SAWIOLA666 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Wpisz mnie na listę , już jestem ciekaw jak będą wyglądać i pracować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Ach przyjąłem 2.5grama szt i jednak po 10 zł za szt. Masz rację powinienem podać cenę za tonę Dlaczego różowy jest tylko jeden. Czy ten kolor się na klenie czy jazie nie sprawdza.? Tak pytam jak by przyszło coś malować.Różowych było dwa ale jeden spodobał się siostrzenicy Raczej rzadko maluje kleniówki na różowo bo nie ma tym kolorem zainteresowania i nie chodzi tu o klenie a o wędkarzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Różowy landryno-kiler. Fajne woblerki aż się marca nie mogę doczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider1987 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam.Czy można tutaj zamówić woblery z Basoni Tomasza Janeczka , bo tak się składa, że na szczęście nie mam facebooka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam.Czy można tutaj zamówić woblery z Basoni Tomasza Janeczka , bo tak się składa, że na szczęście nie mam facebooka ???Bez facebooka podobno też da się żyć Co do woblerów wysyłam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Niedawno zrobiłem dwa jerki słusznego rozmiaru 20-22cm waga 130 i 140g.1,5 roku zbierałem się aby je zrobić i w końcu sie udało Jerki są już u jednego z naszych jerkbaitowych kolegów który będzie je testował na skandynawskich wodach 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jedyny słuszny kaliber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Niezłe łopaty, nie ma co , na konkretne mamuśki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Tylko uważaj w jakim kierunku tym rzucasz bo możesz kogoś tym zabić :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Tomek ja też mogę potestować ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 W końcu zrobiłem coś do swojego pudełka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wow ale się mieniom kolorami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Te efekty na przynętach jakie Ci wychodzą petarda !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 W końcu zrobiłem coś do swojego pudełka DSC05924.JPG DSC05923.JPGWitaj Tomku, putanie, tak jak na wczesniejszych wobkach luske sam chyba odciskales na foli holo, tak na tych ta folia ma juz chyba namalowany ten efekt luski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witaj Tomku, putanie, tak jak na wczesniejszych wobkach luske sam chyba odciskales na foli holo, tak na tych ta folia ma juz chyba namalowany ten efekt luski?Tak, łuska już jest na folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 A Tu Kolejny już amator Razora 9tki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Gratuluję, fajny lekko osmalony bolo. Dzięki za odkurzenie wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Osmalony pewnie dla tego,że to Jeziorowy Bandyta Wszystkie są takie Czarnuszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Świecidełka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Stalowe uklejki 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacykr9 Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Tomaszu gdzie można kupić twoje woblerki na szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Nowe "lipne" wobki na sezon 2019 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Bardzo fajne - właśnie brakowało mi od Ciebie woblerów drobniejszych i smuklejszych Sterowe też takie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Bardzo fajne - właśnie brakowało mi od Ciebie woblerów drobniejszych i smuklejszych Sterowe też takie będą?Tak oba te modele będą także w wersji ze sterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Kiedy można składać zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi