Tomek1988 Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Od 1 grudnia można zamawiać woblery na nowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Przed chwilą przyszły. Wykonanie pierwsza klasa .Dziękuję i pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Niech dobrze służą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Tomku, serdecznie dziękuję za Twoje wyroby. Piękne woblerki kleniowo - jaziowe przysłałeś Na pewno jakiś nasz użytkownik będzie miał szansę zachwycić się nimi, jeszcze raz dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Nie ma sprawy, mam nadzieję, ze komuś dostarczą dużo pozytywnych emocji nad wodą Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Hologramki do swojego pudełka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Majówka się zbliża.... A tymczasem Wesołych oraz Radosnych Świąt Wielkanocnych!!! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Najlepszego Tomku ta damm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Klenie lubią duszki dziewiątki. Daj znać kiedy będziesz robił kolejną partię 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterlolo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam Cię Tomku. Czy jest możliwość zamówienia u ciebie woblerów boleniowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Witam Cię Tomku. Czy jest możliwość zamówienia u ciebie woblerów boleniowych?Cześć Piotrek dopiero od 1 sierpnia będę przyjmował zamówienia, od jutra czas na urlop Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterlolo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Dzięki wielkie za informacje napewno się odezwę.Milego urlopu. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja dostałem woblery - jak zwykle pięknie dopieszczone.Ale jakbyś Tomasz chciał je dopieścić na 101%, to można jeszcze na każdym dopisać ile gramów ważą.Nie wiem, czy innym to potrzebne, ale ja tak opisuję woblery i ułatwia to wybór (z pudełka) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jeżeli ktoś chciałby pomóc a przy okazji kupić woblera to zapraszam https://www.facebook.com/tomasz.janeczek.58/posts/2222520624463011 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Tomku, tradycyjnie - Sto Lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Najlepszego Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Sto lat dla prawdziwego luremakera który się nie poddał i robi konkret HM z drewna.Szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Janusz, Marcin, Tomek dziękuję za życzenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 100 lat Tomeczku ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Moje wypociny w formie katalogu 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Ostatnie w tym roku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Pierwsze w tym roku boleniówki gotowe 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Chyba idzie wiosna bo u mnie się kolorowo zrobiło 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Tanie rwanie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi