Skocz do zawartości

Woblery z Basoni Hand Made Fishing Lures.

Rekomendowane odpowiedzi

Robert myślę, że haraczu wymuszać na Krystianie nie będziesz musiał ale no nic nie ważne hehe więcej nie napisze :P Krystian woby dla Was będą w takim dizajnie i w innym jak wypali ;)

Kuba ogień to będzie w maju jak się bolki będą za nimi uganiać ;)

WidzęTomek że na jednym zaznaczyłeś trochę agresywniej linię na boczną ;) :P

To co dla mnie to odkładaj ,do pudełeczka, bo żeby się komuś nie przykleiły do łapki :P

Te z ostatniej foty jak rozmiarowo i wagowo się mają Tomek? Jak by nie były zajęte i nie ważyły tyle co płytka chodnikowa to do pudełeczka coś wrzuć z łaski swojej.

W piątek wrócę (mam nadzieję) z wojaży to pogadamy .

Edytowane przez Krystekwolf

Próby opalizacji się powiodły, niestety trudno to uchwycić na fotce a i aparat jaki posiadam nie daje zbyt wielu możliwości :(

W realu wygląda to o niebo lepiej, szczególnie fajny efekt powinien być w słoneczne dni :)

qsho.jpg

nzr8.jpg

p9ev.jpg

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 1

A ja wręcz odwrotnie i dlatego mi sie podobają a bezstery nie przemawiaja do mnie pewnie dlatego że na nie nie łowie bo nie mam :)

Piter kup ............. bo warto, albo zrób .Nic tak nie podnosi ciśnienia ,jak branie na bez sterowca .

To całkiem inna robota,a bez stery Tomka naprawdę super drgają .

No to Piotrze musimy zrobić jakąś wymiankę ;) Łowię czasami wobkami ze sterem ale tylko na jednej mojej miejscówce, reszta to szybkie przelewy gdzie bezstery moim zdaniem sa niezastąpione a ja nie lubię gdy wobler stawia zbyt duży opór w wodzie ale to tylko kwestia gustu ;) Zawsze można się przełamać i spróbować czegoś innego.

Nie no żeby lurebuilder kupował czyjeś woblery hehe coś podobnego ;) Napisałem wyżej o możliwości ew. wymianki.

Krystian, ten z pierwszej fotki to całkiem inna konstrukcja i praca, zrobiłem go dla kolegi który lubi łowić na siudaki a ta konstrukcja wiernie je imituje, praca to lekkie kolebanie na boki to  co w starych siudakach. W niedziele jak pogoda pozwoli nagram filmy z pracą wobków to i tego zaprezentuję.

Możemy zrobić wymianę na 2 sztuki, ja podeślę Ci bezsterki 5cm ok 10g i 7cm 16g chyba, że chcesz ciut lżejsze. Dla mnie mogą być i 10g mam takie miejscówki, że nie trzeba rzucać za horyzont także spoko. Jak mi zostanie coś z ostatnich serii to wyśle w środę bo będę rozsyłał trochę wobków po świecie.

Pamiętam o wszystkich bez obaw, jutro idę przetestować woblery i w środę wysyłam. Marcin Twoja paczka to już mi się po nocach śni, głupio, że tak czekasz długo ale, że chciałeś jeszcze ze sterem to musiałeś poczekać :P 

Muszę......... ja może i mogę poczekać ale nie wiem czy przy następnym czyszczeniu Glocka ,nie będzie miał miejsca ,wypadek przy czyszczeniu .

Cholera i to akurat w Głogowie ;) :lol: :D :P :ph34r:

Przecież Ty nawet nie wiesz gdzie jest Głogów :D , dobra konie zaśmiecania tematu :D

• Like 1

Ojjjj że też ja nie posiadam takich tajemnych mocy jak Panowie moderatorzy... już bym Was zbanował :P

Tomek, nic się nie dzieje, ciekaw ich jestem i tyle :D. A poza tym, szczęśliwi czasu nie liczą ;).

Cieszę się. Swoją drogą to niebawem chyba znowu się uśmiechnę o magiczną wodę w kubeczku na mocz która powoduje, że nawet najbrzydszy wobler w jej szacie wygląda co najmniej pięknie.

Przecież Ty nawet nie wiesz gdzie jest Głogów :D , dobra konie zaśmiecania tematu :D

Wiem gdzie jest,byłem na wystawie z moim bradorem ,he he he.W cholerę jest daleko ale czego się nie robi dla kumpli ,albo żeby sprzęt był w należytym stanie :P :lol:

Ojjjj że też ja nie posiadam takich tajemnych mocy jak Panowie moderatorzy... już bym Was zbanował :P

Ale za co :P człowiek się o woblerki :wub:  upomniał to od razu chcą banować :lol: ,nie będzie mnie znowu z tydzień :ph34r: to będziesz miał spokój ode mnie :P

Dzięki, ze sterem będę robił jednak bardzo rzadko tak aby przerwać bezsterową monotonię, łowię tylko na bezstery to i na nich się skupiam :)

Może się ze mną nie zgodzicie ale uważam, że nazywanie bezsterowymi woblerów w takim kształcie jak robi Tomek to trochę nadużycie. Kształt przodu woblera jest już sterem. Ster to nie tylko poliwęglan czy blaszka.