KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Jak dojdziesz z tym prototypem do ładu -chodzi o powtarzalność pracy przy następnych to daj znać.Choć te dziobaki są super ,praca bardzo mi pasuje i wygląd tym bardziej.Nie zapomnij o kilku mniejszych dziobakach, na wiosnę się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Spoko pamiętam, za tydzień biorę się za lżejsze piąteczki i siódemki. Postaram się nagrać pracę tych wertykalnych to sobie obczaisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dzięki i design taki jak mi wysłałeś ,tylko i aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wido Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Proszę bardzo: Byłem przy testach i wszystko widziałem co ten bezsterowiec potrafi , Tomku jak zaczniesz produkcję to ja się do Ciebie zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Niesamowity postęp . Bardzo fajne. A stery będą u Ciebie pewnie w poniedziałek. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Jak za każdym razem tu wchodzę, to jestem zaskoczony postępami! Gratuluję i oby tak dalej, niedługo RH będą mieć poważną konkurencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Czas się wziąć do roboty Na fotce 1/2 desek lipowych które mam do wystrugania, dechy na grubościówkę i można jechać z koksem Boleniówka 7cm, waga 13.8g. Praca drobna z lekkimi mykami na boki. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Tomek1988 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Tomek siabelkę odłóż ,bo krzywdę można sobie zrobić Deseczki chyba schowałeś już pod daszek żeby nie zawilgotniały Patrzę na te Wobki i widzę jaką przeszedłeś metamorfozę .W tak krótkim czasie ,takie postępy .Ta ze sterem wyszła super ,choć ja wolę bez steru .Łuska wyszła prze- fajnie ,oliweczka na grzbiecie = kompletne wykonanie.Jak odpicujesz tak te 5 i 7 to będzie luks.Tak patrzę i patrzę nie tylko na Twoje dokonania i postępy i sobie myślę............. dzięki Jerkbait-owi można się rozwijać .Można podpatrzeć ,pokombinować i jak ma się przynajmniej trochę talentu i samozaparcia -dojść do super wyników.Pozdro Tomek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To katana samuraja Dzięki za słowa uznania Krystianie. Twoje 5-tki dzisiaj przeszły testy pozytywne, będą bez górnego oczka bo nie dało się pomieścić w tak małej konstrukcji, zaraz idę je oklejać folią alu i zabieram się za 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 A można się tą kataną ogolić? Rób rób,ja czekam i brachol też .Słowa uznania to będą jak połowimy na wiosnę,a połowimy bo sprawdzaliśmy ich pracę i jest luks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 TomekWobek wyszedł pierwyj sort! Ta szabelka to na tych dziadów co kleniki krótkie do łodkie pakują i zjadają na kolacje!!!hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dzięki.Marku ta szabelka to do strugania wobasów Dziady nie dadzą się tak łatwo wytępić u mnie już rośnie pokolenie nowych pseudo wędkarzy z mentalnością dziadów, niektórzy dają się reformować a niektórzy niestety cofają się do jaskini A wracając do tamtych kleników to szczęśliwie odzyskały wolność a znajomy musiał obejść się smakiem hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Znawcy twórczości Andrzeja Pilipiuka rozpoznają słowa Jakuba Wędrowycza, odnośnie "dziadów":"Problemy powinno rozwiązywać się warstwami. Warstwa ziemi - warstwa dziadów, warstwa ziemi, warstwa dziadów..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Proszę bardzo: Na surowo 15g, folia przyklejana na szybko 5 minut temu Wobek jest dopiero po kąpieli w caponie.Bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dzięki.Fajny z wyglądu ale akurat w tym egzemplarzu nie bardzo podeszła mi praca ale wiem co było nie tak i w nowych tego typu konstrukcjach ta wada nie występuję a mianowicie górne oczko do linki powinno być przesunięte bardziej do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dzięki.Fajny z wyglądu ale akurat w tym egzemplarzu nie bardzo podeszła mi praca ale wiem co było nie tak i w nowych tego typu konstrukcjach ta wada nie występuję a mianowicie górne oczko do linki powinno być przesunięte bardziej do tyłu Mocniejsza praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Krystian praca powinna być dzięki przesunięciu górnego oczka ku tyłowi taka jaką najbardziej preferujesz czyli dość mocna, coś dla Ciebie na testy jutro będzie się oklejać,mam nadzieję,że praca będzie taka jak przypuszczam czyli drobne lusterkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Co by nie było Tomek to chętnie przytulę ,sprawdzę co i jak się je .Tylko prośba nie wysyłaj ich za dużo w moje rejony póki co.Pamiętaj o emerytach kiler (o te piętki chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Coś dla Pana lakiernika i sztuka dla kolegi Artecha, Artur wybieraj spośród gromadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Super , już doczekać się nie mogę kiedy paczuszkę przyjdzie otworzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Jeszcze tylko trzy ze sterem i paczuszka leci do Ciebie, oj paka będzie ciężka bo woby trochę ważą Przy okazji zmieniłem nazwę tego wątku z woblery na boleniówki bo raczej innych jak boleniowych woblerów robił nie będę. Edytowane 14 Listopada 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie naklejaj oczu 3D malowane są cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dokładnie - malowane najlepsze, a w wersji z lekkim zezikiem to już w ogóle extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Dzięki za cenną uwagę, oczy 3D mi się właśnie kończą więc dużej ilości nie będę zamawiał. Będą oczy malowane z zezikiem jak i 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Tomek coś z ciemniejszym grzbietem, może być 2 albo 5 od prawej.Jak wybory miss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi