dzięki i wzajemnie Szczęśliwego Nowego Roku :)

Co do znikających zdjęć to tak się dzieje jak wrzuca się foty przez hostingi teraz wrzucam bezpośrednio na jerka i nic nie ginie :)

Podaj maila to podeślę fotki z modelami które aktualnie robię. Razorów 12cm już nie będzie, Drunk Bleaki 12stki nie ma problemu, mogę zrobić :)

Pozdrawiam

Tomek

• 1 miesiąc temu...

Pewnie ze 4000 za kilogram . Cukieraski bardzo fajnie. Landryny.

Na kg nie sprzedaję dziele na gramy i sprzedaję po 11zł za 2.2g lepiej na tym wychodzę :D

Przede wszystkim łowne  w zeszłym sezonie ładnie na nie połowiłem na swojej Wisełce, oczywiście chodzi o klenie  ;)  :) .

Jacek Ty wiesz jak się obchodzić z tymi cukierkami :) Klenie i jazie je lubią.

Próbowałem kilku innych twórców i nie miałem takich efektów jak na twoje maluchy Tomku   :good:  :) . W tym roku zaczynam sezon wczesną wiosną  i na pewno wypróbuję je na jaśkach  :)

Edytowane przez Sawiola

Ach przyjąłem 2.5grama szt i jednak po 10 zł za szt. ????

Masz rację powinienem podać cenę za tonę ????

Dlaczego różowy jest tylko jeden. Czy ten kolor się na klenie czy jazie nie sprawdza.? Tak pytam jak by przyszło coś malować.

Edytowane przez Dedo