Tomek1988 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 OK w przyszłym tygodniu postaram się wysłać, podaj dane do wysyłki na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Krystian Twoje piąteczki już gotowe, chciałeś żeby były jak najlżejsze i udało mi się zejść poniżej 10g niestety przy tych konstrukcjach ołów odgrywa kluczową rolę i lżej się nie dało. Wobki mają od 8g do 9.7g Praca drobniutkie lusterko tak jak w siódemkach więc wiesz o co chodzi. Myślę, że wobki spiszą się latem gdy bolki będą zajadać się drobnicą Edytowane 16 Listopada 2013 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tomek dziękuję ,myślę że już na wiosnę coś się połowi.Jak mykniesz ze 3 szt. 7 -mek to dawaj znać ,ja dane mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Dziś byłem potestować z Krystianem twoje boleniówki powiem jedno .Wymiatają .Jak dla mnie konkretna praca na górnym jak i na przednim oczku. Oj pomieszam nimi wodę efekty będą na pewno na tą przynętę. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tomek ,jeżeli te 5-teczki będą odskakiwać jak te 7cm na przednim przy mykach to będzie luks.I jak Młody napisał wyżej,praca 7-mek na górnym oczku mega -boleniowa .Jak masz takie na stanie 7- mki to dokładaj do tych piątek i wysyłaj ,napisz ile i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Cieszę się Panowie, że praca moich bezsterów wam pod pasowała bo rybkom też pasuje jak już się okazało latem Jak czytam takie wpisy to nie żałuję, że wziąłem się na poważnie za tą konstrukcję, wiele godzin nad nią pracowałem i w końcu się udało osiągnąć zamierzony cel, chodziło mi głównie o drobne lusterkowanie i mykanie na boki a co najważniejsze stabilność w nurcie. W sumie to dobrze,że sytuacja mnie do tego zmusiła tj. brak tego typu woblerów na rynku a na żadne inne woblery boleni nie łowię tylko i wyłącznie bezstery, teraz na szczęście problemów z wobami miał nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 My nie jesteśmy panowie, Tomek (Robert i Krystek ale braciak mówi do mnie Piotrek,moje drugie imię- na filmach słychać).To że ja lubię bez stery to wiadomo i to każdego rodzaju, też wiesz.Twoje wobki pracują super ,stabilne w nurcie ale po to są stworzone nie?Choć na przednim oczku pod okiem trenera można nim robić cuda ,na co liczę ....Nie będę się rozpisywał ......... reszta w następnym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Nowy bezsterowiec,oczko z przodu robi tylko jako zderzak i jest przydatne przy lakierowaniu. Długość 7cm, waga 15g,praca drobniutkie lusterkowanie. Coś ze sterem, 7cm,14-15g wagi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Widzę że to dla mnie .Odłoż dobry człowieku dwa wobki bez steru ....... środkowy i ten po lewej.Jednego ze sterem też bym przytulił tak dla testu.Czy to jest to co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Panie Krystianie te dwa wobki Pan dostanie Tak się składa,że zrobiłem je właśnie dla Ciebie na testy także dorzucam do paczuszki Ze sterem też Ci dorzucę,nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 "Troszki" inny kształt i malowanie z którym ciągle kombinuje i wciąż sprawdzam nowe opcje Tym razem wyszło coś takiego: Jeszcze 3x w lakier i powinno być git majonez Mam też pomysł na fajne przejście ze złotego w szary grzbiecik,ciekawe co wyjdzie w praktyce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tomek powiem tylko tyle.. Jest moc w twoich wobkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moc jest, i to ogromna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Moc jest Panowie ale nie w wyglądzie lecz w pracy,Robert wie o co chodzi a Ty Marcinie przekonasz się niebawem Nad malowaniem jeszcze będę pracował chociaż już tragicznie nie jest. Muszę w przyszłym tygodniu nagrać jakieś filmiki z pracą bezsterów co by gołosłownym nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Tomek odpal mi tego woblera bo wygląda tak ładnie, że nie mogę się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Akurat ten osobnik ma już swojego właściciela ale zawsze można go powielić o tym już na priv. Edytowane 23 Listopada 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Pracowity niedzielny wieczór Siódemki i piątki, jutro biorę się ostro za struganie siódemek bo w końcu będzie tak, że sam zostanę bez wobka na sezon a niestety zimą nie będę raczej strugał z powodu wyjazdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To trzeba chyba zapas zrobić większy zawczasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Nowy bezsterowiec,oczko z przodu robi tylko jako zderzak i jest przydatne przy lakierowaniu. Długość 7cm, waga 15g,praca drobniutkie lusterkowanie. Coś ze sterem, 7cm,14-15g wagi. Piękne te bolenióweczki ze sterem ! Tych bezsterów ze ściętym przodem nie wypluwa ci na powierzchnię podczas szybkiego ściągania ? Edytowane 25 Listopada 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Te ze sterem to moje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 "Troszki" inny kształt i malowanie z którym ciągle kombinuje i wciąż sprawdzam nowe opcje Tym razem wyszło coś takiego: Jeszcze 3x w lakier i powinno być git majonez Mam też pomysł na fajne przejście ze złotego w szary grzbiecik,ciekawe co wyjdzie w praktyce.Dla mnie może byc nie trzeba nic kombinować ,he he he he.No chyba że pracuje lipa znaczy nie pracuje .Rób Tomek zabawki bo wiosna idzie .Zmaluj mi takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To trzeba chyba zapas zrobić większy zawczasu. Spokojnie do połowy stycznia jeszcze trochę czasu zostało. Piękne te bolenióweczki ze sterem ! Tych bezsterów ze ściętym przodem nie wypluwa ci na powierzchnię podczas szybkiego ściągania ? W tym modelu przednie oczko dałem tylko po to aby robiło jako zderzak i do lakierowania ale jak się okazało przy testach wobler pracuje także na przednim oczku, trzeba wtedy wolniej prowadzić oraz w opadzie w ekspresie bardzo odjeżdża na boki. Na górnym oczku można śmiało prowadzić w ekspresie ale pracuje już od tempa wolnego im szybciej prowadzony tym drobniejsze lusterko. Te ze sterem to moje ? Tak 3 sztuki Twoje Dla mnie może byc nie trzeba nic kombinować ,he he he he.No chyba że pracuje lipa znaczy nie pracuje .Rób Tomek zabawki bo wiosna idzie .Zmaluj mi takiego .Ten z fotki jest dla Ciebie, specjalna lżejsza wersja Będę kombinował z "dizajnem" a nie z pracą ona jest nie zmienna To Was jeszcze pomęczę moimi wypocinami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Tomek to ja się jeszcze odezwę po parę wobków no i trochę Krystiana zharaczuję na te 5ki he he. Tak w połowie grudnia dam znać to coś pod choinkę mi wystrugasz jak da radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie podpuszczaj, tylko rób dla nas te woby.Jak to będą te z ostatniej foty to się nie pogniewamy .Kilka cięższych takich do 17 gram też dołóż , jak tylko skończysz daj znać.Lepiej jak leżą u nas w pudełkach zawsze to bezpieczniej dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi