pezet Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Dobry pomysł.W dawniejszych czasach, jak się trafił wobler o dobrej akcji, to zostawał potraktowany korektorem na biało Tajna broń na pstrągi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jerki 8cm waga 23-25g tonące wersja holo. img_20170504092608_DSC05268_zmniejszamy_pl.jpg img_20170504092753_DSC05272_zmniejszamy_pl.jpg img_20170504093330_DSC05276_zmniejszamy_pl.jpgCzy takie jerki robisz większe czy tylko 8cm.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Czy takie jerki robisz większe czy tylko 8cm.? Kiedyś Tomek robił nawet takie 20 cm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Czy takie jerki robisz większe czy tylko 8cm.? Jak mam czas na jerki to jeszcze robię 10cm ok 35g i czasem ok 12cm waga +/- 48g Kiedyś Tomek robił nawet takie 20 cm .I nawet łowne były te klocki 20cm jery z drewna to już nie dla mnie, chociaż jeszcze dwa powstaną dla Darka a robię je już około dwa lata ale obiecałem to skończę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jak mam czas na jerki to jeszcze robię 10cm ok 35g i czasem ok 12cm waga +/- 48g I nawet łowne były te klocki 20cm jery z drewna to już nie dla mnie, chociaż jeszcze dwa powstaną dla Darka a robię je już około dwa lata ale obiecałem to skończę I jeszcze dla mnie miała być sztuka... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 I jeszcze dla mnie miała być sztuka... . Może za kilka miesięcy coś uda się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Może za kilka miesięcy coś uda się zrobić A dla mnie nie zrobił byś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 A dla mnie nie zrobił byś? Wszystko zależy od tego czy będzie czas na tworzenie tak wielkich przynęt, jak coś to będe pamiętał o Tobie Jarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wszystko zależy od tego czy będzie czas na tworzenie tak wielkich przynęt, jak coś to będe pamiętał o Tobie Jarku.OK dzięki będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Tomku wszystkiego dobrego w Nowym Roku Przekopałem się przez temat wstecz do 2014r i wszystkie Twoje zdjęcia poznikały. Coś tam jeszcze trybię odnośnie modeli, wielkości i kolorystyki ale jak się nie jest na bieżąco w wątku a zwłaszcza w zakupach to dupa. Może na początek roku dla takich zacofańców jak ja wstawisz galerię swoich wobów, najlepiej nie znikającą - please Super by było taką retrospektywną coby były i modele których już nie strugasz. Przy okazji pytanko - czy w tym roku będziesz dłubał razory i drunk bleaki 12-ki ? Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Cześć Wojtek, dzięki i wzajemnie Szczęśliwego Nowego Roku Co do znikających zdjęć to tak się dzieje jak wrzuca się foty przez hostingi teraz wrzucam bezpośrednio na jerka i nic nie ginie Podaj maila to podeślę fotki z modelami które aktualnie robię. Razorów 12cm już nie będzie, Drunk Bleaki 12stki nie ma problemu, mogę zrobić PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Coś się dzieje w pracowni 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 O w mordę ,jak wszystkie są strugane ręcznie to wielki szacun A wobki oczywiście pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 O w mordę ,jak wszystkie są strugane ręcznie to wielki szacun A wobki oczywiście pierwsza klasa Dzięki.20 sztuk jest z pianki, reszta drewno. No nie powiem łapy trochę mi zdrętwiały od strugania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dzięki.20 sztuk jest z pianki, reszta drewno. No nie powiem łapy trochę mi zdrętwiały od strugania Mogę sobie tylko wyobrazić ile to czasu i pracy kosztowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Tomek kawał chłopa , daje radę . Czy w tej partyjce są też moje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Cukierki kleniowo-jaziowe na wagę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Pewnie ze 4000 za kilogram ????????????. Cukieraski bardzo fajnie. Landryny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Przede wszystkim łowne w zeszłym sezonie ładnie na nie połowiłem na swojej Wisełce, oczywiście chodzi o klenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Pewnie ze 4000 za kilogram . (...)Mięsiarz.Kto to przelicza cenę na kilogram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Pewnie ze 4000 za kilogram . Cukieraski bardzo fajnie. Landryny.Na kg nie sprzedaję dziele na gramy i sprzedaję po 11zł za 2.2g lepiej na tym wychodzę Przede wszystkim łowne w zeszłym sezonie ładnie na nie połowiłem na swojej Wisełce, oczywiście chodzi o klenie .Jacek Ty wiesz jak się obchodzić z tymi cukierkami Klenie i jazie je lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Próbowałem kilku innych twórców i nie miałem takich efektów jak na twoje maluchy Tomku . W tym roku zaczynam sezon wczesną wiosną i na pewno wypróbuję je na jaśkach . Edytowane 12 Lutego 2018 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Dojdą jeszcze 2 nowe modele 2 i 3cm (tonące 3g i pływaki 2g). W marcu będą dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) Ach przyjąłem 2.5grama szt i jednak po 10 zł za szt. ????Masz rację powinienem podać cenę za tonę ???? Dlaczego różowy jest tylko jeden. Czy ten kolor się na klenie czy jazie nie sprawdza.? Tak pytam jak by przyszło coś malować. Edytowane 12 Lutego 2018 przez Dedo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi